Lifestyle video en vlogs

Video | Win een Inventum waterkoker!

10 juni 2018
Inventum Waterkoker

Ik kreeg de Summer & Travel Blog Box opgestuurd boordevol leuke spulletjes. Waaronder een fonkelnieuwe Inventum waterkoker. En die kan jij winnen…

Aan het einde van het jaar wilde ik 500 YouTube abonnees. Maar die grens ben ik inmiddels gepasseerd. Iets wat niet mogelijk was zonder fans. Vandaar dat ik graag iets terug doe. Ik kreeg een Inventum waterkoker. Maar ik heb al een waterkoker die het bovendien ook nog goed doet. Genoeg is ook voldoende dus geef ik hem weg aan iemand anders.

Video Win een Inventum waterkoker

Klik hier als je het niet goed kan zien.

Actievoorwaarden Inventum waterkoker

Wat moet je daar voor doen?

 1. Like de video
 2. Laat een reactie achter onder deze video
 3. Abonneer je op ons YouTube kanaal (als je dat nog niet gedaan hebt)
 4. Deze actie loopt tot en met zondag 17 juni 2018 24:00 uur. Daarna sluit inschrijving.
 5. Delen is altijd lief

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Marian B
  12 juni 2018 at 19:19

  Die kunnen we wel gebruiken, ik heb meegedaan!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  11 juni 2018 at 07:19

  wat een mooi gebaar, verras me maar met dit fraaie exemplaar #duimenmaar

 • Reply
  Marins
  10 juni 2018 at 22:56

  Heel graag! Onze oude is nu echt wel aan vervanging toe ? Het duurt lang voordat hij het water heeft gekookt ?

 • Reply
  Esther
  10 juni 2018 at 22:10

  Lijkt mij gaaf voor op de afdeling. Het lijkt op een ouderwetse theepot en is dus herkenbaar voor bewoners. Nu kunnen ze het niet zelf omdat ze de waterkoker niet herkennen. Je hebt mij in ieder geval op het idee gebracht om door te geven aan de collega’s die over de aanschaf van nieuwe spullen gaan!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]