Babyspullen

Joolz iZi Go Modular by BeSafe

23 mei 2016
Joolz iZi Go Modular by BeSafe autostoel-GoodGirlsCompany-autostoel van Joolz

Reizen met kleine kinderen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom sloegen Joolz en Be Safe de handen in een om een comfortabele, veilige en stijlvolle oplossing te bedenken: de Joolz iZi Go Modular by BeSafe autostoel. Deze stoel combineert het beste van twee werelden. Dutch Design met de Scandinavische veiligheid. De Joolz iZi Modular is vanaf 22 mei 2016 verkrijgbaar.

Joolz iZi Go Modular by BeSafe autostoel-GoodGirlsCompany-i-Size

De Joolz iZi Go Modular is een lichtgewicht autostoeltje. Zonder concessies te doen aan een robuuste vormgeving installeer je het stoeltje makkelijk op de achterbank van de auto. Het stoeltje is achterwaarts gericht en in principe te gebruiken vanaf geboorte tot de eerste verjaardag van je kindje (40 – 75 cm). Door Side Impact Protection (SIP+) biedt het een optimale bescherming van het hoofdje bij een botsing vanaf de zijkant.

Joolz iZi Go Modular

Maar de Jooz iZi Go Modular heeft nog een aantal andere handigheidjes waardoor hij het leven van een moeder on the go vergroot. Zo monteer je hem makkelijk op het onderstel van je Joolz Kinderwagen en de unieke magnetische schouderpads maken het makkelijk om je kindje in de autostoel te vast te maken. En het harnas en hoofdkussen zijn gemakkelijke in hoogte verstelbaar. De hoezen van de stoel zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen die er ook nog eens afgehaald kunnen worden en gewassen. Daardoor zijn etensvlekken of andere kleine ongelukjes verleden tijd. Je haalt de hoed eraf, gooit hem in de wasmachine en je stoeltje is weer als nieuw.

De Joolz iZi GO Modular is natuurlijk verkrijgbaar in je favoriete Joolz kleuren zoals Elephant grey, Parrot blue en Black. Allemaal voorzien van een XL UV zonnekap met SPF 50+ om je baby optimaal tegen de zon te beschermen.

Bovendien is de autostoel prachtig afgewerkt me de herkenbare leatherette Joolz beugel die perfect past bij je Joolz Day of Joolz Geo. En als laatste voldoet het stoeltje aan de laatste UN R 129 i-Size regels.

Drie in één

De Joolz iZi GO Modular maakt onderdeel uit van het iZi Modular concept; het nieuwe innovatieve veiligheidssysteem voor je kindje van Besafe. Met oplossingen die toepasbaar zijn vanaf babyleeftijd tot kleuterleeftijd omdat ze optimaal meegroeien. Dit concept won in 2015 al de Red Dot awards. Door gebruik te maken van de iZi base kun je ook een makkelijk een vervolgstoeltje bevestigen.

Inclusief autostoeladapters kost het stoeltje €289,- Zou jij zoveel geld overhebben voor de veiligheid van je kindje?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!