Family Diary Persoonlijk

Hoera! Miss C. is geboren

23 mei 2015
GoodGirlsCompany-geboorte miss C-geboren-39 weken zwanger-oudere broertjes en zusjes betrekken bij gezinsuitbreiding

Eergisteren was ik precies 39 weken zwanger. Er stond een afspraak met de verloskundige gepland maar die bleek niet meer nodig. Aan begin van de avond was ze er: Chloé. Vanaf nu zal ze door het leven gaan al Miss C. Ze is nu 48 uurtje oud. Tot nu toe kan ik zeggen dat ze een heerlijk relaxed, rustig kindje is. Ik ben verwend. Ze doet namelijk nog niet veel anders dan drinken en slapen. Vannacht hoefde ik maar 1 nachtvoeding te geven. Daarna sliep ze weer in. Heerlijk! Ik geniet ervan dat ze het heerlijk vindt om lekker warm tegen mij aan te liggen. Ik zit heerlijk op een roze wolk.

GoodGirlsCompany-geboorte miss C-Kennismaking tussen G en c-oudere broertjes en zusjes betrekken bij gezinsuitbreiding

Miss G. en Miss c.

Gisteravond zijn we thuis gekomen en dit typ ik vanuit mijn kraambed. Ik ben in het ziekenhuis bevallen en daar moesten we even 24 uur ter observatie blijven. We maken het allebei naar omstandigheden erg goed. Miss C. is een beetje aan de kleine kant qua gewicht. Van al mijn dochters is zij de lichtste. Echt een klein fijn poppetje.  Maar ja ik ben ook niet erg groot of grof gebouwd. Dus typisch gevalletje zo moeder zo dochter.

Terug in babyland

Ik moet wel weer wennen aan babyland. Luiers verschonen? Hoe doe je dat ook al weer snel? En die ieniemienie kleertjes! Wat een gepriegel om dat aan te krijgen! Ik was het echt weer een beetje verleerd. Maar ik vermoed dat ik het snel weer onder de knie heb.

Als ik er op terug kijk, vind ik het nog steeds raar dat ze er is. Officieel was ik pas 28 mei uitgerekend.  Ik ben nog nooit eerder bevallen dan de uitgerekende datum. Ik was er nu dan ook niet vanuit gegaan. Maar achteraf gezien hadden we het niet beter kunnen plannen. Nu hebben we een heerlijk lang Pinksterweekend. De grote zussen waren de afgelopen dagen weg maar hebben haar nu eindelijk ontmoet. Al die maanden hebben ze erg uitgekeken naar haar geboorte. Het was grappig te zien hoe sterk ze al op elkaar reageren. Kleine C. heeft haar zussen natuurlijk al die maanden ook gehoord. Nu was het een feest der herkenning.

GoodGirlsCompany-geboorte miss C-Kennismaking tussen B en C-oudere broertjes en zusjes betrekken bij gezinsuitbreiding

Miss B en Miss C

De bevalling was heftig en liep totaal anders dan verwacht. Maar de kunst van bevallen,  is waarschijnlijk ook om los te laten en soms te gaan met wat je in theorie krijgt. Momenteel leef ik van voeding naar voeding. Af en toe doe ik zelf tussendoor ook een slaapje. Wel wennen om weer zo geleefd te worden. Eigenlijk wil ik nog zoveel meer doen, maar het is even niet anders en ik laat het maar over mij heen komen. Momenteel is ons welzijn even belangrijker dan bloggen of andere dingen. Ooit typ ik wel een blog over het bevallingsverhaal en hoe we aan de naam Chloé zijn gekomen. Voorlopig doe ik het even rustig aan. Maar ik kom terug 🙂

Ideeën voor kraamcadeautjes vind je hier.
Zo zijn wij op haar voornaam gekomen.
Hier lees je het bevallingsverhaal van Miss C.

 

 

 • Reply
  sunny mama
  26 mei 2015 at 12:33

  Van harte gefeliciteerd en een warm welkom voor de kleine Miss C!

  Doe maar lekker rustig aan hoor. Gelijk heb je, jullie welzijn gaat voor alles.

 • Reply
  Annette - Ann Ages Gracefully
  24 mei 2015 at 19:37

  Gefeliciteerd Josan, geniet ervan.

  • Reply
   Josan
   24 mei 2015 at 19:55

   Dank je wel

 • Reply
  Tamara
  24 mei 2015 at 16:49

  Wat een prachtig meisje! En wat een ontzettend lieve en trotse grote zussen!! Geniet ervan!!

 • Reply
  Romy
  24 mei 2015 at 11:55

  Wauw, wat is het snel gegaan! Van harte gefeliciteerd met Miss C! Veel geluk voor jullie allemaal!

 • Reply
  Nicole
  24 mei 2015 at 09:00

  Gefeliciteerd met je mooie dochter!
  Mooie naam ook…
  En knap hoor n 48 uur al zo’n verhaal typen, ga nu maar lekker genieten!

 • Reply
  Marisca - Mamablogger
  24 mei 2015 at 08:48

  Van harte gefeliciteerd en wat een mooie naam! Geniet ervan!

 • Reply
  Tamara - Crazygreatlife
  24 mei 2015 at 00:06

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter! Toch een mooie verassing dat ze eerder kwam. Geniet fijn met zijn alle!

 • Reply
  Linda
  23 mei 2015 at 23:54

  Wat een lieve foto’s! Volgens mij had ik je al gefeliciteerd en anders alsnog gefeliciteerd. Geniet maar lekker dit lange weekend van je derde miss!

 • Reply
  Kirsten
  23 mei 2015 at 23:49

  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je dochter!! Leuke foto’s zo met de twee trotse grote zussen! 🙂

 • Reply
  Ninja moeder
  23 mei 2015 at 23:15

  Wat een schatje! Van harte en geniet van je roze wolk!

 • Reply
  Karen
  23 mei 2015 at 23:07

  Gefeliciteerd Josan! Geniet!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]