Spelen

Hoera! Baby Born is 25 jaar

21 september 2016
baby-born-25-jaar_goodgirlscompany_kinderspeelgoed

Al 25 jaar behoort Baby Born tot een van de favoriete speelpoppen van vele meisjes. In de loop van de jaren zijn er verschillende uitbreidingssetjes bij gekomen. En heeft Baby Born ook magische vriendjes gemaakt zoals een eenhoorn en een puppy. Om de 25 jarige editie te vieren, is het dit najaar een groot Baby Born feest!

Met de geboorte van mijn oudste dochter deed ook Baby Born haar intrede in ons huishouden. De eerste poppen kocht ik zelf en mijn dochters verzonnen de meest exotische namen voor hun poppenkinderen.

Baby Born 25 jaar

25 jaar geleden zag Baby Born voor het eerst het levenslicht. Hoog tijd voor een feestje om even stil te staan bij dit heugelijke jubileum. Door haar jonge uiterlijk zou je haast denken dat ze nog geen dag ouder is geworden. Maar ondertussen wist ze de harte veroveren van verschillende generaties poppenmoeders. Om stil te staan bij haar 25 jarig jubileum, wordt het dit najaar één groot Baby born feest! Voor de herfst en winter zijn er nieuwe outfits beschikbaar, afgestemd op passende thema’s. Kortom voordat de feestdagen zijn aangebroken ben je al helemaal in feestelijke stemming!

25-jaar-babyborn_goodgirlscompany_kinderspeelgoed

Happy Birthday Baby Born

Speciaal voor haar verjaardag draagt Baby born een mooie feestjurk. Deze jurk is versierd met strikjes en heeft een rand van tule. Om de pop gemakkelijk in een ander outfitje te kleden, is het bolerootje vastgemaakt aan de jurk. En een jurkje is natuurlijk niet af zonder de perfecte schoenen. De feestjurk wordt geleverd met bijpassende roze ballerina’s en een verjaardagstiara. Een verjaardagsfeestje is natuurlijk niet compleet zonder gebaksbordjes en kopjes. Laat de gasten maar komen!

25-jaar-baby-born_goodgirlscompany_kinderspeelgoed

Baby Born Regenpret

Het regent, het regent de pannetjes worden nat. Maar kom op, je bent niet van suiker. Wie zegt dat je geen plezier kan hebben in het natte Nederlandse weer? Bbay Born regenpret is de perfecte partner in crime om er op uit te gaan komende herfst. Met een gele regenjas, bijpassende laarzen en regenbroek biedt ze iedere wolkbreuk het hoofd.

Baby Born Winterset

Baby Born is dol op de winter; spelen in de sneeuw en de prachtige ijsbloemen die ze in de tuin tegenkomt. Daar wordt ze blij van! Speciaal voor de kerst krijgt ze een kledingset in zachte rozetinten: een trendy asymmetrisch shirt met een print van Bello de hond, bijpassende broek en ijsbloemenmuts. De bodysuit is versierd met de favoriete winterbloem van Baby Born. Haar pluizige winterse schoenen houden haar voeten lekker warm.

Alle producten zijn vanaf nu beschikbaar

Adviesprijzen:

 • Baby  born Interactive Happy Birthday pop – €59,99
 • Baby born Fijne verjaardag ‘Regenpret’ luxe set – €29,99
 • Baby born Fijne verjaardag ‘Kerstmis’ luxe set – €29,99

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Van Gaans
  24 september 2016 at 10:51

  Baby born is echt zo leuk. Ik vind het wel prijzig, maar tegenwoordig is speelgoed soweiso best duur.
  Ik hoop desondanks dat mijn dochter ook “moeder” wordt van een baby born!

  • Reply
   Josan
   25 september 2016 at 20:36

   Soms hebben ze bij de Kruidvat een goede deal. Daar heb ik die van mijn meiden telkens gescoord…

 • Reply
  Jamila
  21 september 2016 at 22:56

  Hele leuke poppen en kleertjes alleen vind ik het een beetje belachelijk dat het zo duur altijd moet zijn

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!