Baby's en kinderen Babyspullen Kinderkamer Lifestyle Spelen

KiddyColors

10 februari 2015

Bij GoodGirlsCompany hebben we een zwak voor bedrijven en webwinkels die iets voor hun medemens willen beteken. Die zetten we graag extra in het zonnetje zodat hun bestaan bij een groter publiek bekend wordt. Een webshop die helemaal in deze categorie thuishoort in KiddyColors. KiddyColors is opgericht door Renske de Gee. In 2010 emigreerde zij met haar gezin naar Thailand. Een prachtig tropisch land en geliefd bij veel toeristen. Helaas kent Thailand ook veel armoede. Geraakt door de taferelen die ze dagelijks om zich heen zag, besloot Renske dat zij hier iets aan wilde doen. Zo zag KiddyColors het levenslicht.

Bij KiddyColors maken Thaise en Birmese vrouwen voor een fatsoenlijk loon en in goede arbeidsomstandigheden prachtige kinder- en kraamcadeautjes. Daarnaast wordt 10% van de opbrengst gedoneerd aan hulporganisaties. Zo worden mensen die niet zelf voor een inkomen kunnen zorgen, toch ondersteund.

Alle producten voor KiddyColors worden zelf door Renske ontworpen, materialen worden voor een eerlijke prijs ingekocht en de producten worden vervolgens door de lokale bevolking met de hand gemaakt. Het mooie hiervan is dat er altijd overzicht is onder welke omstandigheden de producten zijn geproduceerd. Bovendien gaat het geld direct naar de maker. Als moeder vind ik het fijn om te weten  dat mijn kind een cadeau heeft dat op een eerlijke manier gemaakt is. Vrij van uitbuiting en kinderarbeid.

Horizontale naamslinger_KiddyColors_Fairtrade

Wij vinden deze prachtige stoffen kasthangers en horizontale slingers helemaal te gek. Lekker vrolijk!

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!