Girls Outfit

Kinderkleding | H&M x Kelzuki

3 oktober 2019
HM-Kelzuki-Capsule-Collection-The Millennial Mom

Yes, de kinderbijslag is binnen. Tijd om wat leuke kinderkleding voor de aankomende herfst en winter in de spotlights te zetten. We beginnen met de H&M x Kelzuki  kledingcollectie. Een samenwerking geïnspireerd door de natuur.

Kelzuki is een illustratie-duo bestaande uit man en vrouw. Samen maken ze de mooiste astronomie-, dieren-, en natuurtekeningen. Een onderwerp dat zowel kinderen als volwassenen aanspreekt. Het doet je een beetje denken aan die grote platen uit dierenboeken van lang geleden. Tijdloos dus.

H&M x Kelzuki  kledingcollectie

HM-Kelzuki-kledingcollectie-The Millennial Mom

Voor hun samenwerking met het Zweedse modehuis kozen ze voor prints van vossen, tijgers, luipaarden, hoofden van beren, vlinders, vogels, dino’s en andere dieren. Logisch want animal prints zijn dit najaar de absolute musthave. Zonder tel je niet mee. Kledingstukken die je binnen de H&M x Kelzuki  kinderkledingcollectie vindt zijn sweatshirts, shirts, leggings, rokjes en joggingbroeken.

Gemaakt van geborstelde fleece, warme breisels, fluweel en hier en daar een glitter accentje. In herfstkleuren zoals okergeel, bordeaux rood, off-white, blush-roze en een diepe groen tint. Maak je outfit helemaal compleet met accessoires zoals laarzen, ballerina’s sneakers in dezelfde prints. De collectie is al online verkrijgbaar en ook in enkele winkels.
HM-Kelzuki-samenwerking-The Millennial Mom
HM-Kelzuki-kinderkleding-The Millennial Mom
Leukste kleding met animal prints voor kinderen_The millennial mom
Leuke winterkleding voor meisjes-The Millennial mom
HM-Kelzuki-leuke winterkleding-The Millennial Mom
HM-Kelzuki-rokje-The Millennialmom
HM-x-Kelzuki-samenwerking-The Millennial Mom
HM-Kelzuki-accessoires_laarzen en schoenen_The Millennial MomLiefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]