Positiekleding

HOTmilk positielingerie

30 augustus 2009

HOTmilk zorgde voor beroering met hun reclamecampagnes waarin ze zwangere vrouwen in sexy lingerie lieten poseren. Zwangerschapslingerie wel te verstaan. Want op het gebied van onderkleding kun je anno 2009 alle kanten op. Behalve als je zwanger bent. Dan wordt het in het beste geval een katoenen meegroeigeval met wat zuinig kant voor het vrouwelijke effect. “Belachelijk!”, moeten ze bij HOTmilk gedacht hebben. Het vrouwelijk lichaam heeft altijd recht op mooi ondergoed en zo geschiedde.

“Ongehoord en pornografisch!” scandeerde de media. Want zoals we allemaal weten is je lichaam een tempel. Een hemelse plek voor de baby of foetus om te vertoeven tijdens zijn 9 maanden lange vorming. Behalve als die tempel in sexy lingerie gehuld is natuurlijk… . En de (aanstaande) moeders? Die werd niks gevraagd en zij zwegen als het graf. Allang blij dat HOTmilk begrijpt dat ze naast moeder ook gewoon nog vrouw zijn en ook wel eens onderkleding willen dragen die het niveau katoenen sportbeha. overstijgt.
Doordat HOTmilk lingerie maakt die rekening houdt met je groeiende lichaam, zitten onderbroekjes en bh’s je als gegoten. De rijke stoffen en prachtige details maken dat je je als vrouw niet alleen comfortabel voelt, maar ook sexy. HOTmilk lingerie is ideaal om  tijdens de zwangerschap zo onder kleding te dragen. Daarnaast hebben ze ook bh’s die je als voedingsbeha in de borstvoedingsperiode kunt gebruiken.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!