Babyspullen Moeder & Kind

Joolz Day 3 | De opvolger van de Joolz Day2

18 oktober 2018
Joolz Day 3 verbeteringen Joolz Day3

De Joolz Day 3 is de opvolger van de Joolz Day 2 die vorig jaar gelanceerd werd. Qua uiterlijk zie je niet zoveel verschillen. Maar als je met de kinderwagen staat, merk je ze dus wel. Eigenlijk kan je wel zeggen dat de Joolz Day3 een kleine update is van zijn voorganger. En zoals we dat met updates gaat, komen er dan ook allerlei handige feautures bij.

Vorige maand brachten we een bezoekje aan Archive Store. Een leuke lifestyle winkel in Amsterdam boordevol geweldige spullen voor de kinderkamer. Tijdens ons bezoek ontdekten we dat moeders die van design producten voor de baby- en kinderkamer houden hier hun hart kunnen ophalen. Zo hebben ze een bijvoorbeeld een uitgebreide collectie van Numero 74. Het merk dat super mooie hemeltjes verkoopt. En waarvan mijn beide dochters (zie hier en hier) er ook hebben. En vond ik er ook mijn geliefde hangwieg de Leander. Maar naast allerlei hippe lifestyle accessoires verkoopt de winkel als enige kinderwagenmerk Joolz. Dus ook de Joolz Day 3.

Archive Store Amsterdam

Video Joolz Day 3

Klik hier als je de video niet goed kan zien

Bijzonderheden Joolz Day 3 kinderwagen

 • Doorkijk ventilatie in wieg en kinderwagenkap
 • Soepele vering
 • Hoge wieg en stoel (100 cm)
 • Verstelbare voetsteun en gordel
 • Compact inklapbaar
 • Staand opbergen

Joolz Day 3 Amsterdam

Verschil Joolz Day2 en Joolz Day3

De kinderwagenbak

De wiegbak

Bij de eerdere update, die van Joolz Day naar naar Joolz Day2 had de reiswieg van de kinderwagen al de nodige veranderingen ondergaan. Zo is de wiegbak bijvoorbeeld compacter en qua design strakker dan zijn voorgaande. En heeft het een hypoallergeen matras en het hoofdkussen. Waardoor de ventilatie en luchtcirculatie in de kinderwagen optimaal is.

Maar een van de betere aanvullingen was de ventilatie aan de achterkant van de kinderwagenbak. Zowel in de onderkant van de kan zelf als in de zonnekap zit ventilatie. Perfect voor de zomers die alsmaar warmer worden. Doordat je de kap met een simpele handbeweging kan verlengen, is je kindje een stuk beter beschermd tegen de zon. Wil je nog meer bescherming zonder dat je de wiegbak teveel afsluit? Dan kies je voor de Comfort Cover die je er makkelijk aan vast kan maken.

Bijzonderheden Joolz Day 3 kinderwagen

Joolz Day 3 in elkaar zetten

In bovenstaande video review gaan we in op bepaalde features van de kinderwagen. Zoals de uitschuifbare zonnekap en de prettige veringen. Door deze laatste kan je makkelijk de stoep op- en afrijden. Omdat de kinderwagen al kant en klaar was, hebben we hem niet in elkaar gezet. Maar als je wilt weten of het monteren makkelijk gaat, moet je onderstaande video kijken.

Een Joolz Day3 kopen? Dan kan onder andere bij Babypark, Prenatal en baby en tiener.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan
Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Nicolien
  16 juni 2016 at 13:22

  Vergeet ik helemaal te melden dat ik je ook nog op Instagram en Bloglovin volg, oeps!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]