Feestdagen Films & Series Kerst kinderfilms en series

Kerstfilms Netflix 2019 | deze kan je bekijken tijdens de Feestdagen

25 oktober 2019
Kerstfilms op Netflix 2019-The millennial Mom

Kerstfilms Netflix 2019; wat kan je op Netflix verwachten tijdens de Feestdagen? De streamingdienst heeft een uitgebreid aanbod aan romantische kerstfilms en leuke familiefilms om gezellig samen te kijken tijdens de kerstvakantie.

Kerstfilms Netflix 2019

In bovenstaand filmpje zie je een overzicht van de verschillende romantische kerst en familiefilms die je tijdens de Feestdagen op Netflix verwachten kan. En daar zitten een heel aantal leuke bij. Hieronder vertellen we je per kerstfilm waar het over gaat.

Holiday in the Wild

Verwacht: Vanaf 1 november 2019

Om niet in een sleur te geraken wanneer hun zoon vertrekt om te studeren, boekt Manhattanite Kate Conrad (Kristin Davis) een ‘tweede honeymoon’ met haar man. Maar in plaats van haar te bedanken, verbreekt hij plotseling de relatie: verslagen gaat Kate in haar eentje op safari in Afrika. Tijdens een omweg door Zambia, helpt zij haar piloot, Derek Holliston (Rob Lowe), om een klein weesolifantje te redden. Ze vangen hem samen op in het lokale olifantenweeshuis en Kate besluit haar vakantie te verlengen tot na Kerst. Ver weg van de moderne luxe van thuis bloeit Kate open, temidden van majestueuze dieren en landschappen, maar zou de liefde voor haar nieuwe omgeving ook kunnen uitbreiden naar de man waarmee ze haar avontuur deelt?

Met: Kristin Davis, Rob Lowe.

Let it Snow

Kerstfilms Netflix 2019_The millennial Mom

Verwacht: Vanaf 8 november 2019

Wanneer een klein dorpje op kerstavond ondergesneeuwd wordt, veranderen de vriendschappen en liefdeslevens van een groep middelbare scholieren. Een gestrande popster, een groep competitieve dansers, een mysterieuze vrouw gewikkeld in aluminiumfolie en een episch feest in de lokale Waffle Town, op kerstochtend zal niks meer hetzelfde zijn. Let it Snow is gebaseerd op de bestseller van John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle.

Gebaseerd op: besteller en jongerenroman Let it Snow van John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle.
Cast: Isabela Merced, Shameik Moore, Kiernan Shipka, Odeya Rush, Jacob Batalon, Miles Robbins, Mitchell Hope, Liv Hewson, Anna Akana en Joan Cusack

The Knight Before Christmas

The Knight Before Christmas_The millennial Mom

Verwacht: Vanaf 21 november 2019

Nadat een tovenares de middeleeuwse ridder Sir Cole (Josh Whitehouse) naar het hedendaags Ohio brengt tijdens Kerst, wordt hij vrienden met Brooke (Vanessa Hudgens), een slimme en vriendelijke scheikundelerares die al lang niet meer in de liefde gelooft. Brooke maakt Sir Cole wegwijs in de moderne wereld en helpt hem met zijn mysterieuze zoektocht – de enige mogelijkheid om hem terug naar huis te brengen. Maar terwijl hij en Brooke dichter naar elkaar toegroeien, begint Sir Cole te twijfelen over hoe graag hij eigenlijk terug wil naar zijn oude leven. The Knight Before Christmas is geregisseerd door Monika Mitchell (The Christmas Contract, Royal New Year’s Eve), met rollen voor Emmanuelle Chriqui, Isabelle Franca, Ella Kenion, en Jean-Michel Le Gal.

Met: Vanessa Hudgens, Josh Whitehouse, Emmanuelle Chriqui, Harry Jarvis, Mimi Gianopulos, Ella Kenion

Holiday Rush

 Holiday-Rush_The-millennial-Mom.jpg

Verwacht: Vanaf 28 november 2019

De populaire New York radio DJ Rush Williams (Romany Malco) verwent zijn kinderen al sinds zij hun moeder zijn verloren. Helaas bezorgen zijn kinderen hun dure verlanglijstjes precies wanneer hij zijn baan verliest. Om Rush te helpen, besluiten zijn producer Roxy Richardson (Sonequa Martin-Green) en zijn tante Jo (Darlene Love) om een ander radiostation te kopen -mits de familie Williams kan besparen en eenvoudiger kan leven. In deze hartverwarmende film groeien een liefhebbende vader en zijn kinderen dichter naar elkaar toe en opent hij zijn hart voor de liefde wanneer ze allemaal leren dat ware vreugde niet komt van wat je hebt, maar van de mensen om je heen.

Met: Romany Malco, Sonequa Martin-Green, Darlene Love, Tamala Jones, Deon Cole, LaLa Anthony, Roscoe Orman, Amarr M. Wooten

A Christmas Prince: The Royal Baby

A-Christmas-Prince-the-royal-Baby_the-Millennial-Mom.jpg

Verwacht: Vanaf 5 december 2019

Het is Kerstmis in Aldovia en de koninklijke baby is op komst! Koningin Amber (Rose McIver) en Koning Richard (Ben Lamb) maken zich klaar voor de geboorte van hun eerste kindje, maar eerst moeten ze Koning Tai (Kevin Shen) en Koningin Ming (Momo Yeung) van Penglia ontvangen om een 600-jaar oude wapenstilstand te hernieuwen. Maar wanneer het, van onschatbare waarde, verdrag verdwijnt, wordt de vrede in gevaar gebracht en doemt er een oude vloek op. Amber heeft tot middernacht,op Kerstavond, om erachter te komen wie de dief is, want de veiligheid van haar familie en haar koninkrijk hangt hiervan af. Regisseur John Schultz (A Christmas Prince: The Royal Wedding) en schrijver Nathan Atkins (A Christmas Prince, A Christmas Prince: The Royal Wedding) zijn terug voor het derde deel van ‘The Christmas Prince’.

Met: Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige

Merry Happy Whatever

 Merry-Happy-Whatever.jpg

Verwacht: Vanaf 28 november 2019

Tijdens de vrolijke maar hectische dagen voor en na Kerst volgt Merry Happy Whatever, Don Quinn (Dennis Quaid), een pater uit Philadelphia die zijn best doet om de stress van Kerst en de eisen van zijn hechte maar hectische familie in evenwicht te brengen. Maar wanneer zijn jongste dochter Emmy (Bridgit Mendler) terugkomt uit L.A. met een nieuwe vriend, de tegen armoede strijdende muzikant Matt (Brent Morin), wordt Don’s geloof dat  “there’s the Quinn way… and the wrong way” op de proef gesteld. Merry Happy Whatever is bedacht door met een Emmy Award-bekroond Tucker Cawley (Everybody Loves Raymond). Het is een hilarische en hartverwarmende komedie die bewijst dat, ondanks dat er geen grote strik omheen zit, familie toch het grootste cadeau kan zijn.

Met: Dennis Quaid, Bridgit Mendler, Brent Morin, Siobhan Murphy, Adam Rose, Hayes MacArthur, Elizabeth Ho, Ashley Tisdale, Garcelle Beauvais en Tyler Ritter.

Home for Christmas

Verwacht: Vanaf december

Johanne is een dertigjarige vrouw die als enige nog single is in haar vriendenkring en haar familie. De constante opmerkingen over haar vrijgezellenleven en de verwachtingen van de maatschappij over een perfecte familie Kerst worden haar te veel. Johanne gaat 24 dagen op zoek naar een partner die ze met Kerst kan meenemen.

Holiday Secrets

Verwacht: Vanaf december

Drie Kerstfeesten. Drie vrouwen. Drie generaties. De grootmoeder Vivi, de dochter Sonja en de kleindochter Lara. Holiday secrets is het verhaal over 3 heel verschillende vrouwen die uitdagingen aangaan in de liefde en het leven. Ze worsten met de beslissingen die ze moeten maken over hun vrijheid en de offers die ze hebben gebracht in de bijna afgelopen 100 jaar. Het is een verhaal over de geest – de onzichtbare essentie – die voortleeft bij deze vrouwen. Is er iets dat doorgegeven wordt van generatie op generatie? Kan je ooit echt vrij zijn van iets wat er voor je is gebeurd?

Vanaf 26 november 2019

Kerstafleveringen Netflix serie Netflix

Sugar Rush Christmas

Sugar-Rush-Netflix_Kerstaflevering_The-millennial-mom-.jpg

Verwacht; Vanaf 29 november 2019

Dit is een cadeau dat het wachten waard is: Sugar Rush Christmas! Hunter March, Candace Nelson en Adriano Zumbo worden vergezeld door de gast-juryleden Tiffani Thiessen, Liza Koshy, Donal Skehan, Jeanine Mason, Amirah Kassem en Olympisch goud winnares Meryl Davis bij het proeven van heerlijke Kersttraktaties in drie competitierondes. De jury beslist welk team er met de prijs van $10,000 vandoor gaat in deze zes Kerstafleveringen. Sugar Rush Christmas is geproduceerd door Magical Elves.

Nailed It! Holiday! Season 2

Nailed It Holiday Season 2

Verwacht: Vanaf 22 november 2019

Trommel je geliefden op, want ‘Nailed It! Holiday’ is terug! St. Nicole en Jacques Frost presenteren de grootste misbaksels van dit kerstseizoen. Van ingestorte kerstcakes tot aangebrande koekjes, monden vallen open wanneer deze bakkers de nieuwe uitdagingen aangaan. Van de Kerstman tot Scrooge en van engelen tot elfjes, deze bakkers vinden nieuwe manieren om de keuken en je smaakpapillen te verwoesten in ‘Nailed It! Holiday’ – zelfs de Grinch komt langs om het nieuwe jaar in te luiden! Gasten zijn o.a.: Maya Rudolph, Jillian Bell, David Burkta, Bridget Everett, Jason Mantzoukas en Ron Ben Israel. Nailed It! Holiday is geproduceerd door Magical Elves.

Magic For Humans: Season 2 (Holiday Episode)

Kerstfilms Netflix 2019_Magic for Humans

Verwacht: Vanaf 6 december 2019

Ho ho ho! Justin omarmt de Kerstgedachte door de school van de kerstman te bezoeken en kinderen te leren over de magie van het schenken.

Vanaf 24 december 2019

Lost in Space: Season 2

Verwacht: Vanaf 24 december 2019

Er komt meer gevaar en avontuur aan voor de Robinson familie! Nu Jupiter 2 is gestrand op een mysterieuze waterplaneet en ze het zonder hun geliefde Robot moeten doen, zullen de Robinsons moeten samenwerken. Dit doen ze aan de zijde van de kwaadaardige en manipulatieve Dr. Smith en de altijd charmante Don West, om weer terug te komen naar de Resolute en te herenigen met de andere kolonisten. Ze komen er al snel achter dat niet alles is wat het lijkt. Een reeks van nieuwe gevaren en onverwachte ontdekkingen doet zich voor in hun zoektocht naar de sleutel om Robot te vinden en veilig aan te komen bij de Alpha Centauri. Niets is te gek om de familie te beschermen… overleven is ten slotte een specialiteit van de Robinsons.

Met rollen voor Toby Stephens, Molly Parker, Maxwell Jenkins, Mina Sundwall, Taylor Russell, Ignacio Serricchio en Parker Posey. Zack Estrin (showrunner), Kevin Burns, Jon Jashni, Matt Sazama en Burk Sharpless.

A Family Reunion Christmas

A Family Reunion Christmas

Verwacht: Vanaf 9 december 2019

Het is de meest magische tijd van het jaar, maar zoals we weten moeten de McKellans eerst de geesten van de vorige Kerst onder ogen komen voordat het een ‘Wonderful Life’ kan worden. De McKellans zijn terug om Kerstpret te verspreiden in deze Kerstspecial over het belang van familie, vergeving en empathie.

Kinderfilms- en series

KLAUS


Verwacht: Vanaf 15 november 2019

De jonge Jesper, de slechtste student van de postacademie, wordt gestationeerd op een eiland helemaal bovenaan de poolcirkel. Een eiland waar de lokale en altijd ruziënde bevolking nauwelijks woorden met elkaar wisselt, laat staan brieven. Jesper staat op het punt om het allemaal op te geven tot hij een bondgenoot vindt in de lokale leerkracht Ava. En hij maakt kennis met Klaus, een mysterieuze timmerman die alleen woont in een hut vol handgemaakt speelgoed. Deze bijzondere en ongewone vriendschappen brengen vreugde terug in Smeerenburg en zorgen voor een nieuwe generatie van vrijgevige en gelukkige buren, magische legendes en kerstsokken die met zorg aan de schoorsteen worden opgehangen.

Met Nederlandse stemmen van Frank Lammers (Klaus), Henry van Loon (Jesper) en Birgit Schuurman (Ava)

Lees ook recensie animatiefilm Klaus

True: Winter Wishes

True Kerstaflevering Netflix_The Millennial Mom

Verwacht;  Vanaf 26 november 2019

Iedereen uit het Rainbow Kingdom is samengekomen om het Winter Wishfest te vieren, maar wanneer Forever Frost uit het Ice Kingdom ontsnapt, zou de dag zo maar eens verpest kunnen worden. Kan True alles redden?

Team Kaylie: Part 2 (Holiday Episode)

TeamKaylie_The Millennial Mom

Verwacht: vanaf 2 december 2019

Om te proberen om Amber door haar eerste Kerstmis heen te helpen, nadat ze haar moeder is verloren, besluit Kaylie om voor haar het poppenhuis te kopen dat ze altijd al wilde hebben. Omdat ze zonder geld zit, heeft Kaylie geen keuze en besluit ze samen met Chewy en Jackie een baantje, als elf van de Kerstman van het lokale winkelcentrum, te nemen. Wanneer de Kerstman echter niet op komt dagen, besluit Kaylie zelf de baard aan te trekken en het werk over te nemen.

Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas

Spirit-Riding-Free-Spirit-Christmas Netflix_The Millennial Mom

Vanaf 6 december 2019

Lucky en haar vrienden gaan op Kerstavond op avontuur in de stad. Allemaal om het perfecte cadeau te vinden. Hun terugreis naar Miradero voor de Kerstviering wordt geruïneerd wanneer een lawine hun plannen in de war gooit.

Alexa & Katie: Season 3 (Holiday Episode)

Alexa & Katie Season 3_Holiday Episode_the millennial Mom

Verwacht: Vanaf 30 december 2019

Het is Kerstvakantie en Alexa krijgt opeens vrij veel aandacht van haar ex-vriendje, die weer thuis is. Van wie ze echter geen aandacht krijgt is Spencer, die zichzelf langzaam aan het terugtrekken is. Wanneer ze erachter komt dat dit is omdat hij zijn haar aan het verliezen is door zijn chemokuur, wordt Dylan de laatste aan wie ze denkt en besluit ze Spencer met deze mijlpaal te helpen. Tegelijkertijd heeft Katie een winkel waarin ze ingeblikt eten verkoopt. Maar wanneer haar werk en vrijwilligerswerk drukker en drukker worden terwijl haar vrienden genieten van de kerstdagen, heeft ze het moeilijk om positief te blijven.

Ook leuk om te lezen:

 

Deze kerstfilms kun je in 2019 op Netflix verwachten

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook of YouTube

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]