Baby's en kinderen Spelen

Kerst met de Lilliputiens

4 december 2014

In mijn huishouden vieren we geen Sinterklaas. Verjaardagen eind november en in december zorgen er voor dat de Feestmaand bij ons sowieso al topdrukte is. Je moet prioriteiten stellen. En helaas maar Santa heeft gewonnen van Sinterklaas! Elk jaar kijken we vol verwachting uit naar Kerst. Naar de kerstboom, de feestkleding en natuurlijk de cadeautjes onder de kerstboom. Kerst is een heerlijke magische tijd. Dit jaar geef je kerst nog een feestelijker tintje met de speciale collectie van de Lilliputiens. Laat Albert, Collete en Georges je kindje dit jaar een onvergetelijke kerst bezorgen!


Ken je de Lilliputiens al? Allereerst heb je Albert. Albert is de koning van het circus! Altijd vrolijk , v aak onhandig en een beetje gulzig , net als alle olifanten. Dankzij zijn wielen en touwtje neemt je dreumes Albert zo mee voor een wandeling! Olifant Albert draagt zijn vriendjes op zijn rug en op zijn slurf balanceert een bal. Zijn vriendjes, bevestig je op zijn rug met klittenband en zijn makkelijk te verplaatsen naar een andere plek op het grote lichaam van Albert. Maar je dreumes kan ze ook proberen om te gooien met de bal door ze als kegels te gebruiken. Lachen en speelplezier gegarandeerd tijdens een potje kegelen! Albert is geschikt vanaf 1 jaar.

LILLIPUTIENS - AlbertMirror (2)

Een spiegel vol verrassingen!

Onderweg of thuis Albert de olifant verandert in een spiegel vol verrassingen! Je baby kan hem gebruiken als spiegel om kiekeboe mee te spelen. Of schud hem heen en weer als een rammelaar. Met het haakje op zijn rug maak je hem makkelijk vast aan de Maxi-Cosi, kinderwagen of aan de spijltjes van het ledikant. Ontdek samen met je baby alle leuke activiteiten van Albert de olifant met zijn lieve snuitje. Albert de verrassingsspiegel is geschikt vanaf 6 maanden.

Een magische licht- en geluidshow

Naast Albert heb je poes Collete. Overdag een diva en ‘s nachts een katje dat graag op avontuur gaat. Maar welke halsbrekende capriolen Collete ook op de daken van Parijs uithaalt, ze komt altijd op haar pootjes terecht!LILLIPUTIENS - ColetteMusicBox
Collete is verkrijgbaar als muziekdoos en balspelletje. Als muziekdoosje zit Collete elegant op haar bal. Als je haar laat draaien, hoor je een zachte melodie. Het schattige muziekdoosje geeft licht in het donker dankzij de lichtgevende draadjes. Je baby gaat rustig slapen terwijl Colette een prachtige klank- en lichtshow geeft. Magisch! Maar Collete kan ook goed balanceren op haar bal met in haar hand een parasolletje. Rol haar heen en weer en je hoort een rinkelend belletje!LILLIPUTIENS - ColetteCulbuto

Met Georges in de buurt is het altijd feest! Hij zet alles ondersteboven! Trek aan de poot van Georges de maki om de muziek te laten weerklinken. Zijn wangetjes fonkelen terwijl je naar het leuke melodietje luistert. Net als een kleine acrobaat heeft hij verschillende ringen waarmee je baby kan spelen. Ook zijn ze te gebruiken als bijtring. Handig wanneer je kindje tandjes krijgt.LILLIPUTIENS - GeorgesMusical (1)

De collectie van de Lilliputiens is onder ander verkrijgbaar bij:

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!