Bloggen Feestdagen Kerst

Wat zit er in mijn Kerstswap?

18 december 2016
Kerstswap-2016-GoodGirlsCompany

Bijna kerst dus tijd om eens wat extra’s te doen voor mijn blog collega’s. Daarom deed ik mee aan de kerstswap. Ik kocht een paar leuke cadeautjes voor een andere blogger maar ontving zelf ook een pakket met leuke cadeautjes. Wat daarin zat, zie je als je verder leest.

De laatste keer dat ik aan een swap mee deed was voor de mamabloggers beauty swap. Toen kregen we niet alleen cadeautjes, we moeten ons er ook mee opmaken. Niet vies van een uitdaging, ging ik ik voor de weg van de meeste weerstand. Ik maakte en full face look, filmde het en de reactie waren erg positief. Maar tijdens de zomervakantie lagen alle swaps een beetje stil. Toen er recent een oproepje werd gedaan, móest ik wel mee doen. Waarschijnlijk zou het de laatste keer van 2016 zijn.

Kerstswap 2016-GoodGirlsCompany

De Kerstswap

Voor de kerstswap trokken we lootjes. Ik kreeg Marguerita van Marstyle toegewezen. Afgelopen jaar zijn we elkaar regelmatig tegen het lijf gelopen tijdens events. Hebben we wel wat gekletst, maar dat is niet afdoende om nu helemaal precies te weten wat ze leuk vond. Gelukkig was ze duidelijk ove wat het niet moet wezen; roze, cupcakes of rooibosthee. Zo jammer want ik zag een prachtige roze eenhoorn met glitters en andere toestandjes. Het zag er gewoon uit alsof het door mij mee genomen moest worden en in een postpakket gepropt. Maar helaas…

Ik hield me in en kocht iets waar Marguerita vast heel blij mee is. Zoals altijd stopte ik er een overload aan glitters in. Zo ben ik gewoon…life won’t sparkle unless you do 😉 Wat ze gekregen heeft, kan je hier zien.

Wat-zit-er-in-mijn-Kerstswap-GoodGirlsCompany

Mijn kerstswap pakketje

Terwijl mijn gekochte spulletjes op weg waren naar Marguerita, ontving ik een pakketje terug. Het leuke is natuurlijk altijd dat je geen idee hebt van wie. Eerder had ik nog wel eens een vermoeden, maar dit jaar totaal dus niet. Miss B mocht helpen uitpakken. Ook al is de inhoud dan niet voor mijn kinderen, ze vinden het vaak wel onwijs leuk om te kijken wat er in een pakket zit.

Kerstswap-Frozen-notitieblokje-GoodGirlsCompany

Sanja had mij getrokken en in mijn kerstswap zat onder andere en leuk notitieboekje. Super handig. Ik word daar altijd erg blij van. Ik schrijf blogideeën op, oefen er handlettering in of sla gewoon aan het teken van onbetekenende figuurtjes, maak grappige rijmpjes. Daarnaast raak ik met enige regelmaat zo’n boekje kwijt dus ik heb er nogal veel nodig. Memoblaadjes vind ik ook erg leuk. Ik schrijf er niet eens altijd wat op, maar gebruik ze vaak ook gewoon ter versiering van een bladzijde.

Kerstswap-GoodGirlsCompany

Ook bevatte de kerstswap een pakketje gelukskoekjes. Nu heb ik dat nog nooit gegeten dus ik ben benieuwd hoe dat smaakt.

Kerstswap-its-the-most-wonderful-time-of-the-year-GoodGirlsCompany

De servetten met print kunnen we deze kerst goed gebruiken tijdens het gourmetten en de rietjes ook.

Kerstswap-rietjes-GoodGirlsCompany

 

Super leuk vond ik het dat Sanja ook nog drie Frozen potloden in het pakketje had gestopt. Precies voor elke dochter één. Erg attent! En samen kunnen we de kerstballen in kleuren.

Kerstswap-Frozen-potloden-GoodGirlsCompany

Dank je wel Sanja voor het pakketje

 • Reply
  Marguerita
  19 december 2016 at 20:43

  Oeh een roze eenhoorn! Dat klinkt wel heel leuk hoor! Roze is mijn lievelingskleur, maar voor het interieur vindt de man dat niet zo leuk. Haha. Ik ben erg blij met alle leuke goodies uit mijn kerstpakketje, dankjewel, superleuk!

 • Reply
  Volgmama
  19 december 2016 at 05:07

  Ik vind gelukskoekjes meestal wat droog, maar het is altijd leuk om te zien wie welke spreuk krijgt die in de koekjes verstopt zitten. Leuk pakket. Fijne feestdagen!

 • Reply
  Fleur
  18 december 2016 at 22:06

  Mooi kerstpakket heb je gekregen. Grappig te zien dat een aantal dingen ik zelf ook in mijn pakket gedaan heb of er mee in mijn handen gestaan heb 🙂 Veel plezier er van en fijne kerstdagen

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.