Lifestyle Moeder & Kind Moeder dochter kleding

Liefde is een KAYA moeder dochter armband +winnen

14 februari 2017
KAYA-moeder dochter armband -GoodGirlsCompany

Moeder dochter kleding is natuurlijk leuk, maar dezelfde sieraden dragen als je dochter is ook geweldig. Deze laatste winactie maak je kans om een KAYA moeder dochter armband  te winnen

Valentijnsdag is nog niet helemaal over, maar ik kan al zeggen dat het beste cadeau van mijn dochters kwam. Ze hadden alle drie afzonderlijk een werkje gemaakt. Oudste maakte en kaart waarin zelfs stond dat ik ‘the best mom ever’ ben.

Kijk die kan ik toch maar weer in mijn zak steken. We staan aan de vooravond van de puberteit. Ik besef heel goed, dat dit soort uitspraken de komende jaren zeldzaam worden. Ik dan misschien wel snak naar de tijd dat ze me nog als perfect zag. Maar goed, vandaag kon ik dus niks fout doen. Die momenten wil ik koesteren.

Liefde is een KAYA-moeder-dochter-armband-GoodGirlsCompany

Valentijnsdag

Voor mijn kinderen is Valentijnsdag een vervroegde versie van Moederdag. En wie ben ik om daar verandering in te brengen? Stiekem vind ik het heel aandoenlijk dat ze het zo serieus nemen. Voor veel moeders is de liefde voor hun kind oneindig. KAYA sieraden heeft een prachtige collectie zilveren sieraden die met de hand gegraveerd worden met sierlijke schrijfletters. Mooi en persoonlijk. Geschikt voor Valentijnsdag, Moederdag of misschien wel een speciaal moment zoals een doop of communie.

KAYA moeder dochter armband

Voor mij hebben sieraden een speciale betekenis. Ik gebruik ze niets eens altijd om een outfit compleet te maken. Sommige sieraden bezit ik letterlijk voor de sier. Ze hebben geen functie, maar wel een grote emotionele waarde. De persoonlijke verhalen die er bij horen, deel ik met mijn dochters als ze er weer eens op een stuitten.

KAYA ontwerpt en maakt luxe sieraden voor kinderen en mama’s. Als aandenken aan een bijzonder moment zoals Moederdag, maar ook voor een feestdag, doop, verjaardag of bruiloft. Omdat KAYA hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki, die het mogelijk maakt dat 16 kinderen in Gambia naar school kunnen. Het merk KAYA gebruikt alleen de beste materialen zoals hoge kwaliteit sterling zilver, zoetwaterparels en Swarovski kristallen.

KAYA-moeder-dochter-armband-GoodGirlsCompany

Moederdagcollectie

De producten van KAYA worden met veel zorg, liefde en vakmanschap gemaakt. Zowel armbanden als kettingen en bedeltjes kunnen met de hand gegraveerd worden. Kies voor een speciale boodschap in een sieraad: een kindernaam, een bijzondere datum of een woord. Laat jouw sieraad een uniek verhaal vertellen. Tanja: “dat is precies wat ik het allerleukst vindt aan het ontwerpen van de sieraden: een sieraad maken dat echt raakt.”

Bovendien worden de sieraden uit de nieuwe Moederdagcollectie met de hand gegraveerd. Dit is een ambacht die nog maar door weinig mensen wordt beheerst. “Een handgravure is een klasse apart, een stukje kunst dat een prachtig persoonlijk tintje aan je sieraad geeft. Dit is met een graveermachine niet te evenaren. Een handgravure is vele malen mooier en persoonlijker.” vertelt ontwerpster en eigenaresse Tanja Rakhou. Geïnspireerd door haar Nederlandse wortels graveert Tanja in het pure Nederlandse schrijfschrift. Dit maakt de uitstraling van een hand gegraveerd sieraad uniek. Hiervoor wordt een speciale graveerpen gebruikt dat werkt op hoge luchtdruk, waardoor de gravure mooi diep is.

zilveren-ketting-doopsieraad- GoodGirlsCompany

Win een KAYA moeder dochter armband

Speciaal voor onze #Valentijnminigiveaway mag ik een moeder dochter armband van KAYA sieraden weggeven.

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook.
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) en een reactie (geen zielige verhalen die worden gedelete).
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Extra kans maken?

Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #GoodGirlsCompany #Valentijnminigiveaway. Kijk ook even bij Cassndra daar win je een reinigingsborstel.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 21 februari 2017 . De winnaar krijgt 23 februari 2017 via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Alle Valentijnminigiveaway winacties

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking

 • Reply
  Linda Smeets
  20 februari 2017 at 22:54

  Ontzettend mooi en bijzonder!
  Ik doe graag mee en heb als extra de actie gedeeld op Twitter.

 • Reply
  Angelique Verkade
  17 februari 2017 at 20:53

  Wat een geweldig mooie actie ? ik doe heel graag mee voor zo’n mooie armband. Wat is mooier dan de liefde tussen een mama en haar kind❤❤❤

 • Reply
  Sharon de Ridder
  16 februari 2017 at 15:56

  Wat een ontzettend leuk idee; mijn dochter zou hier heel blij van worden (en ik natuurlijk ook)!

 • Reply
  Daisy
  15 februari 2017 at 19:35

  Erg leuk om met trots te kunnen dragen samen met m’n dochtertje van twee! ?

 • Reply
  Sylvia
  15 februari 2017 at 10:28

  Oh wauw wat een leuke en mooie actie! Ik doe heel graag mee!

 • Reply
  Marian B
  15 februari 2017 at 10:21

  Dat leek me altijd al zo leuk! Had eerst alleen een zoon maar nu ook een dochter! Zou het echt heel tof vinden, doe dan ook zeker mee!

 • Reply
  Patricia Paling
  15 februari 2017 at 09:33

  Wauw, echt Super mooi!!! ? Die zou ik heel graag samen met mijn 5-jarige dochter ❤ willen delen en dragen! Dat zouden we allebei bijzonder mooi vinden!

 • Reply
  Patricia de crom
  15 februari 2017 at 07:51

  Supergaaf voor
  Mijn moeder met
  Mijn dochtertje destiney ze is 18 februari jarig zou een gaaf cadeautje zijn??

 • Reply
  Jolein koolske
  15 februari 2017 at 02:46

  Oh woow heel mooi !!! Ik doe dolgraag mee voor mijn knappe dochters en mij ???

 • Reply
  Michael noo
  15 februari 2017 at 00:44

  Super leuk om mijn vriendin mee te verrassen. Doe super graag mee

 • Reply
  Roshanie Dianda
  14 februari 2017 at 22:18

  Wauw wat mooi , en wat een goed initiatief!! Ik maak graag kans voor mij en mijn dochter! <3

 • Reply
  Jacqueline Van de Manakker
  14 februari 2017 at 22:11

  Wow echt heel erg mooi hoor

 • Reply
  Roxy
  14 februari 2017 at 22:08

  Ik doe graag mee! Lijkt me ontzettend leuk om dezelfde armband te dragen als ons kleine meisje Jolie!?

 • Reply
  Anna
  14 februari 2017 at 21:51

  Ooooh ja!!! Dit is geweldig! Ik doe mee…
  Facebook: An Na

 • Reply
  Suzanne Kleine
  14 februari 2017 at 21:37

  Ik doe ook graag mee 🙂

 • Reply
  Yvonne
  14 februari 2017 at 21:32

  Leuk! Ik doe graag mee.

 • Reply
  Guusje en Juno
  14 februari 2017 at 21:29

  Ik doe heel graag mee voor mijn lieve meisje Juno ? ik ben helemaal verliefd op haar een zou het erg leuk vinden ‘matchende’ armbandjes te mogen dragen met haar ?

 • Reply
  Marthe
  14 februari 2017 at 21:29

  Zo tof!!! Wij doen graag mee ???

 • Reply
  Joyce
  14 februari 2017 at 21:28

  Ik doe zeker mee! Lijkt me super om dit te kunnen delen met dochterlief. Iets om altijd te bewaren en koesteren

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
 • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
 • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
 • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
 • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
 • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
 • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
 • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
 • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless
 • Jaren geleden was ik ook in de herfst zwanger. Destijds was een stuk verder dan nu. Normaal is de herfst dus helemaal niet mijn seizoen. Maar voor het eerst in al die jaren (well hello Frozen) heb ik er dit jaar dus helemaal niks op tegen. Sterker nog: ik word er behoorlijk huiselijk van.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschap #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #zwanger #melaninpoppin #melaninonfleek #melaninpower #melaninmagic #blackwomen #autumncolours #autumntime
 • Sinds het oktober is vraagt @goodgirl_miss_b wanneer we de kerstboom🎅🎄 gaan opzetten. Ze weet dat het ding niet eerder van zolder wordt afgehaald dan 1 november. Maar dat weerhoudt haar er niet van om stiekem al over wat kerstversiering rond te strooien.❄☃ Nog even genieten van mijn herfststukje. Volgende week is het klaar.🍂🍁⁣
⁣
⭐Ben jij team herfst of team kerst?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#diy_guro #doityourself #diyproject #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #herfstknutsels #acorn #tinkerbell #leaffall #fallleaves #falltime #tutorials

Dit zijn wij!