Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Meisjeskleding

Kardashian Kids kinderkleding

22 maart 2014
KardashianKids-collection-by-Babiesrus_-waar-is-de-Kardashian-Kids-collectie-te-koop_where-can-you-buy-Kardashian-Kids
Sinds 15 maart verkoopt BabiesRus de Kardashian Kids collectie. De langverwachte kinderkledingcollectie van de zussen Kim, Kourtney en Khloe bevat een zomercollectie in lichte tinten. Heel geschikt voor de allerkleinsten. En is verkrijgbaar in de maten 0 maanden tot 2 jaar.  Hoewel ik niet echt een fan ben van de Kardashians ben ik wel een fan van hun Kids kledinglijn.
De collectie bevat  super schattige kledingstukken. En zoals jij van deze fashionista’s mag verwachten is alles gemaakt volgens de laatste mode. Neem bijvoorbeeld Georgette tunic. Een tuniekjes met vlinderpatroon en bijpassend schattig pofbroekje. Zo schattig voor je dochtertje! Als je daar niet van gaat smelten… .

Kardashian Kids Georgette tunic

Ben je ook zo ontzettend weg van pettiskirts voor kleine meisjes? Dan gaat je hart zeker sneller kloppen van deze Mesh and Tulle Tiered Skirt. Het witte kant samen met het witte shirtje en de legging met gouden polkadots  maken het een hele feestelijke outfit. Leuk voor een speciale gelegenheid zoals een trouwerij. Maar waarom zou je er alleen op een trouwerij feestelijk bijlopen als het ook door de weeks kan? Voor een fashionable dagje shoppen samen met je mini-me is deze rok ook erg geschikt.De zussen hebben een kledingcollectie samen gesteld dir voornamelijk bestaat uit wit in combinatie met goud. Deze neuatrale kleuren voeren de boventoon in de collectie. Hierdoor oogt de kinderkleding bij voorbaat al erg feestelijk. Maar gelukkig is er veel aandacht besteed aan het comfort. Kinderen moeten wel kinderen blijven en dat betekent dat ze zich in hun kleding moeten kunnen bewegen. Baby’s willen kruipen en omrollen. Een dreumes wil gewoon rennen, klimmen en klauteren. En mama? Mama wil vaak dat haar dochter er mooi uit ziet maar ze moet wel gewoon kunnen spelen in haar kleding.

Over de prijs van de kinderkleding hoef je je niet druk te maken. De collectie is heel betaalbaar. Kun je dus niet wachten? Bestel dan snel bij BabiesRus de nieuwste setjes voor je dochtertje. Houd wel rekening met extra invoerkosten voor Europa.

Kardashian Kids mesh tule skirt

Kardashian Kids mesh tule skirt

Kardashian Kouture

Kardashian Kouture

Kardashian Kids kruippakje

Kardashian Kids kruippakje

Kardashian Kids bloomer

Kardashian Kids bloomer

detail
Kardashian Kids leopard pyjama

Kardashian Kids leopard pyjama

Kardashian Kids peplum shirt

Kardashian Kids peplum shirt

Kardashian Kids kinderkleding-waar koop je Kardashian Kids

Kardashian Kids jurk met bloomer

  • Reply
    Waar kan je Kardashian Kids kopen in Nederland?
    14 maart 2016 at 18:01

    […] met fashionable elementen. Zo heb je natuurlijk de nodige kledingstukken met glitter en glamour. De debuutcollectie had verschillende gouden elementen. En ook de collectie van afgelopen kerst had een gouden randje. […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!