Persoonlijk Tags

I Love Action Tag

21 februari 2016
I love Action Tag-GoodGirlsCompany-Action

Weet je het nog? Vorig jaar schreef ik dat ik niet snap waarom iedereen zo wegloopt met de Action. Maar in een paar maanden tijd kan er heel wat veranderen. En ik beken; ik vind de Action stiekem eigenlijk best wel heel erg leuk. Ja soms ben ik er zelfs meerdere keer per week te vinden. Wat ik daar dan koop en hoeveel ik er koop vertel ik vandaag meer over in deze I love Action tag die ik bij Nicole vond.

HOE VAAK BEN JE BIJ DE ACTION TE VINDEN?

Maandelijks ben ik toch echt wel 3 of 4 keer bij de Action te vinden. Niet dat ik altijd wat koop, maar ik vind het wle leuk om langs de schappen te struinen op zoek naar nieuwe leuke spulletjes. Meestal zijn dat knutselspullen voor de kinderen.

HOEVEEL GEEF JE GEMIDDELD UIT BIJ EEN BEZOEKJE AAN DE ACTION?

Als ik iets koop, koop iets minder dan 20 euro. Maar als je dat 3 x per maand doet is het alsnog best een aardig bedrag.

ZIJN ER DINGEN DIE JE BIJ ELK BEZOEK AAN DE WINKEL WEL MEE NAAR HUIS NEEMT?

Meestal koop ik wel iets op de knutselafdeling. Washi tape vliegt er hier in huis door heen. Geen idee waar het blijft maar altijd als ik op zoek ben naar een rolletje kan ik het niet vinden. Ook labels. tags en stiften zijn vaste prik.

WAT IS JE GROOTSTE MISKOOP?

Tot op heden heb ik nog geen miskoop gedaan. Ik ben geen impulsieve koopjesjager, maar koop echt gericht producten waar ik iets aan heb. Omdat het om knutselspullen of kleine huishoudelijke decoratie gaat, vallen de prijzen ook nog wel mee en kan je daarom niet echt van een miskoop spreken.

WAT ZOU JE DOEN ALS DE ACTION FAILLIET ZOU GAAN?

Dan zal ik het vast wel redden hoor. Knutselspulletjes zou ik dan weer gewoon bij een andere winkel kopen.

WAT IS HET GEKSTE WAT JE BIJ DE ACTION HEBT MEEGEMAAKT?

Nog niks eigenlijk. Maar wat niet is, kan nog komen.

NOEM IETS WAT ZE DAAR HEBBEN MAAR WAARVAN NIEMAND HET WEET

Geen idee. Ik durf te betwijfelen of ik zelf überhaupt alles al ontdekt heb. In mijn directe omgeving zijn er 3 filialen. Alle drie verkopen ze verschillende producten die soms bij het ene filiaal niet verkrijgbaar is. Dus er valt altijd van alles te ontdekken.

HOE LANG DUURT EEN GEMIDDELD BEZOEKJE?

Ik kan zo een half uur in die winkel verblijven. Wikken, wegen, oppakken en toch weer terugleggen. Ja, het is een heel denkproces. Maar daardoor is het wel zo dat ik haast nooit te veel koop.

GEBRUIK JE EEN LIJSTJE ALS JE ERHEEN GAAT?

Nee, ik ben niet zo van de lijstjes. Boodschappen haal ik ook nooit met lijstjes.

WAT ZIJN JE LAATSTE AANKOPEN VAN DE ACTION?

Washi tape! Ja het was weer eens niet te vinden. Een stel stiften, Play doh klei voor Miss B, gekleurde enveloppen met bubbeltjes plastic en gekleurd papier.

Ben jij ook zo dol op de Action? En wat koop jij altijd daar wat ze ergens anders niet hebben?Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram,Facebook of YouTube?

Foto Bron

 • Reply
  Melissa
  22 februari 2016 at 00:55

  Ik koop altijd de natte schoonmaakdoekjes daar. Echt love it! Voor de rest kijk ik ook altijd gericht heb ik nodig of niet

 • Reply
  Nesrin
  21 februari 2016 at 15:30

  Hihi herkenbaar hoor. Ik loop zelden bij de Action naar binnen omdat ik weer dat ik meer geld ga uitgeven en met spullen thuis kom die ik eigenlijk niet nodig heb. Toch is het maar goed dat de Action er is, het scheelt vaak ook geld.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!