Feestdagen Interieur Kerst

Kerstdecoratie | versier je huis met kerst raamstickers

10 december 2017
Kerst raamstickers-GoodGirlsCompany-DIY

Geen zin om dit jaar met krijtstift een raamtekening te maken? Probeer dan de leuke kerst raamstickers van Kaboutertuin

Zoals jullie weten, stond bij ons de kerstboom dit jaar al erg vroeg. Voor mij is dat dan het moment om de rest van het huis ook mee te nemen. Van de muren moet ik afblijven, maar de ramen zijn geen probleem. En laten we er daar nu een behoorlijk aantal van hebben. Ik vind het vooral leuk om onze nis te versieren tot kerstnis. Dit jaar is Miss B druk bezig geweest om er een leuke Adventskalender neer te zetten. De ramen beplakte ze zelf met deze leuke raamstickers van Kaboutertuin.

Kerst raamstickers -krijtstifttekening-GoodGirlsCompany

Kerst raamstickers van Kaboutertuin

Van Kaboutertuin ontvingen we een super leuke set kerstraamstickers. Nou ja eigenlijk set voor zowel Sinterklaas als Kerst. In eerst instantie kan je hem gebruiken voor Sinterklaas en zodra die weer uit het land is, kies je voor de kerstfiguurtjes. Dat is het idee achter deze vervangingsset. Dus zeg maar twee voor de prijs van 1. Maar omdat wij geen Sinterklaas vieren, lieten we alle mini figuurtjes die hier mee te maken hebben, links liggen en gingen meteen voor het grote werk: een kerstman met arreslee, sneeuwvlokjes, kerstbomen, sneeuwpop en klassieke grachtenpandjes.

In de set met kerstraamstickers zit het volgende:

 • kerstboom
 • Kerstman met arrenslee
 • kindje op slee
 • auto met boom erop
 • sneeuwpop
 • sneeuwvlokjes
 • sterren waarvan 1 grote ster

Kerst raamstickers-GoodGirlsCompany

Zo werkt het

Natuurlijk kon ik de Kerstraamstickers zelf opplakken. Maar mijn oudste dochters hebben dit jaar helemaal zelf de kerstboom opgezet. En nu ze ouder worden, vinden ze het ook leuk om zelf actief bij te dragen aan het huis in kerstsfeer brengen. Bovendien is het ook altijd een mooie graadmeter om te kijken hoe gebruiksvriendelijke bepaalde producten zijn. Zeker wanneer het op raamtekeningen aankomt, is het leuk dat je kinderen kunnen helpen en je samen het raam versieren kan.

Kerstraamstickers -krijtstifttekening-GoodGirlsCompany

Het verwijderen van de stickers van de transparante ondergrond ging vrij makkelijk. Je plakt ze heel eenvoudig op het raam zonder dat je vervolgens lijmresten ziet. Ook blijven ze goed zitten. Die van ons hangen alweer 3 weken.

De vervangingsset Kerstraamstickers kost maar € 4,95. Het geld wat je ongeveer kwijt bent aan een goed paar krijtstiften. Wil je een setje met een kerkje, kies dan voor Kerst raamstickers deLuxe

Ook leuk om te lezen:

Kerstraamstickers

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  [instagram-feed feed=2]