Meisjeskleding Moeder & Kind

Fashion Friday Kidz Art zomercollectie 2016

5 februari 2016
Kidz Art zomercollectie 2016-GoodGirlsCompany- zomer kinderkleding

Ik weet niet hoe het met jullie gaat, maar hier worden de laatste maanden van de winter meestal gebruikt om kledingkasten te fatsoeneren. Wat vorig jaar al een de kleine of krappe kant was, gaat weg. Bij gebrek aan naaimachine gaat alles waarvan ik dacht het deze winter wel met een naald en draad te repareren ook weg. En ik koop in de sale nog een paar laatste mooi afgeprijsde kledingstukken in een te grote maat. Hopelijk kunnen ze die dan volgend winter aan.

Kidz Art zomercollectie 2016-GoodGirlsCompany- zomerkleding

Ondertussen houd ik ook mijn mailbox in de gaten. In deze weken voorafgaand aan de voorjaarsvakantie en de lente, stroomt deze namelijk vol met allemaal leuke kinderkleding die ik met jullie wil delen. Buiten mag het dan koud en druilerig zijn, ooit gaat de zon weer schijnen. Wordt het lente en hebben de kledingkasten van onze dochters weer een hoop nieuwe items nodig. Vandaag is het de beurt aan  de Kidz Art zomercollectie 2016

Je krijgt spontaan zin in de zomer bij het zien van de vrolijke Kidz Art zomercollectie 2016. De kledingstukken zijn voorzien van vrolijke kleuren zoals geel, roze en oranje. Vrolijk gekleurde all over printjes worden afgewisseld met kledingstukken in een felle basiskleur.  Katoen wordt afgewisseld met wol.

Kidz Art zomercollectie 2016-GoodGirlsCompany-kinderkleding

De verschillende items van de collectie zijn door middel van kleine gekleurde details zoals linten, strikjes, labels en knoopjes makkelijk met elkaar te combineren, hierdoor is het commercieel en toch heel uniek! De inspiratie voor deze collectie is een onuitputtelijke mix van sportswear & high fashion & etnic.  Dit vertaald naar een prachtige ajour glitter breisel- een hippe all over donut print- brons coated sweat, foil dots, en een mooi geprint dessin op voile katoen. Deze mix van uitersten kunnen het binnen de Kidz-art collectie prima met elkaar vinden.

Kidz Art zomercollectie 2016-GoodGirlsCompany

De collectie bestaat uit rokjes, broeken, jurken, tops en bijpassende leggings. Je dochter kan dus van top tot teen in het nieuw worden gestoken. Kijk en daar houd ik dus erg van. Dat je een aantal kledingstukken van een zelfde merk kan kopen. Bovendien vind ik het ook een groot voordeel dat de kledingstukken verkrijgbaar zijn tot en met maat 152. Zodat zij van 9 ook gewoon nog lekker in fatsoenlijke kinderkleding rond kan lopen.

Liefs Josan

 

 

 

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

  • Reply
    Nicole Orriëns
    5 februari 2016 at 10:39

    Wat een heerlijke zonnige mode! Ik krijg steeds meer zin in de zon.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!