Babyspullen

Joolz Day 2

23 september 2016
nieuwe-features-joolz-day_joolz-day-2_goodgirlscompany_quadro-collection-grigio-seat

In de afgelopen jaren heeft de Joolz Day de harten van vele jonge moeders gestolen.  Details die je aan je eigen smaak kan aanpassen. Joolz Day 2 is de opvolger van zijn succesvolle voorganger. Met maar liefst 20 (!) nieuwe en verbeterde features heeft het Nederlandse kinderwagenmerk haar best gedaan om een wagen te ontwikkelen als geen ander.

De Joolz Day 2 is een kinderwagen van Nederlandse bodem. Zowel het ontwerp als de productie wordt allemaal in Nederland gedaan. Ergonomisch comfort, gemak, stijl en duurzaamheid en dat allemaal in één ontwerp. Daar word je toch blij van? Of zoals ze bij Joolz zelf zeggen dat is ‘Positive Design’.
nieuwe-features_verschil-joolz-day-en-joolz-day-2_goodgirlscompany_quadro-collection-grigio-seat

Wat is het verschil tussen Joolz Day en Joolz Day 2 ?

De doorgevoerde verbeterpunten zijn tot stand gekomen door consumentenonderzoek, prototypes en productontwikkelingen. Want hoe mooi een kinderwagen er in de showroom ook uitziet, pas wanneer je hem in real life gaat gebruiken, loop je tegen (on)handigheden. Zo is voor veel ouders te kleine en lastig onbereikbare boodschappenmanden onder de kinderwagen een doorn in het oog. Niks is zo irritant als wanneer je een pak Pampers koopt en hij zit al weer vol. Maar het kunnen ook praktische dingen zijn, zoals een haakje om een kinderwagenspanner met speeltjes aan vast te maken.

joolz-day2_goodgirlscompany_quadro-collection_grigio-cot

Gelukkig komt deze wagen met een grotere en makkelijk toegankelijke boodschappenmand. En dat niet alleen, hij heeft ook een grotere wieg met doorkijkventilatie. Zo houd je goed zicht op je kleintje en blijft ze op een warme zomer- of herfstdag lekker koel.

verschil-joolz-day-en-joolz-day-2_goodgirlscompany_quadro-collection-grigio-seat

 

Best Day Ever

Dat zijn enkele in het oogspringende verschillen tussen de Joolz Day en de Joolz Day 2. Maar er zijn nog een aantal andere handigheidjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van anti-lekbanden,  de compacte breedte van mar 59 cm en de extra grote zonnekap met air-top? Zo is je kindje beschermd tegen de zon terwijl het ook voldoende frisse lucht krijgt. En door de hoge zit- en stoelpositie hoef je nooit diep te bukken om je kindje in- en uit de kinderwagen te tillen. Overigens hoef je ook niet meer te klooien met riempjes. Met de openstaande veiligheidsgordel met magneetsluiting is dat compleet verleden tijd.

joolz-day-2_goodgirlscompany_earth-collection-hippo-greyDoor het hypoallergene matrasje met bijpassend hoofdkussen is het ook helemaal geschikt voor je kwetsbare baby. Misschien is dit wel de Best Day Ever.

Joolz Day 2 accessoires

Ook aan het design zijn wat verbeteringen aangebracht. Stijlvolle stoffen, nieuwe aluminium logo’s een gestroomlijnd frame en leatherette details geven de kinderwagen een geraffineerde klasse. Bovendien kan je hem met het Joolz Tailor concept helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke stijl.

joolz-day-2_goodgirlscompany_earth-collection-hippo-grey-seat

Net zoals bij de andere kinderwagens kan je ook jouw Joolz Day 2 compleet maken met de bijpassende accessoire lijn. Dat is een compleet nieuwe selectie producten bestaande uit een verzorgingstas slaapzak, parasol, comfort cover, XL boodschappentas, regenhoes en bekerhouder ( altijd handig) die perfect passen bij de Joolz Earth, Studio, Quadro en Tailor collecties. Kortom Joolz Day 2 all the way!

De nieuwe wagen is vanaf 1 oktober online bij Joolz te bestellen en via babyzaken. Richtprijzen zijn vanaf € 999,- Per november komt hij sowieso in de winkels en in de loop van het jaar zal de ‘oude’ Day verdwijnen. Dus ben je zwanger en twijfel je tussen een Day of Day2, dan zal ik je aanraden voor de laatste te gaan.

Ook leuk:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!