hacks en zelf maken Lifestyle

10 leuke kinderactiviteiten met een wasmand

21 juli 2016
leukste wasmand hacks-laundry basket hacks-GoodGirlsCompany

Als het buiten regent, zijn deze kinderactiviteiten met een wasmand ideaal om je kinderen bezig te houden.

In een huishouden met kinderen, kun je van 1 ding zeker zijn: er wordt gewassen. Soms zijn er weken waarin ik het gevoel heb dat de bodem van mijn wasmand nooit in zicht komt. Met 3 meiden kan ik zelfs met gemak 2 roze wassen per week draaien. Vaak voelt de was doen als dweilen met de kraan open. Hij is nog niet leeg of de volgende smijt er al weer kleding in. Door de dagelijkse sleur vergeet je haast bijna  dat je ook zoveel leuke dingen kan doen met een wasmand. In dit blog laat in je de leukste wasmand hacks zien. Met een wasmand kan je veel meer doen dan het gebruiken als opbergplaats voor vieze of schone was. Daarom leek het mij leuk om in dit blog een aantal wasmand hacks te delen die je kan gebruiken in en rondom huis.

De leukste kinderactiviteiten met een wasmand

nachtkastje van wasmand-GoodGirlsCompany

bron

Soms is een hack gewoon zo dodelijk eenvoudig. Zoals deze waarbij een rieten wasmand gebruikt wordt als nachtkastje.

laundry basket bath set-wasmand hacks-GoodGirlsCompany

Badzitje

Miss C zat altijd in een echt badzitje tijdens haar bad. Maar de laatste tijd haalt ze halsbrekende toeren uit om een afgedreven speelgoed te kunnen pakken. Levensgevaarlijk! Als ik niet snel genoeg bijhaar ben  om haar uit haar benarde positie te bevrijden, verwondt ze zichzelf nog.  Gelukkig is er een simpele wasmand hack om dit probleem op te lossen. Een wasmand in een ligbad is een ideaal badzitje voor een baby. Het voorkomt dat badspeeltjes wegdrijven en je kindje heeft meer ruimte om te bewegen en draaien.

leukste wasmand hacks-GoodGirlsCompany

bron

Wiegje

Mijn middelste dochter zit regelmatig in een lege wasmand voor de tv. Kussen in haar rug en ik heb geen kind aan haar. Maar ook wanneer je kindje kleiner is, kan je hem gebruiken. Als wiegje.

laundry basket hack-zeilboot-GoodGirlsCompany

bron

Zeilboot

Alle hens aan dek! Wat is er leuker dan met je zusje in je eigen wasmand zeilboot te varen? Alles wat je nodig hebt is een zeil, blauw kleed, handige moeder en lekker veel fantasie!


laundry basket hacks-doeltje-GoodGirlsCompany

bron

Voetbaldoel

Met dit warme weer is buitenspelen in de tuin erg leuk. Wil je een buitenspel doen waarbij je doeltjes nodig hebt? Gebruik dan eens een wasmand.

Wasmand hacks voor in en rondom huis

wasmand DIY-GoodGirlsCompany-wasmand hacks

bron

Opbergmand

Is jouw wasmand toe aan vervanging? Of was het sowieso al geen Pinterest waardig object? Gooi hem nog niet weg! Wat je al niet kan bereiken met een lelijke mand een een stukje touw. Bovenstaande mand is er echt door opgeknapt en een echte  eye catcher geworden.

DIY ballenbak-GoodGirlsCompany-wasmand hack

bron

Ballenbak

De gemiddelde ballenbak in een (indoor) speelpark zit vol bacteriën. Maar met je eigen huis-tuin-en-keukenballenbak heb je zelf zicht op wat er in en uitgaat.  Jammer dat hij niet groter is, anders dook ik er zo in.

basketbal-GoodGirlsCompany-wasmand hacks

bron

Basketbalnet

Regent het buiten? Dan kan je altijd nog binnen basketbal spelen. Met deze leuke hack tover je een wasmand om tot basketbal net.

leukste wasmand hacks-moestuin-GoodGirlsCompany

bron

Bloempotten

Was het kweken van moestuintjes een succes? Dan kan je de planten ze makkelijk verpotten in deze grote wasmanden. Groot voordeel is dat ze verplaatsbaar zijn.

wasmand hacks-GoodGirlsCompany

bron

Wasmand

En als laatste deze hack om je wasgoed al vast te sorteren voordat het de wasmachine in gaat. Hopelijk blijft het dan overzichtelijk en komt het einde van je wasmand alsnog in zicht.

Dit waren de leukste wasmand hacks voor je kinderen, huis en tuin. Welke vind jij het leukst?

Ook leuk om te lezen:

 

Liefs Josan

Dit blog is een samenwerking.

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Leonie van Mil
  22 juli 2016 at 14:33

  Wat grappig allemaal. Die wasmand in bad is wel echt een geniale oplossing

  • Reply
   Josan
   28 juli 2016 at 11:54

   Ja, vind ik ook. Scheelt halsbrekende toeren van zo’n kleintje in bad.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]