Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken

Kerstjurkjes van Birdy Blues

24 november 2012

Beste lezer,

Leuk dat je zoekt naar feestjurken voor de kerst zoekt. Dit is alleen een blogpost van een eerder jaar.
Genoemde kerstjurkjes zijn niet meer verkrijgbaar. Maar niet getreurd GoodGirlsCompany kerstjurkjes updates verschijnen wél ieder jaar. Voor 2015 hebben we alvast deze mooie pareltjes voor je geselecteerd:

Groeten GoodGirlsCompany

Zo eind november begin december is het op GoodGirlsCompany voornamelijk kerstjurkjes en feestkleding wat de klok slaat. Elke meisjesmoeder is er naar op zoek: een jurk voor kerst. Of het nu een feestjurk voor je kleine meisje of een leuk kerstjurkje voor je baby is, we hebben massaal feestkleding nodig. Ikzelf ben daar geen uitzondering op. Daarom houd ik mijn oren en ogen open en als ik wat moois zie, deel ik het. Zo vond ik deze fantastisch lieve feestjurkjes bij Birdy Blues.
Een zachtroze tule feestjurk voor je kleine prinsesje. Verkrijgbaar vanaf maat 3 jaar tot en met maat 7 jaar. De droom van ieder meisje. Met een verwachtte levertijd van 9 dagen heb je deze mooie kerstjurk van Birdy Blues nog voor de kerstdagen in huis.
Houd je niet van roze? Niet getreurd er is ook een mintgroene jurk voor kerst. Even feeëriek en net mooi. Afgewerkt met een kanten tule witte onderrok is dit kerstjurkje een pareltje als het om kerstkleding gaat. De mooie verfijnde details met tule en kanten zijn een traktatie voor het oog. Wij zeggen laat de feestmaand beginnen, de eerste jurkjes voor kerst zijn binnen!
  

 

 • Reply
  Saskia Klop
  9 juli 2015 at 23:39

  Hallo,

  Waar zijn deze prachtige jurkjes te koop? Ik zou ze zo graag voor de bruidsmeisjes van onze bruiloft willen bestellen.
  Hopelijk kun je mij helpen. Alvast bedankt!

  Mrt vriendelijke groet,
  Saskia

  • Reply
   Josan
   10 juli 2015 at 21:10

   Hallo Saskia,

   Deze jurkjes zijn eigenlijk alleen rond kerst te koop. Ik heb het idee dat ze van de winkel http://www.twinkleandwhim.com/ komen. Maar ik weet niet hoe snel zij kunnen leveren. Onder het zoekwoord feestkleding vind je verschillende jurkjes voor bruidmeisjes. Zelf heb ik positieve ervaringen met Suits you well. Hier bestelde ik 3 jaar geleden de jurkjes voor mijn dochters. Groeten Josan

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!