Bioscoop Films & Series kinderfilms en series Zomer

Kinderfilms zomer 2018 | welke familiefilms draaien in de bioscoop?

22 juni 2018
Kinderfilms zomer 2018

Bekijk voor de beste kinderfilms zomer 2018 ons handige overzicht. In ons handige overzicht zie je welke familiefilms er in de zomervakantie in de bioscoop draaien.

De markt voor kindermovies speelt daar handig op in door in het voorjaar al verschillende bioscoopfilms uit te brengen. Met resultaat dat er deze zomervakantie behoorlijk veel leuke nieuwe familiefilms in de bioscoop draaien. Casper & Emma en Het ongelooflijke verhaal van de mega grote peer zijn geschikt voor de peuters en kleuters. Ouder kinderen genieten van Sherlock Gnomes, Incredibles 2 en Hotel Transilvanië 3.

Kinderfilms zomer 2018

Casper & Emma maken theater – 31 mei

De kleuterschool van Casper en Emma verzamelt elk jaar op een leuke manier geld in voor het goede doel. Dit jaar wil de

klas van Casper en Emma een weeshuis in India helpen dat geen elektriciteit heeft. Ze doen hun uiterste best om een idee te verzinnen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Ook Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels krijgen natuurlijk een bijzondere rol in het stuk.

Het ongelooflijke verhaal van de mega grote peer – 21 juni

In Solby, een klein, vredige havenstadje, is het leven zoet voor Mika en Sebastian. Tot de dag dat ze een fles in de zee vinden… met daarin een klein zaadje en een mysterieuze boodschap!

Zou hij gestuurd zijn door JB, hun vriend die al een jaar vermist wordt? Nauwelijks hebben ze het zaad geplant of ze buitelen al in een buitengewoon avontuur vol zeemonsters, rare piraten en … gigantische peren!

Pluisje – 12 juli

De hartverwarmende de animatiefilm Pluisje vertelt het verhaal van een jong en vrolijk vogeltje die alleen moet overwinteren nadat zijn familie zonder hem naar het zuiden trekt. Hij speelt dolgraag met zijn beste vriendinnetje Ploveria, stiekem zijn ze een beetje verliefd op elkaar. Maar alles verandert wanneer de gemene valk, Shadow aanvalt tijdens zijn eerste vliegles. Pluisje durft niet meer te vliegen. Ook omdat zijn vader is overleden toen hij Pluisje wilde redden. Zijn vriendinnetje Ploveria spoort hem aan weer te gaan vliegen voordat het winter komt….

Show dogs 11 juli

Als er een babypanda uit de dierentuin wordt gestolen, zijn stoere politiehond Max en politieman Frank gedwongen om samen te werken en undercover te gaan tijdens één van de meest exclusieve hondenshows van LAS VEGAS.

Max schakelt de hulp van zijn hondenvrienden in en samen doen zij er alles aan om het mysterie rondom de diefstal op te lossen. Maar wat als blijkt dat de dieven het hebben gemunt op de winnaar van de hondenshow?

Nick Jr Zomerbios 24 juni

Bij Pathe kan je deze zomer exclusief  niet eerder vertoonde beelden van jouw favoriete Nickelodeon Junior helden bekijken. Dus ga los met Paw Patrol en Shimmer & Shine.

Incredibles 2 – 27 juni

Yes, na jaren van afwezigheid is de geliefde superhelden-familie terug! En hoe in the Incredibles 2 staat Helen, moeder van het gezin, ineens in de spotlights als superheld. Lekker modern is Bob nu een huisvader. Die zijn handen vol heeft Violet en Dash en aan het dagelijkse, normale leven wennen zonder superhelden-actie. Het blijkt een moeilijke verandering voor de hele familie te zijn. Ook omdat niemand zich bewust is van baby Jack-Jack’s groeiende superkrachten.

Als een nieuwe gevaarlijke schurk met een meesterplan opduikt, moeten Frozone en de familie wel een manier vinden om weer samen tegen dit kwaad te strijden. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, ook al zijn ze allemaal Incredible.

Hotel Transsylvanië 3 – 25 juli

In de 3D-animatiefilm Hotel Transylvania 3 reis je mee met de favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen.

De droomvakantie wordt een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

Christopher Robin – 2 augustus

Disney’s hartverwarmende live-actionavontuur Janneman Robinson & Poeh vertelt het verhaal van Janneman Robinson. Dit is het jongetje dat vroeger verschillende avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos. Inmiddels is hij opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt. Hij is niet gelukkig en moet veel werken zonder dat hij daar goed voor wordt betaald. Daardoor is zijn toekomst onzeker. Hij heeft een gezin, maar door zijn werk heeft hij maar weinig tijd voor zijn vrouw en dochter.

Janneman is bijna vergeten dat hij zijn jeugd heeft doorgebracht met de eenvoudige, honing-liefhebbende beer Winnie de Poeh en zijn vriendjes. Op een dag wordt hij herenigd met Winnie de Poeh, die hem eraan herinnert dat nietsdoen soms gewoon goed is. Als de aktetas van Janneman Robinson op ongelukkige wijze verdwijnt, gaan Poeh en zijn vriendjes, Knorretje, Iejoor en Teigetje op avontuur in London om hem terug te brengen, want beste vrienden zullen er altijd voor je zijn.

Ook leuk om te lezen:

Pin it

kinderfilms

Kinderfilms zomervakantie 2018

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]