Bloggen Feestdagen Kerst

Wat zit er in mijn Kerstswap?

18 december 2016
Kerstswap-2016-GoodGirlsCompany

Bijna kerst dus tijd om eens wat extra’s te doen voor mijn blog collega’s. Daarom deed ik mee aan de kerstswap. Ik kocht een paar leuke cadeautjes voor een andere blogger maar ontving zelf ook een pakket met leuke cadeautjes. Wat daarin zat, zie je als je verder leest.

De laatste keer dat ik aan een swap mee deed was voor de mamabloggers beauty swap. Toen kregen we niet alleen cadeautjes, we moeten ons er ook mee opmaken. Niet vies van een uitdaging, ging ik ik voor de weg van de meeste weerstand. Ik maakte en full face look, filmde het en de reactie waren erg positief. Maar tijdens de zomervakantie lagen alle swaps een beetje stil. Toen er recent een oproepje werd gedaan, móest ik wel mee doen. Waarschijnlijk zou het de laatste keer van 2016 zijn.

Kerstswap 2016-GoodGirlsCompany

De Kerstswap

Voor de kerstswap trokken we lootjes. Ik kreeg Marguerita van Marstyle toegewezen. Afgelopen jaar zijn we elkaar regelmatig tegen het lijf gelopen tijdens events. Hebben we wel wat gekletst, maar dat is niet afdoende om nu helemaal precies te weten wat ze leuk vond. Gelukkig was ze duidelijk ove wat het niet moet wezen; roze, cupcakes of rooibosthee. Zo jammer want ik zag een prachtige roze eenhoorn met glitters en andere toestandjes. Het zag er gewoon uit alsof het door mij mee genomen moest worden en in een postpakket gepropt. Maar helaas…

Ik hield me in en kocht iets waar Marguerita vast heel blij mee is. Zoals altijd stopte ik er een overload aan glitters in. Zo ben ik gewoon…life won’t sparkle unless you do 😉 Wat ze gekregen heeft, kan je hier zien.

Wat-zit-er-in-mijn-Kerstswap-GoodGirlsCompany

Mijn kerstswap pakketje

Terwijl mijn gekochte spulletjes op weg waren naar Marguerita, ontving ik een pakketje terug. Het leuke is natuurlijk altijd dat je geen idee hebt van wie. Eerder had ik nog wel eens een vermoeden, maar dit jaar totaal dus niet. Miss B mocht helpen uitpakken. Ook al is de inhoud dan niet voor mijn kinderen, ze vinden het vaak wel onwijs leuk om te kijken wat er in een pakket zit.

Kerstswap-Frozen-notitieblokje-GoodGirlsCompany

Sanja had mij getrokken en in mijn kerstswap zat onder andere en leuk notitieboekje. Super handig. Ik word daar altijd erg blij van. Ik schrijf blogideeën op, oefen er handlettering in of sla gewoon aan het teken van onbetekenende figuurtjes, maak grappige rijmpjes. Daarnaast raak ik met enige regelmaat zo’n boekje kwijt dus ik heb er nogal veel nodig. Memoblaadjes vind ik ook erg leuk. Ik schrijf er niet eens altijd wat op, maar gebruik ze vaak ook gewoon ter versiering van een bladzijde.

Kerstswap-GoodGirlsCompany

Ook bevatte de kerstswap een pakketje gelukskoekjes. Nu heb ik dat nog nooit gegeten dus ik ben benieuwd hoe dat smaakt.

Kerstswap-its-the-most-wonderful-time-of-the-year-GoodGirlsCompany

De servetten met print kunnen we deze kerst goed gebruiken tijdens het gourmetten en de rietjes ook.

Kerstswap-rietjes-GoodGirlsCompany

 

Super leuk vond ik het dat Sanja ook nog drie Frozen potloden in het pakketje had gestopt. Precies voor elke dochter één. Erg attent! En samen kunnen we de kerstballen in kleuren.

Kerstswap-Frozen-potloden-GoodGirlsCompany

Dank je wel Sanja voor het pakketje

 • Reply
  Marguerita
  19 december 2016 at 20:43

  Oeh een roze eenhoorn! Dat klinkt wel heel leuk hoor! Roze is mijn lievelingskleur, maar voor het interieur vindt de man dat niet zo leuk. Haha. Ik ben erg blij met alle leuke goodies uit mijn kerstpakketje, dankjewel, superleuk!

 • Reply
  Volgmama
  19 december 2016 at 05:07

  Ik vind gelukskoekjes meestal wat droog, maar het is altijd leuk om te zien wie welke spreuk krijgt die in de koekjes verstopt zitten. Leuk pakket. Fijne feestdagen!

 • Reply
  Fleur
  18 december 2016 at 22:06

  Mooi kerstpakket heb je gekregen. Grappig te zien dat een aantal dingen ik zelf ook in mijn pakket gedaan heb of er mee in mijn handen gestaan heb 🙂 Veel plezier er van en fijne kerstdagen

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!