Beauty Nederland Uitstapjes met kinderen Utrecht video's

I Love Beauty 2017

21 maart 2017
Sleek-love-beauty-2017-event-GoodGirlsCompany

Afgelopen zaterdag ging ik samen met Cassandra van Momambition naar het I Love Beauty 2017 event in de Jaarbeurs in Utrecht. Het event waarop je je kan laten onderdompelen in de wereld van make-up en ook nog eens leuke workshops kan volgen van professionals.

Vorig jaar had ik nog de regel dat ik minimaal 1 keer in de week make up moest dragen. Nog geen jaar later is dat helemaal gewijzigd. Op werkdagen draag ik standaard make up. En de simpele look die ik op werkdagen voor ogen heb, is in 9 van de 10 gevallen uiteindelijk een hele look geworden. Ik had het niet verwacht maar ik vind het onwijs leuk om make up te kopen.

klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal

I love Beauty 2017

Vorig jaar liep ik nog alleen verdwaasd rond tijdens I love Beauty event. Dit jaar had ik een partner in crime gevonden. Fierce, funny femme fatale Cassandra zou mijn vergezellen. Na weken van voorpret konden we voetje voor voetje langs stands schuifelen van W7, Sleek Cosmetics, NYX, en Boozyshop. Vooral bij deze laatste konden ze ons hart ophalen. Het kostte 1 uur wachten in de rij, maar uiteindelijk scoorde ik wel mijn regenboog highlighter en dat is ook wat waard.

I-love-beauty-event-2017-GoodGirlsCompany

Dreumes

Bij gebrek aan oppas moest Miss C ook mee. Die vond het allemaal prima. Er was voldoende te zien. Alle vrouwen waren bijzonder aardig. Ze mocht met Cynthia op de foto. Werd gefotobombed door Serena Verbon van Beautylab en had de tijd van haar leven terwijl Fred van Leer de een na de andere leuke anekdote uit zijn mouw schudde. Goed voorbeeld doet goed volgen want toen ik de highlighter van Meraki Cosmetics  van Kim ter Steege probeerde, moest zij ook wat glitters op haar gezicht hebben smeren. Onwijs schattig natuurlijk.

Serena-Verbon-I-love-beauty-2017-event-GoodGirlsCompany

Koop jij ook wel eens (te veel) make up?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 

 • Reply
  Cassandra | Momambition.nl
  22 maart 2017 at 09:56

  Ahhhh je video is zooooo leuk geworden! Het was een super gezellig dag, as usual offcourse <3

  • Reply
   Josan
   23 maart 2017 at 20:20

   Ja was weer super gezellie en we houden elkaar scherp 😉

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!