Lifestyle

Inspiratie: Koningsdag kleding voor kinderen

23 april 2016
Koningsdag kleding voor kinderen-GoodGirlsCompany

Gisteren was het dan eindelijke zover, de Koningsspelen. Waarschijnlijk ging dit ook niet onopgemerkt aan jou voorbij. Mijn dochters dansen en zongen al dagenlang heel enthousiast de Hupsakee van Kinderen voor Kinderen. En ik geef het toe, ik begon ook al stukjes tekst uit mijn hoofd te zingen. Die vrolijkheid is zo aanstekelijk! Maar het is natuurlijk niets zonder Koningsdag kleding voor kinderen. Daarom kocht ik voor alledrie een oranje T-shirt. T-shirts met leuke teksten die helemaal passen bij het karakter van mijn kind. Maar, niet geheel onbelangrijk, ook nog eens een leuk prijskaartje hebben. Van mij hoeft kleding voor zo’n feestdag namelijk niet duur te zijn. Vaak dragen ze het toch maar één keer.

T-shirt voor Koningsdag-GoodGirlsCompany-Koningsdag kleding baby

Met winkelen geldt voor mij meestal dat als ik het bewust op zoek ben naar iets, kan ik het dus niet vinden. Meestal moet ik er gewoon tegenaan lopen en in een vlaag van ‘Hey, dat is wel leuk”, meenemen. Zo stuitte ik voor Miss C begin april op een lief T-shirt voor Koningsdag. Ik moest meteen lachen om d tekst Princess in training.

Koningsdag inspiratie voor kinderen-GoodGirlsCompany

Koningsdag kleding voor kinderen

Tot nu toe lijkt mijn jongste telg vooral interesse te hebben in boevenstreken. Dat vind ik prima. De wereld heeft ook prinsesjes nodig die zichzelf kunnen redden. Tot nu toe heeft ze nog niet zoveel interesse in de prinsessenfase maar mocht die zich aandienen dan hebben we in elk geval het T-shirt. Haar shirtje kostte € 1,80,- bij de Primark.

Koningsdag kleding baby -Princess in training-GoodGirlsCompany

Ook oudste dochters moeten natuurlijk een gaaf T-shirt voor Koningsdag hebben. Maar bij de Primark kon ik niet echt een leuke vinden. Maar toen ik voor de avondboodschappen nog vlug even de Zeeman in dook viel mijn oog meteen  een leuk T-shirt voor Koningsdag met de tekst Drama Queen.

T-shirt voor kinderen-Koningsdag-GoodGirlscompany-Drama queen

T-shirt voor Koningsdag-GoodGirlCompany-Drama Queen-leuk shirt

Deze tekst is op het lijf geschreven van Miss B. Niet omdat ze een echte diva is, maar meer omdat ze wel van sensatie houdt. Dus moest ik erg lachen om het idee dat ze nu haar eigen shirtje heeft. Het T-shirt kostte € 2,99.

Koningsdag kleding voor kinderen-GoodGirlsCompany-kleding voor Koningsdag

GoodGirlsCompany-Koningsdag kleding voor kinderen-Sparkle like a queen

Ook Miss G kon natuurlijk niet achter blijven. Ook voor haar vond ik bij Zeeman een geschikt shirt. De tekst ‘ Sparkle like a queen’ past prfect bij haar. Ook dit shirt kostte €2,99. Wij zijn helemaal klaar voor Koningsdag en dat voor nog geen €8,-

Dragen jouw kinderen speciale kleding voor Koningsdag? Wat vind jij van deze Koningsdag kleding voor kinderen?

 

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 

 

 

 

  • Reply
    volgmama
    24 april 2016 at 09:08

    Leuke foto’s heb je gemaakt! Ik zag ze al op Instagram gisteren. Het shirtje van de Primark heb ik ook voor mijn dochter gekocht afgelopen week. Nu maar hopen op een zonnige dag want dan gaan we eventjes naar de vrijmarkt. Voor mijn boys kon ik bij de Primark geen leuke Koningsdag shirts vinden.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]