Baby's en kinderen Reviews Verzorging

Kids Klenz review

16 december 2014
Kids Klendz Girls Bubble Bath_review Kids Klenz bath-ervaringen-Kids Klenz

Kleurrijke flacons met vrolijke opdruk die je bovendien ook nog als puzzelstukjes in elkaar kunt schuiven. Dat zijn de milde bad– en doucheproducten van Kids Klenz. Een nieuwe verzorgingslijn voor kinderen die sinds eind november 2014 verkrijgbaar is bij de Albert Heijn. GoodGirlsCompany mocht Kids Klenz testen. Hoe ons dat beviel lees je verder in het blog.


De Kids Klenz-lijn biedt alles dat nodig is voor de kleintjes om zowel lekker fris en verzorgd te zijn, als vrolijk en vooral met veel plezier van hun dagelijkse bad- of douchemomenten te kunnen genieten.

Kids Klenz Girls Bubble Bath_review Kids Klenz_GoodGirlsCompany_mild voor de huid_Zwitsal (1)

Kleurrijke, fantasievolle flacons

Kids Klenz is een unieke, vrolijke collectie van verzorgende Shower Gels en Bubble Baths voor kleine kinderen die hen, vanwege de vormgeving, bijzonder zal aanspreken. De lijn werd speciaal ontwikkeld om het dagelijks baden of douchen van peuters en kleuters tot een moment van puur plezier te maken. Iedere pompflacon heeft de vorm van een groot, kleurrijk puzzelstuk. Deze flacons kunnen eenvoudig in elkaar geklikt worden tot een lijn van Kids Klenz-flacons. Ook wanneer de flacons leeg zijn, hebben kids er nog jarenlang

Kids Klenz Girls Bubble Bath_review Kids Klenz_GoodGirlsCompany_mild voor de huid_Zwitsal (2)

Review Kids Klenz

Na een wandeling in Speelbos Schuytgraaf was miss B in de modder uitgegleden. Vieze kleding en een boos gezichtje waren het resultaat. De belofte dat ze in bad mocht met de nieuwe Kids Klenz deed veel goeds. Hoewel miss G. niet vies was geworden, kon ook zij dit aantrekkelijke aanbod niet aan haar neus laten voorbijgaan. Terwijl de badkuip zich vulde met warm water en een paar druppels Kids Klenz Bubble bath, vulde de badkamer zich met een aangename milde frisse geur. Niet kunstmatig of overheersend zoals dit bij sommige verzorgingsproducten voor kinderen kan zijn. Het doseren van de benodigde hoeveelheid zeep ging gemakkelijk door het pompje. Ideaal, want verspillen is jammer. Wat opviel is dat de vloeistof niet gekleurd is, maar doorzichtig. Een teken dat er geen kunstmatige kleurstoffen in zitten waardoor mijn dochters huid aangetast wordt.

Na afloop roken beide dames heerlijk schoon. Een nadere inspectie van miss G’s huid liet zien dat deze niet uitgedroogd was. Bovendien hadden ze tijdens het badderen samen leuk met de flessen gepuzzeld.

Kids Klenz Boys Bubble Bath_review Kids Klenz_

 

 

Voordelen van Kids Klenz

Hier boven heb je over onze ervaringen met Kids Klenz kunnen lezen. Om je een duidelijk overzicht te geven, zetten we nog even de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje:

 • mild voor de kinderhuid

  De bad- en doucheproducten van Kids Klenz zijn mild voor de kinderhuid. Als moeder ben ik erg kritisch omdat ervaring leert dat veel verzorgingsproducten de gevoelige huid van mijn kinderen uitdrogen. Vooral miss G. heeft hier snel last van. Maar Kids Klenz bevat milde ingrediënten en geen kunstmatige kleurstoffen die de huid kunnen aantasten.

 • handig pompje

  Als moeder vind ik het een voordeel dat Kids Klenz in een handige flacon met pompje zit. Voor kinderen maakt dit het doseren een stuk makkelijker. Bij flessen gieten ze nog wel eens per ongeluk te veel in bad of op hun washandje. Bij kids Klenz kan ik gewoon zeggen hoeveel keer ze op het pompje mogen drukken. Geen vergissingen en geen verspilling. Ideaal dus!

 • lekker veel schuim

  Miss B. en miss G. houden van badderen. Ze zitten graag samen in bad een uur lang met hun poppen en ander speelgoed te spelen. Voor hen is niks zo irritant als een schuimbad waarbij het sop naar 15 minuten al verdwenen is.

 • Mooie prijs

  Als laatste pluspunt speelt de prijs natuurlijk oom mee. Een flesje van 250 ml kost € 2,75. Door de het handige doseersysteem, verspil je niet veel en kun je er lang mee doen.

 • speelgoed in één

  Als de flacon leeg is, kan je kindje hem nog gebruiken. Vul hem met water voor urenlang speelplezier.

 • Jongens- en meidenlijn

  Leuk aan Kids Klenz is, dat er een speciale jongens- en meidenlijn is. Geen geruzie over tussen broertjes en zusjes over wat van wie is maar duidelijkheid. De jongenslijn komt in stoer groen en blauw. Op het flesje staat een opdruk van een piraat en een haai. De meidenlijn heeft een paars flesje voor badschuim en is voorzien van dansende ballerina’s.

  Kids Klendz Boys whower gel_review Kids Klenz_GoodGirlsCompany_mild voor de huid_Zwitsal

Nieuwe Kids Klenz producten in 2015 verkrijgbaar

In de loop van 2015 zal de lijn van Kids Klenz uitbreiden met handwash, shampoos en Conditioners. Ook deze lijn bestaat weer uit kleurrijke flacons in de vorm van grote puzzelstukken die je kunt sparen. Op de flacons staan afbeeldingen van een papegaai piraat, een lachende zeester, een vrolijke walvis of een vriendelijke krokodil.
Waar koop je Kids Klenz?
De badproducten van Kids Klenz worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda.
Sinds eind november 2014 is Kids Klenz verkrijgbaar bij 300 grotere filialen van Albert Heijn en via www.albert.nl . Zoek je nog een leuk cadeautje voor onder de kerstboom? Dan mag een vrolijke flacon Kids Klenz voor je kinderen niet ontbreken.

Verkoopprijs

Kids Klenz Shower Gel € 2,79/250 ml.
Kids Klenz Bubble Bath € 2,79/250 ml.
Kids Klenz Hand Wash € 2,79/250 ml. verkrijgbaar in de loop van 2015
Kids Klenz Shampoo € 2,79/250 ml. verkrijgbaar in de loop van 2015
Kids Klenz Conditioner € 2,79/250 ml. verkrijgbaar in de loop van 2015

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Instagram

  Volg mij op Instagram!