8 days of Christmas Sensopatisch spelen Spelen

Winactie 12 | i-spy bag 3 kleine Draakjes

12 december 2017
I-spy-bag-GoodGirldCompany

Met de I-spy bag maak je het spelletje ik zie, ik zie wat jij niet ziet nog leuker. Stimuleer het zoekvermogen van je kindje en prikkel de fantasie.

Zoals ik wel eens op dit blog heb laten doorschemeren, vinden we het erg leuk om sensopatisch te spelen. Zeker voor mijn dreumes is dat ideaal. Zij ontdekt de wereld om haar heen nog echt met haar zintuigen. Dat op zich is al een echte ontdekkingstocht. De i-spy bag van 3 Kleine Draakjes stimuleert de zintuigen voelen en kijken.

I-spy bag-GoodGirldCompany

I-spy bag

In de I-spy bag zitten maar liefst 20 (!) verschillende zoekfiguurtjes. Je kindje is dus wel even druk om de verschillende figuurtjes van het bijgeleverde kaartje te ontdekken tussen de gekleurde rijst. Is je kind klein? Dan kies je voor een groot zoekvenster. Grote kinderen daag je weer lekker uit met een klein zoekvenster. En om het helemaal af te maken, kan je ook niet kiezen van welke stof de I-spy bag gemaakt moet worden. Of welke kleur rijst je in het zakje wilt hebben. Die van ons had alle kleuren van de regenboog maar als jouw dochter zweert bij prinsessenroze is er ook een I-spy bag die aan haar wensen voldoet.

sensopatisch spelen-GoodGirldCompany

Met zijn handige kleine formaat neem je hem makkelijk me op reis en heeft je kind ondertussen iets bij zich om zichzelf te vermaken.

sensopatisch spelen met peuters-GoodGirldCompany

Win een I-spy bag

In samenwerking met de Drie Draakjes mag ik een I-spy bag weggeven. Super leuk om samen met je kleintje opzoek te gaan naar de verschillende verstopte voorwerpen.

Voorwaarden

 • Je moet lid zijn van de GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres)
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.
Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 17 december tot 16:00 uur. Op deze avond zal ik alle winnaars in één blog bekend maken. Dus abonneer je op mijn blog om als eerste op de hoogte te zijn. Wanneer ik je een e-mail stuur, verplicht je jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Cassandra geeft een Hasbro spellenpaket weg.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking.

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  16 december 2017 at 21:40

  Ik doe graag mee want zoiets is echt grappig dat ze moeten zoeken 😀

 • Reply
  Claudia Diependaal
  16 december 2017 at 15:22

  Wat leuk! Ik doe heel erg graag mee! Onze kleindochter zal het geweldig vinden!

 • Reply
  Lynn Mahieu
  14 december 2017 at 13:32

  Ik heb die ooit eens ergens gezien en dacht toen: die moet ik later zelf maken voor mijn kindjes! Mocht ik hem winnen zou dat heel leuk zijn en anders ga ik binnenkort zelf aan de slag den ik! 😀

 • Reply
  Manon
  13 december 2017 at 23:42

  super leuk, ik doe mee

 • Reply
  Liesbeth
  13 december 2017 at 19:53

  Wat leuk! Ik ben op zoek naar sensomotorische spelletjes en dit kende ik nog niet. Ik doe graag mee!

 • Reply
  Haia
  13 december 2017 at 14:24

  Ziet er leuk uit. Doei graag mee voor m’niet dochter. De broers zullen graag helpen met zoeken.

  • Reply
   Haia
   13 december 2017 at 14:28

   O nee met een baby op je schoot is typen toch moeilijker dan ik dacht.

 • Reply
  Andy E ijzermans
  13 december 2017 at 11:01

  Ik kwam de I-spy bags een tijdje geleden voor het eerst tegen en vond het meteen een geweldig concept. Ze staan op het verlanglijstje om zelf te maken, maar dat is er nog niet van gekomen. Zou leuk zijn om eentje te kunnen winnen, kunnen de kinderen zich lekker stil bezighouden tijdens de feestdagen 😉

 • Reply
  Cindyj
  13 december 2017 at 07:50

  Super lijkt me te te leukleukleuk voor mijn kleine meis je .

 • Reply
  Anissa zerouali
  12 december 2017 at 23:48

  Wist totaal niet wat dit was!Maar hoe leuk bedacht!!!Heb hier een dochtertje die zelf elke kruimel op haar speeldeken vindt haha,dit lijkt le toch een betere uitdaging!!!:-D

 • Reply
  Alice
  12 december 2017 at 23:11

  Perfecet leuk cadeau voor mijn dochter!

 • Reply
  Femke Dekker
  12 december 2017 at 22:14

  Wat een leuke,opdracht voor kinderen …. ik doe graag mee!

 • Reply
  Michoe Emanuelson
  12 december 2017 at 22:12

  Wat origineel! Daar was Sinterklaas niet opgekomen?

 • Reply
  Marianne V
  12 december 2017 at 22:12

  Zo leuk! Ik doe graag mee voor de dochter!

 • Reply
  Linsey
  12 december 2017 at 21:54

  Super leuk, deze maakster heeft zoveel leuke spullen en dit lijkt mij ook weer verrassend leuk voor mijn kinderen

 • Reply
  Sabine Tokarek
  12 december 2017 at 21:45

  Ik doe graag mee!!!

 • Reply
  Kristel Gubbels-Daemen
  12 december 2017 at 21:40

  Wat gaaf hier had ik nog nooit van gehoord. Wat handig dat je het overal heen kan meenemen en het voor veel dingen goed is om te oefenen. Erg leuk voor onze dochter Noor.

 • Reply
  Lianne
  12 december 2017 at 21:04

  Dat zou mijn zoontje leuk vinden! Zit heemaal in deze fase!

 • Reply
  Lotte
  12 december 2017 at 21:04

  Heerlijk, dat sensopatisch spel… lekker ontdekken!

 • Reply
  Anna
  12 december 2017 at 20:58

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Julia

  Facebook: An Na

 • Reply
  Marian B
  12 december 2017 at 20:45

  Ik ben benieuwd, ik denk dat mijn dochtertje dit wel leuk zal vinden!

Praat mee!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.