Kinderkamer Moeder & Kind

Hoera Kinderkamerstylist bestaat 5 jaar.

24 juni 2015
Leuke meisjeskamer-Kinderkamerstylist-GoodGirlsCompany

De website Kinderkamerstylist.nl bestaat in juli 5 jaar. Dat wordt gevierd met een nieuwe website en superleuke acties.  Bovendien bekijk je de nieuwe website nu makkelijk op verschillende aparaten. Door het  responsive design past hij zich moeiteloos aan computer, tablet of smart phone aan.  En nieuwe bezoekers maken in juli kans op leuke prijzen.

Jolien Kadijk (36) uit Groningen begon vijf jaar geleden met het geven van kinderkameradvies. Eerst was haar blog bedoeld om potentiële klanten te interesseren. Al snel werd duidelijk dat de meeste mensen heel goed zélf hun kinderkamer kunnen inrichten. Zolang ze maar leuke, creatieve voorbeelden hebben. Tegenwoordig zijn de kinderkameradviezen vooral belangrijk als input voor het blog en de vele voorbeeldkamertjes.

Wat is kinderkamerstylist.nl?
Op Kinderkamerstylist.nl krijg je gratis advies voor de inrichting van een babykamer of kinderkamer. Je vindt er onder andere een schat aan leuke voorbeeldkamertjes, elke week een blog met inspiratie en ideeën en allerlei bijzondere, gratis ‘DIY’ (Do It Yourself) downloads.

Ok vind je er bovendien ruim 100 originele en betrouwbare webshops. Zo fungeert de website als startpagina in de zoektocht naar de perfecte spulletjes voor een kamer. Alles is heel handig gesorteerd op categorieën zoals kindermeubels, beddengoed, posters & kaarten, muurstickers, accessoires, etc.

Inmiddels heeft Kinderkamerstylist.nl bijna 50.000 bezoekers per maand, meer dan 10.000 likes op Facebook en ruim 24.000 volgers op Pinterest.

Kinderkamerstylist-winnen-GoodGirlsCompany-Jolien Kadijk

Jolien Kadijk van Kinderkamerstylist

Nieuwe Kinderkamerstylist website

Sinds begin dit jaar is het aantal mobiele bezoekers groter dan het aantal gewone bezoekers. Daarom werd het hoog tijd voor een nieuwe website. Eentje die op mobiele apparaten ook goed voor de dag komt.

5 weken lang producten winnen

Om het 5-jarig bestaan te vieren geeft kinderkamerstylist.nl in de maand juli 5 weken lang prachtige kinderkamerproducten weg. Dat doen ze in samenwerking met een aantal aangesloten webshops. Op de speciale actiepagina vind je meer informatie.

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Volg mij op Instagram!