Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken

jurken van Love made Love

22 april 2015

De kogel is door de kerk. Mijn broertje gaat deze zomer trouwen. Zelf weet ik nog niet of ik erbij kan zijn. Ik ben dan pas bevallen en moet eerst maar eens kijken of het haalbaar is om met een pasgeboren baby de plas over te steken. Toch weerhoudt mij dit er niet van om alvast te kijken naar feestkleding voor de beide missen. Een Engelse bruiloft is toch iets formeler dan een Nederlandse. Zo stuitte ik tijdens mijn avonduurtjes op het merk Love made Love. Een merk dat fantastische jurken maakt voor meiden in alle leeftijden. Met het naderende bruiloftseizoen kan het geen kwaad om wat plaatjes met jullie te delen.

SONY DSC

Veel achtergrondinformatie kon ik nier over Love made Love vinden. Maar misschien is dat wel de hun kracht. Laat je kleding maar voor je spreken in plaats van dat de ontwerper de in de spotlights staat. En dat de kleding spreekt is zeker. Love made Love maakt jurken van luxueuze stoffen. Hierdoor ontstaat een look die vrouwelijk en toch kwetsbaar is terwijl hij age apprioriate voor je dochter is.

SONY DSC

De Spring Summer collectie bestaat uit een lijn jurken met een waterverfprint. Sommige modellen zijn Asymmetrisch en anderen hebben ruches. Daarnaast is er een lijn klassieke jurken met tulle voorzien van een blauwe of fuchsia hortensia print. Door de combinatie van kleuren en prachtig opbollende stoffen zal deze zeker geliefd zijn bij je dochter.

Love Made love dress-spring-flowers-trench-coat-feestjurken voor meisjes-bruidskleding-jurken voor bruidsmeisjes

Love Made love dress- pink-hydrangea-tutu-tulle-skirt-feestjurken voor meisjesKlik hier voor de feestkleding en bloemenjurken van Love made Love.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]