In de media

44Als mamablogger deel ik dagelijks op GoodGirlsCompany blogs over kindermode, zwangerschap, beauty, make-up-, lifestyle, moederschap en opvoeden. Daarnaast ben ik natuurlijk ook erg actief op social media en vind ik het leuk om samen te werken met andere (mama)bloggers.

Op deze pagina In de media vind je een overzicht van blogs, gastblogs, interviews en publicaties waar ik ooit aan heb mee gewerkt. Als je ook interesse hebt in een samenwerking, of mij wilt interviewen over moederschap, online shops, en opvoeding stuur dan een mailtje naar goodgirlscomp@live.com .

 • Reply
  Jorinde
  2 april 2018 at 08:48

  Goedendag, Ik zie dat u nog mijn oude webshoppagina gebruikt onder het kopje ‘waar kan ik een bruine pop kopen?’ Eer staat een Antilliaanse pop en die verwijst nog naar Prik met een rietje, mijn site is inmiddels verbeterd en van naam veranderd, we heten nu http://www.Homelanddolls.nl Zou u dat willen veranderen? Dat zou heel fijn zijn en dan klopt uw site ook weer. Bij voorbaat dan! mvg Jorinde Brandligt, Prik met een rietje

 • Reply
  H.I.A. Lourens
  21 september 2017 at 18:12

  goede dag mevr meneer ik ben op deze sait Good Gils Company ik wil vragen wat is jullie aders en rekening nummer en e mail adres.want ik wil kleren bestellen voor mijn dochtertje.

  kun u aub zo snel mogelijk beantwoorden..

  ok bedankt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]