Lifestyle

GoodGirlsChristmas* Kerst met GoodGirlsCompany

30 november 2015
Kerst met GoodGirlsCompany-kerstknutselen-Knutselideeen voor Kerst

Als er een feest is waar wij in huize GoodGirlsCompany ontzettend naar uitkijken, dan is dat wel Kerst. We zijn groot fan van alles wat rood, wit en groen is. Doe er een gouden of zilveren lintje om heen en we zijn verkocht. Bij gebrek aan Sinterklaas vieren,kan de stemming er niet vroeg genoeg in zitten. De eerste keer dat beide meiden hun schoen mochten zetten, heb ik ze een Adventskalender gegeven. Je kan kinderen namelijk niet vroeg genoeg leren uit te zien naar Kerst. Bovendien; gedeelde vreugde is dubbele vreugde.

Kerst met GoodGirlsCompany-kerstknutselen-Knutselideeen voor Kerst

Morgen is het officieel december en dan veranderen er ook wat dingen op mijn blog. Ja, je raadt het al…ook jij moeten er aan geloven. Houd je niet van Kerst? Mijdt mijn blog dan de komende tijd. Iedereen die een Christmas fan girl is en zich nu afvraagt: wat kan ik verwachten? Voor jullie zal ik even een tipje van de sluier oplichten. Onder de noemer ‘ A good Christmas’ kun je het volgende verwachten: ย 

 • blogs met tips over het kopen van kerstkleding
 • handige overzichtjes met kerstjurkjes
 • leuke tips voor films, boeken en muziek
 • DIYโ€™s om zelf te doen
 • DIY’s voor samen met je kinderen
 • enkele recepten
 • veel gezelligheid en manieren om quality time door te brengen met je gezin.

Ik hoop dat onze bezigheden je zullen inspireren om de drukke Feestdagen niet alleen als een verplichting te zien, maar je ook mogen motiveren in het beste in jezelf naar boven te halen.

Ik kan niet beloven dat ik dagelijsk wat post, maar als ik tijd heb, zal ik het doen ๐Ÿ™‚

Voor nu wensen wij je veel Kerstvoorpret!

Groetjes van,

Josan, Miss G, Miss B en Miss C.

  Praat mee!

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.