In de media

44Als mamablogger deel ik dagelijks op GoodGirlsCompany blogs over kindermode, zwangerschap, beauty, make-up-, lifestyle, moederschap en opvoeden. Daarnaast ben ik natuurlijk ook erg actief op social media en vind ik het leuk om samen te werken met andere (mama)bloggers.

Op deze pagina In de media vind je een overzicht van blogs, gastblogs, interviews en publicaties waar ik ooit aan heb mee gewerkt. Als je ook interesse hebt in een samenwerking, of mij wilt interviewen over moederschap, online shops, en opvoeding stuur dan een mailtje naar goodgirlscomp@live.com .

 • Reply
  H.I.A. Lourens
  21 september 2017 at 18:12

  goede dag mevr meneer ik ben op deze sait Good Gils Company ik wil vragen wat is jullie aders en rekening nummer en e mail adres.want ik wil kleren bestellen voor mijn dochtertje.

  kun u aub zo snel mogelijk beantwoorden..

  ok bedankt.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!