Over Josan Jongbloed

afro-hair-extensions-GoodGirlsCompany

De moeder achter GoodGirlsCompany

Hallo ik ben Josan. Als je veel blogs leest zie je vooral mijn naam eronder staan. Ik ben dan ook de founder, hoofdredacteur,schrijver en inspirator achter dit blog. Ik ben midden dertig maar word zelden naar mijn leeftijd ingeschat. Vroeger vond ik dat verschrikkelijk. Nu moet ik er wel om lachen dat mensen eerder denken dat ik de ‘zus van’ mijn drie dochters ben dan de moeder. Het helpt natuurlijk ook niet dat mijn oudste dochter inmiddels even lang is als ik en mij binnenkort voorbij groeit.

Maar wat ik tekort kom aan lengte maak ik weer goed met attitude. Ik heb een uitgesproken mening en ben niet op mijn mondje gevallen. Mijn jaren als alleenstaande moeder hebben mij geleerd om mijn eigen boontjes te doppen en verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven. Maar die jaren liggen ook al weer een tijdje achter mij. Samen met mijn man en 3 dochters (11, 9 en 2 jaar) en 2 konijnen (Lola & Lilly) woon ik in een groot huis in een prachtige nieuwbouwwijk in de hoofdstad van Gelderland. Arnhem dus.

In het dagelijks leven ben ik 4 dagen per week werkzaam als communicatieadviseur voor het sociaal domein bij een kleine gemeente in het oosten van Nederland. Deze maatschappelijke betrokkenheid zie je vaak ook terug in mijn meer opiniërende blogs.

Over GoodGirlsCompany

GoodGirlsCompany zag in mei 2009 het levenslicht. Daarvoor had ik een privéblog waar ik over mijn ervaringen als jonge moeder schreef. De maandelijkse rubriek ‘de baby top 10’ werd steevast erg goed gelezen. Zo ontstond het idee om een apart blog te beginnen over babyspullen, kinderkleding en lifestyle. Anno 2017 is GoodGirlsCompany een blog die een zeer brede groep van moeders en vrouwen aanspreekt.

Ik schrijf over uiteenlopende onderwerpens zoals: opvoeding, babyspullen, lifestyle, interieur, (black) beauty, food, biologische huidverzorging, speelgoed, shoplogs, boeken, knutselen, producten, (alleenstaand) moederschap, (christelijk) geloof, adoptie, samengestelde gezinnen, uitstapjes met kinderen en  reizen,

Naast bloggen ben ik ook sinds 2017 ook begonnen met wekelijks video’s te maken. Deze gebruik ik vooral voor productreviews en unboxings van speelgoed. Bloggen is mijn hobby. Zo lang het energie geeft, zal ik mij hier met hart en ziel op storten.

“Life  begins at the end of your comfort zone”

 • Reply
  Debbie
  27 september 2018 at 20:12

  Ondanks dat ik geen kinderen heb, kom ik graag op je blog, YouTube & social media. Je bent een leuke vrouw met humor en een eigen uitgesproken mening die altijd respectvol is. Groetjes, Debbie.

  • Reply
   Josan
   9 oktober 2018 at 23:15

   Aaaah dank je wel. Echt super!

 • Reply
  Jorinde
  2 april 2018 at 08:53

  Beste Josan, ik zie dat er ook nog een Afrikaanse pop onder Prik met een rietje staat kan je die ook veranderen in Homelanddolls.nl? Wel heel leuk dat je mijn site noemt en erg goed dat je op deze manier mensen bewust maakt, dank je! groet Jorinde

 • Reply
  hia lourens
  22 september 2017 at 18:06

  goede dag mevr ik wil graag wat kleding op deze sait kopen maar ik weet niet wat jullie adres is in nederland zodat ik kan naar de winkel gaan peroonlijk een jurk uitkozen of kan ook op de sait bestellen maar ik weet de rekening nummer niet en de gegevens etc.

  kan u mij aub helpen

  ok bedankt ik hoor van u .

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.