Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken

Jottum pre-spring 2015 collectie

23 maart 2015
Jottum-prespring-2015-Jottum-communiejurken_Jottum-Dress_stony-Jottum-dress-Spruce-communiejurk-van-Jottum

Trouwe lezers moesten er even op wachten, maar eindelijk heb ik ze! De beelden van de Jottum pre-spring collectie 2015. In de afgelopen weken moesten jullie het doen met de 5 prachtige communiejurken. In dit overzicht zaten al n 2 pareltjes van Jottum. En moeders hebben massaal de website van Childrensalon bezocht. De Jottum pre-spring collectie is een kledingcollectie waar veel meisjesmoeders altijd reikhalzend naar uitkijken. Vaak zitten er prachtige jurken tussen die goed bruikbaar zijn als communiejurk, feestjurk of jurk voor een bruidsmeisje. In dit plog belicht ik een aantal pareltjes van Jottum. Verschillende jurkjes die allemaal met een S beginnen zoals Strelley, Sydney, Stofield en Spruce.

Jottum-prespring-2015=Jottum-communiejurken_Jottum-Dress-Strelley-communiejurk-van-Jottum

Jottum Strelly is een feestjurk met rechte hals en gekruiste schouderbanden. Hij is gemaakt van glimmend polyester met van achteren een blinde ritssluiting en elastisch smokwerk. Het rokgedeelte heeft een vaste Asymmetrische overslag en de onderrok gemaakt van poplin
Prijs:vanaf € 199,99
Verkrijgbaar bij Kleertjes.com

Jottum-prespring-2015-Jottum-communiejurken_Jottum-Dress-Samson

De Jottum Samson heeft een ronde hals en kapmouwen. De jurk is gemaakt van poplin met een satin touch. Aan de achterkant van de hals zit een blinde ritssluiting. De taille heeft een stoffen ceintuur die je met een strik op de rug vastmaakt De jurk is versierd met geborduurde details en gevoerd met poplin.
Prijs: € 149,99

Verkrijgbaar bij:
Kleertjes.com

Weg van de Jottum Samson? Dan zal Jottum Sedgewick je ook kunnen bekoren. Dit is een jurk met ronde hals in en ook in poplin met een satin touch. Wederom aan de van de hals een blinde ritssluiting en een elastisch smokwerk. De halslijn is versiers met broderiekant. Sedgewick heeft een verhoogde taille heeft een vaste ceintuur met ingestikte plooien en striksluiting aan de achterkant. Ook deze jurk is gemaakt van poplin.

Prijs: € 169,99
Verkrijgbaar bij Kleertjes.com

Jottum-prespring-2015-communiejurken_Jottum-Dress-Sydney-communiejurk-van-Jottum

Eindelijk is Jottum Sydney ook in Nederland. Ik beschreef hem als in 5 mooie communiejurken en zag dat moeders massaal uitweken naar Engeland. Dat is niet meer nodig. Jottum Sydney is een jurk met ronde hals in een papertouch poplin met een satin touch. Aan de achterkant een blinde ritssluiting en een elastisch smokwerk. In de taille een stoffen ceintuur met striksluiting achter en de onderjurk is in een poplin.
Prijs: € 189,99
Verkrijgbaar bij Kleertjes.com

Jottum-prespring-2015-Jottum-Jottum-Dress-Stavely-communiejurk-van-Jottum-communiekleding-bruidsmeisjes

 

Op zoek naar een jurk met meerdere kleuren? Dan is Jottum Stavely misschien wel iets voor je. Deze zomerjurk met rechte hals en brede schouderbanden heeft contrasterende strikken in navy. Deze geven de jurk een chique look. Hij is gemaakt van papertouch poplin. Aan de achterkant een blinde ritssluiting en een elastisch smokwerk. De onderjurk is in een poplin verlengd met tule.
Prijs: € 169,99

Jottum-prespring-2015-Jottum-Jottum-Dress-Sarcelles-communiejurk-van-Jottum-communiekleding-bruidsmeisjes

Nog zo’n gekleurd pareltje is Jottum Sarcelles. Deze zwierige zomerjurk met rechte hals en gekruiste schouderbanden is gemaakt van papertouch poplin. Aan de achterkant een split met ritssluiting en een elastisch smokwerk. In de taille een stoffen ceintuur met striksluiting aan de achterkant en de onderjurk is in een poplin verlengd met een strook tule.
Prijs: € 149,99
Verkrijgbaar bij:
Kleertjes.com

Jottum-prespring-2015-Jottum-Jottum-Dress-Stony-communiejurk-van-Jottum-communiekleding-bruidsmeisjes

Natuurlijk mag zomerjurkje Jottum Stony niet ontbreken. Deze is verkrijgbaar in wit, maar ook in gewaagd rood. De jurk heeft een rechte hals en gekruiste schouderbanden in een zachte poplin. Aan de achterkant een blinde ritssluiting en een elastisch smokwerk. De bovenkant van het lijfje is versierd met ingestikte plooitjes en stoffen strikken. Vanaf de taille een netstof en de onderjurk is gemaakt van poplin.
Prijs: € 189,99
De witte Jottum Sofield heeft een kleurrijke porselein servies- fotoprint. De hals heeft een rand met kleine ruches.  Super schattig! De jurk is gemaakt van zachte katoen en voorzien van een strikceintuur en een ritssluiting aan de achterkant.
Prijs: vanaf € 179,99

Jottum Somerton is een hippe jurk met ronde hals. Het heeft een ritssluiting aan de achterkant van de hals en is uitgevoerd in papertouch poplin. Vanaf de taille een rimpel-effect. Ook heeft het in de taille een stoffen ceintuur met striksluiting. De onderjurk is gemaakt van poplin.

Prijs: € 132,97

Voor meisjesmoeders die niet genoeg kunnen krijgen van bloemetjesjurken biedt Jottum Sete de uitkomst. Deze Beige gevoerde jurk heeft een bloemenprint en gesmokt effect aan de achterzijde. De opvallende strik in de taille heeft tule roosjes. De jurk is volledig gevoerd.
Prijs: vanaf € 159,99

♥ Dit blog bevat affiliate links. Wanneer je op de link klikt en kleding koopt, krijg ik een klein percentage daarvoor. Dit helpt om GoodGirlsCompany in de lucht te houden.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!