Sinterklaas

Kant en klare surprises voor Sinterklaas

25 november 2016
Kant en klare surprises voor Sinterklaas

Natuurlijk kan je zelf lekker crea bea een Sinterklaas surprise in elkaar fröbelen. Maar je kan ook Online een surprise kopen. Verschillende webwinkeltjes bieden kant en klare Sinterklaas surprises aan. Van boek van Sinterklaas, robot en voetbal tot aan Xbox. Met een kant en klare surprise of Sinterklaas surprise bouwpakket bespaar je je zelf een hoop gedoe.

Het kan de besten overkomen. Het is bijna Sinterklaas en je hebt nog steeds geen Sinterklaas surprise gemaakt. Geen nood! Er zijn tegenwoordig genoeg adresjes waar je zelf online een surprise kan bestellen.

Inhoud van dit blog

Redenen voor online surprise kopen

Op niet zelf je Sinterklaas surprise maken, rust nog een beetje een taboe. Ergens vinden we namelijk dat je het zelf moet doen. En vinden we het online surprise kopen getuigen van gemakzucht. Maar er zijn tal van redenen om voor een Kant en klare surprise te kiezen.

 • Tijdsdruk
 • Je haat knutselen of je bent er niet goed in. Door een surprise pakket te kopen garandeer je dat je lootje in elk geval iets leuks krijgt. Je hebt meerdere kinderen dus ook meerdere surprises te maken
 • Met een kant en klaar surprise pakket houd je tijd over voor andere dingen: quality time voor je kinderen.
 • je hebt eigenlijk ook helemaal geen reden nodig om dit uit te leggen

Maar zoals elke moeder weet: dat knutselen voor Sinterklaas komt grotendeels op jouw schouders terecht. Net zoals het kopen van surprise cadeautjes. En schoencadeautjes. Oh en ook nog cadeautjes voor Pakjesavond. Kortom je hebt alle reden om kant en klare surprises voor Sinterklaas te bestellen.

Online surprise bestellen bij Bol.com

Bij de winkel van ons allemaal verkopen ze geen kant en klare surprises. Maar je bestelt online een van de vele knutselpakketten. Kijk dan toch hoe schattig onderstaande eenhoorn is.

Sinterklaas surprise bouwpakket

Deze website verkoopt maar liefst 50 verschillende surprise knutselpakketten. Voor jongens, meisjes, mannen en vrouwen. Zo kan je zelf eenvoudig een Sinterklaas surprise maken met minimale inspanning. Groot voordeel: elk Sinterklaas surprise bouwpakket wordt snel geleverd.

Marktplaats

Je verwacht het niet maar op de grootste Marktplaats van Nederland vind je surprises. Net iets goedkoper dan bij de meeste kant en klaar winkels en er is bovendien veel keuze. Dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

Kant en klare surprise kopen

Bij Sintsurprise vind je verschillende kant en klare surprises voor Sinterklaas. Wat dacht je van M&M’s, voetbal, Mickey Mouse of emoji? Voor de mensen die wel zelf aan de slag willen maar daar zo min mogelijk werk van willen hebben, kan je ook surprise pakketten kopen.

Ook leuk om te lezen:

Hier koop je kant en klare Sinterklaas surprises

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Bron: Uitgelichte foto 

 • Reply
  Thistef
  22 november 2018 at 21:44

  Zou heel handig zijn alleen zijn ze behoorlijk prijzig als ik het zo zie en dat vind ik dan weer erg jammervan het geld zeker voor school. Cadeautje van 4 euro en dan surprise van 12 euro eromheen. Helaas toch maar weer zelf aan de knutsel, ook stiekem wel weer leuk hoor.

 • Reply
  De beste tips Pakjesavond met kinderen- GoodGirlCompany
  10 december 2017 at 10:30

  […] Sinterklaastips voor als je weinig tijd hebt […]

 • Reply
  Speelgoed trends voor Sinterklaas 2017 - GoodGirlsCompany
  12 september 2017 at 07:33

  […] De beste Sinterklaastips voor drukke moeders […]

 • Reply
  Lori (Mama's Jungle)
  27 november 2016 at 09:14

  Nooit geweten joh al die kant en klare surprises. Maar eerlijk, dan schiet je toch helemaal het doel voorbij? De speciale aandacht voor elkaar enzo? Achja. Sint is hier gewoon de man met die zak en daarna stappen we over naar kerst. Minder druk en gezelliger en echt sfeervolle quality time

 • Reply
  Jessica
  25 november 2016 at 14:13

  Zoontje heeft dit jaar zijn 1e suprise dus jaren niet gedaan hij is er gelijk mee begonnen met een beetje hulp maar het meeste doet hij zelf het is nog niet af dus wie weet gaat het hier net zo.eigengemaakt heeft wel me voorkeur maar wie weet maken we er ooit gebruik van als naar een paar jaar de lol er af is en we er meerdere moeten maken

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  25 november 2016 at 13:51

  Ik vind het allemaal handige tips, en het ziet er leuk uit. Maar voor mij haalt het wel een beetje de essentie uit het Sinterklaasfeest als ik het zo kant en klaar zou inkopen. Voor mij is het juist de clou om dingen zelf in elkaar te fabrieken.

Praat mee!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.