DIY

Ikea hack | Trofast opbergbak onder Stokke Tripp Trapp

28 september 2019
Ikea hack Trofast Stokke Tripp Trapp_The Millennial Mom

De low-budget Ikea hack Trofast opbergbak onder Stokke Tripp Trapp is de perfecte oplossing om de spullen van je kind altijd binnen handbereik te hebben.

In de afgelopen dagen gaf ik Chloe’s Tripp Trapp een make over. We gebruiken onze chair for life al 4 jaar. En we gebruiken hem intensief. Met deTripp Trapp new born set kon Chloé hem al vanaf een paar weken gebruiken. En toen ze daar naar een aantal maanden uitgegroeid was, kwam er een Baby set.

Ikea hack Trofast opbergbak onder Stokke Tripp Trapp

Opbergbak Stokke Tripp Trapp_The Millennial Mom

Nu ze niet meer in het zitje past, vond ik het tijd voor een make-over. Haar stoel was echt een beetje vies geworden en kon wel weer een schoon likje verf gebruiken. Zo gezegd, zo gedaan. Dus paste ik ook maar meteen de beroemde Ikea Trofast hack voor de Stokke Tripp Trapp toe.

Met het oog op dat ze steeds zelfstandiger wordt en graag zelf dingen doet. Dus ook haar eigen bestek, beker, bordjes en eetschort wil ze zelf pakken en op tafel zetten. Hoewel de  Tripp Trapp Storage de nodige opbergruimte biedt, vind ik deze opbergruimte vooral geschikt voor een baby. Niet voor een kleuter die naast de vaste spullen ook nog zo haar eigen spulletjes in de opbergbak stopt. Daarom was de Ikea hack Trofast opbergbak onder Stokke Tripp Trapp een heel goed idee. Nu kan Chloe er helemaal zelf bij.

Zelfstandigheid stimuleren

Opbergen spullen Stokke Tripp Trapp_The Millennial Mom

Voor het eten pakt ze zelf haar spulletjes en zet ze op tafel. Dat hoef ik haar helemaal niet te vragen. Het enige wat ik hoef te doen is de bak aanvullen met het benodigde servies en zo nu en dan een schoon schort voor het eten. De bak past perfect onder het onderste plankje van je Stokke Tripp Trapp en je schuift hem er makkelijk weer terug in. Zelfs een kind kan het.

Ook leuk om te lezen:

Bewaar op Pinterest

Trofast hack IkeaIkea Trofast hack Stokke Tripp Trapp

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Instagram has returned invalid data.

    Dit zijn wij!