Moeder & Kind Spelen

John de Haan nieuwe karakter van Lilliputiens

5 april 2015

De speelgoedcollectie van Lilliputiens is uitgebreid met een nieuwe aanwinst: John de Haan. Ook kippetje Ophélie is onder handen genomen. Vanaf nu heeft zij een nieuwe jurk met verenprint.
De wereld van Lilliputiens zit boordevol kleine wondertjes. Elk stuk speelgoed straalt zijn eigen, vrolijke verhaal uit. De talrijke mascottes van het label hebben ieder hun eigen magisch universum. Een verscheidenheid aan zachte stoffen en ontwapenende personages wekken vertrouwen op bij kindjes. De vele vormen, kleuren en geluiden dagen de onderzoekende kindergeest steeds weer uit.

LILLIPUTIENS-John de Haan-nieuwe karakters_Liliputiens-Pasen_paaskip-Haan-ei-geboorte

Op de gezellige boerderij van Lilliputiens is een kuiken geboren: John de Haan. Een prachtig
hanenkuiken die op slag verliefd werd op kippetje Ophélie. Eén van de eerste en nog altijd beeldschone Lilliputiens mascottes. Speciaal voor de geboorte van John kreeg zij een nieuw charmant jurkje in verenprint aangemeten. Het duo ligt dit voorjaar in de winkels. Klaar om baby’s en dreumesen educatief uit te dagen.

LILLIPUTIENS- John de haan_speeltjes voor autostoeltjes-GoodGirlsCompany-kip-haan-Liliputiens

John de Haan houdt van actie

Het nieuwe karakter John is het nieuwste personage in de Lilliputiens familie. Dit voorjaar verschijnt hij voor het eerst als educatief actiespeelgoed. In zijn knisperende staartveren zit een spiegelkuikentje, een rammelende vos en een bibberend konijn verborgen. Onder zijn uitschuifbare poten hangt een piepend ei en een bijtring met nopjes. Samen met zijn zachte kam en corduroy jasje zorgt dit voor zintuigen prikkelend en ontwikkeling stimulerend speelgoed. Hang John aan box, bedje of autostoeltje en de ontdekkingsreis kan beginnen. Verkoopadviesprijs: €29,99.

LILLIPUTIENS-Ophelie de kip_Pasen-ei-kinderspeelgoed_speelgoed-voor-babys

Ophélie is charmant, lief en uitdagend

Ophélie de Kip is al sinds 2003 het gezicht van Lilliputiens. Dat ze nog altijd tijdloos en stijlvol is bewijst haar nieuwe jurk met verenprint. Ophélie heeft niet alleen een nieuwe jurk, er is ook een nieuwe educatieve versie van haar ontwikkeld. Deze kip op hoge flexibele poten met zuignappen kan zich overal aan vastklampen. Aan dit educatieve stuk speelgoed is van alles te ontdekken. Zo heeft haar buik een spiegeltje, houdt haar vleugel een rode bel vast en zijn aan haar poten een rammelend kuiken en een donzig eendje bevestigd. Liefde op het eerste gezicht. Voor zowel John als voor je baby! Verkoopadviesprijs: €29,99

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Volg mij op Instagram!