Verzorging

Inoli baby badolie

6 mei 2016
Inoli Baby Badolie-GoodGirlsCompany-Sudocrem

Toen ik recent in de Etos stond, viel mijn oog op de Inoli baby badolie. Sinds de geboorte van mijn jongste, sta ik weer wat vaker in het gangpad met babyspullen en telkens als ik nieuwe producten ontdek, moet ik hier het fijne van weten.

Inoli Baby Badoliën bevatten natuurlijke oliën zoals soja-olie, zonnebloemolie en omega-3 en -6 olie en vermengen zich gemakkelijk met het badwater. Het badwater voelt hierdoor heerlijk zacht en rijk aan en het babyhuidje wordt in het badje als vanzelf van top tot teen verzorgd met een beschermend laagje olie.

Inoli Baby Badolie-GoodGirlsCompany-huidverzorging voor droge babyhuid
 
Zoals je weet is een babyhuidje zeer gevoelig.Een babyhuidje is bij de geboorte namelijk nog niet helemaal volgroeid. Het beschermende vetlaagje waarmee de baby ter wereld komt, verdwijnt al snel. De babyhuid maakt zelf nog niet voldoende talg aan om zich te beschermen tegen invloeden van buitenaf en kan daarom snel droog worden en gevoelig reageren. Daarom is het ook zo ontzettend belangrijk om de juiste badproducten te gebruiken. Maar veel baby badproducten drogen de babyhuid juist uit. Vooral wanneer je je kindje dagelijks in bad stopt.

Inoli Baby Badolie

Inoli Baby Badolie komt uit dezelfde stal als Sudocrem. De makers van Sudocrem stopten al hun kennis over de verzorging van de tere babyhuid in de ontwikkeling van een nieuwe badolielijn speciaal voor baby’s. Inoli Baby Badolie geeft het babyhuidje extra bescherming. Het reinigt zacht en versterkt de natuurlijke huidbarrière. Precies wat je kindje nodig heeft.

Het legt een beschermend aagje over de huid die dezelfde functie heeft als het huideigen lipidenlaagje dat de babyhuid effectief behoedt voor uitdrogen en invloeden van buitenaf. Ook is het tere huidje dankzij de ingrediënten in Inoli Baby Badolie beter bestand tegen infecties en andere huidreacties. Inoli Baby Badolie is pH-huidneutraal en bevat geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen en parabenen. En niet onbelangrijk: dankzij een subtiel hypoallergeen parfum ruikt het ook nog eens erg lekker.

Extra vettend-Inoli Baby Badolie-GoodGirlsCompany

Inoli baby badolie assortiment

Omdat niet elk babyhuidje hetzelfde is, heeft Inoli voor de verschillende huidtypen een specifieke badolie ontwikkeld:

Vettend €6,99 (100 ml)

Inoli Baby Badolie Vettend is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en kwetsbare babyhuid. Het reinigt en verzorgt de tere babyhuid die nog moet wennen aan een nieuwe omgeving en het versterkt de natuurlijke huidbarrière. Inoli Baby Badolie Vettend is verrijkt met macadamia-olie die een licht vettende werking heeft. Na het badje voelt baby’s huidje heerlijk zacht en soepel aan.

Intensief Vettend €7,49 (100 ml)

Inoli Baby Badolie Intensief Vettend is speciaal ontwikkeld voor de zeer droge en kwetsbare babyhuid. Baby’s huidje kan zeer droog zijn of ruwe of schilferige plekjes vertonen die kunnen jeuken en irriteren. Inoli Baby Badolie Intensief Vettend bevat extra vettende abrikozenpitolie die de tere en droge babyhuid reinigt en verzorgt. Het voedt de huid intensief en maakt deze weer heerlijk zacht en soepel.

Kalmerend €7,99 (100 ml)

De huid van je baby kan zeer gevoelig zijn voor allerlei externe factoren, met rode vlekjes en jeukende plekjes tot gevolg. Inoli Baby Badolie Kalmerend met natuurlijke oliën reinigt en verzorgt de tere babyhuid en het versterkt de natuurlijke huidbarrière. Het voedt de huid en maakt deze weer zacht en soepel. Inoli kalmerende Baby Badolie is verrijkt met Polidocanol dat een kalmerend en verzachtend effect heeft op de huid van je baby.

Ben jij de Inoli Baby Badolie producten ook al ergens tegen gekomen?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Nicole Orriëns
  6 mei 2016 at 11:01

  Het lijkt me fijn spul. En ideaal dat het meteen ook verzorgend werkt.

  • Reply
   Josan
   8 mei 2016 at 19:11

   ja, ik vind badolie ook meteen ideaal. Twee vliegen in 1 klap.

 • Reply
  Jess
  6 mei 2016 at 10:04

  Ja! In mijn badkamer :-). Geweldig product. Wilde ik binnenkort ook wat over schrijven.

  • Reply
   Josan
   8 mei 2016 at 19:16

   Ja doe, ga maar over schrijven! Ik zal er toch over schrijven vanuit het perspectief van een donkere droge huid 🙂

  • Reply
   Josan
   23 juni 2016 at 20:45

   Ik zit nog te wachten op een review 😉

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]