Babyspullen

Joolz iZi Go Modular by BeSafe

23 mei 2016
Joolz iZi Go Modular by BeSafe autostoel-GoodGirlsCompany-autostoel van Joolz

Reizen met kleine kinderen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom sloegen Joolz en Be Safe de handen in een om een comfortabele, veilige en stijlvolle oplossing te bedenken: de Joolz iZi Go Modular by BeSafe autostoel. Deze stoel combineert het beste van twee werelden. Dutch Design met de Scandinavische veiligheid. De Joolz iZi Modular is vanaf 22 mei 2016 verkrijgbaar.

Joolz iZi Go Modular by BeSafe autostoel-GoodGirlsCompany-i-Size

De Joolz iZi Go Modular is een lichtgewicht autostoeltje. Zonder concessies te doen aan een robuuste vormgeving installeer je het stoeltje makkelijk op de achterbank van de auto. Het stoeltje is achterwaarts gericht en in principe te gebruiken vanaf geboorte tot de eerste verjaardag van je kindje (40 – 75 cm). Door Side Impact Protection (SIP+) biedt het een optimale bescherming van het hoofdje bij een botsing vanaf de zijkant.

Joolz iZi Go Modular

Maar de Jooz iZi Go Modular heeft nog een aantal andere handigheidjes waardoor hij het leven van een moeder on the go vergroot. Zo monteer je hem makkelijk op het onderstel van je Joolz Kinderwagen en de unieke magnetische schouderpads maken het makkelijk om je kindje in de autostoel te vast te maken. En het harnas en hoofdkussen zijn gemakkelijke in hoogte verstelbaar. De hoezen van de stoel zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen die er ook nog eens afgehaald kunnen worden en gewassen. Daardoor zijn etensvlekken of andere kleine ongelukjes verleden tijd. Je haalt de hoed eraf, gooit hem in de wasmachine en je stoeltje is weer als nieuw.

De Joolz iZi GO Modular is natuurlijk verkrijgbaar in je favoriete Joolz kleuren zoals Elephant grey, Parrot blue en Black. Allemaal voorzien van een XL UV zonnekap met SPF 50+ om je baby optimaal tegen de zon te beschermen.

Bovendien is de autostoel prachtig afgewerkt me de herkenbare leatherette Joolz beugel die perfect past bij je Joolz Day of Joolz Geo. En als laatste voldoet het stoeltje aan de laatste UN R 129 i-Size regels.

Drie in één

De Joolz iZi GO Modular maakt onderdeel uit van het iZi Modular concept; het nieuwe innovatieve veiligheidssysteem voor je kindje van Besafe. Met oplossingen die toepasbaar zijn vanaf babyleeftijd tot kleuterleeftijd omdat ze optimaal meegroeien. Dit concept won in 2015 al de Red Dot awards. Door gebruik te maken van de iZi base kun je ook een makkelijk een vervolgstoeltje bevestigen.

Inclusief autostoeladapters kost het stoeltje €289,- Zou jij zoveel geld overhebben voor de veiligheid van je kindje?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]