Babyspullen Moeder & Kind

Kijk mij groeien, de app om je baby’s groei bij te houden

15 maart 2016
Kijk mij groeien-Zeeman Kijk mij groeien app-GoodGirlsCompany

Waar blijft de tijd? Mijn baby is al weer ruim 9 maanden! Wat komt die eerste verjaardag nu snel heel hard dichtbij. Iedereen zegt dat je van die babytijd moet genieten want het is voorbij voordat je het weet. Klopt! Maar naast genieten, kan ik je ook aanraden om heel veel mooie foto’s te maken zodat je de groei van e kindje bij kan houden. Zeeman heeft een nieuwe gratis app ontwikkeld waarin je makkelijk en snel de groei van je kindje kan vastleggen. Het heet Kijk mij groeien. En het leuke is? Je kan al die momenten vastleggen in een super leuk filmpje die je kan downloaden of delen. Wat Kijk mij groeien nog meer kan, lees je vertel ik je meer over.

Kijk mij groeien-Kijk Miss C groeien-Zeeman app

Het schijnt dat de huidige generatie in het eerste levensjaar al meer foto’s heeft dan sommige generaties terug op hun hele leven. We filmen, fotograferen en delen er wat af als jonge ouders. En al die digitale bestandjes staan natuurlijk op onze telefoon. Binnen handbereik. In plaats van je bestanden wissen omdat je ander geen ruimte meer hebt, kan je er nu dus lieve filmpjes van maken.

Kijk mij groeien

Met de app Kijk mij groeien kan je gemakkelijk terugblikken op het eerste levensjaar van je kindje. Of eigenlijk al je kinderen. Het is mogelijk om meerdere kinderen toe te voegen aan je account.

Hoe het verder werkt? Maak een account aan of log in met je Facebook gegevens. Vervolgens voeg je de naam van je kindje en geboortedatum toe. Upload verschillende foto’s.

Kijk mij groeien-Zeeman-GoodGirlsCompany-app

Natuurlijk begin je met een de foto’s van toen je hummeltje pas geboren was en je volgt de hele ontwikkelingen over de maanden. Je weet zelf waarschijnlijk heel goed op welke foto je kindje hoe oud was. Alles toegevoegd? Met een druk op de knop maakt de app er een filmpje van. Kijk mij groeien zet er automatisch een lief wiegenliedje onder.

Op de website van Zeeman kan je meer informatie vinden en de app kan je natuurlijk downloaden in Android en voor Apple.

Ter inspiratie alvast het filmpje van Miss C. Veel plezier met het maken van jouw unieke filmpje!

Had jij al eens van deze app gehoord?

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

GoodGirlsCompany-handtekening

 

 

 

 • Reply
  Marjolein
  16 maart 2016 at 21:49

  Leuke app! Kende ‘m niet. Wat een snoepje die dochter van je!

  • Reply
   Josan
   17 maart 2016 at 13:32

   Dank je wel Marjolein. De app is leuk om allerlei filmpjes mee te maken

 • Reply
  Farah
  15 maart 2016 at 16:39

  Wat een leuke app, kende ik niet! En wat heb je toch een prachtig dochtertje <3

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  15 maart 2016 at 11:33

  Handige app lijkt me. Zo houd je alles op een makkelijke manier goed bij.

  Huisvlijt

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]