Interieur Kinderkamer

Hebben! H&M Home Power Pastels voor de kinderkamer

16 augustus 2017
Power-Pastels-Scandinavisch-interieur-voor-kinderen-GoodGirlsCompany

Probeer maar eens niet om je winkelmandje te vullen met de nieuwste producten uit de H&M Home Power Pastels collectie! Heerlijke Scandinavische lifestyle spulletjes en interieur musthaves voor de kinderkamer.

Tijdens deze zomervakantie heb ik de slaapkamers van de oudste dochters in een nieuw jasje gestoken. Daarom kocht ik ook een aantal H&M Home Kids spulletjes. Voor mij was dit mijn eerste ervaring met H&M home. Zoals jullie weten, ben ik niet echt fan van hun webwinkel. Ik koop dan ook liever offline dan online. Maar in mijn stad heb je geen H&M home dus webwinkel it is. Om maar even meteen duidelijk te zijn: de levertijd viel me redelijk mee. Ik had erger verwacht. Okay het is nog steeds geen vandaag besteld morgen thuis maar ik had het binnen een week. Bravo!

H&M Home Power Pastels

Vandaag zat ik in de back to school catalogus van de Zweedse modegigant te bladeren toen mijn oog viel op de H&M Home Power Pastels. Een leuke selectie van Scandinavische accessoires en interieur voor de kinderkamer. In subtiele kleuren als zachtroze, grijs en stoer petol. Kijk, daar houd ik van! Opbergmanden met een mooie print van een uil. Vloerkleden met hippe veren motief en kussens met prints als Love you to the moon and back en Dream Big Little One. Eigenlijk alles wat je tegenwoordig op instagram ziet. Tenminste als je een beetje de designtrends op ocial media bijhoudt. Maar dan wel met een vriendelijk H&M prijsje. Want tja de Zweedse kledinggigant kan de productieprijzen natuurlijk wel lekker laag houden. Zo is het ook voor mensen met een wat krappere beurs betaalbaar.

opbergzak-opbergers-Scandinavisch-panda-GoodGirlsCompany

Opbergmanden voor kinderen

Onwijs leuk deze bovenstaande opbergers. Miss G heeft de middelste licht roze opbergmand met de golfjes. Je hebt hem trouwen ook in het grijs. Die heeft ze ook. Je hebt ze in verschillende afmetingen en ik vind ze ideaal. Ik berg er met gemak haar vioolkoffer en muziekstandaard in op. Laatste uiteraard wel opgevouwen. De eerste opbergmand met uil vind ik ook onwijs leuk. Ik dit er hard aan te denken om deze voor Miss B te kopen.sierkussens-kinderkamer-interieur-GoodGirlsCompany

De leukste sierkussens voor de kinderkamer

Van bovenstaand plaatje heeft ze het middelste kussensloop. Voorlopig als een van de hoofdkussens in bed. Mocht ik een ander kussen vinden dan wordt het vanzelf een sierkussen op een ander plekje.

Love-you-to-the-moon-and-back-GoodGirlsCompany

In dit plaatje staan toch wel een aantal serieuze kanshebbers. Het roze kussentje voor in haar relax stoel. Maar ook het antraciet grijze kussentje zouden kunnen.

knuffels-kinderkamer-accesoires-Nordic-GoodGirlsCompany

De musthaves van H&M Home Power Pastels

Eenhoorns zijn  nog steeds helemaal hip. En deze is toch ook wel heel erg leuk met haar wollen sjaaltje en grijze laarsjes. Kost € 14,95. Hte opvouwbare kartonnen poppenhuis vind ik trouwens ook helemaal leuk. Onwijs leuk om mee te spelen. Makkelijk om mee te nemen en je bergt het zo weer netjes op. Prijs is € 14,99 .

vloerkleed-Scandinavisch-veren-GoodGirlsCompanyJe wilt een speelkleed maar houdt niet van felle kleuren. Dan is dit vloerkleed degene die je moet hebben. Ja, het heeft wegen en zodat je kind met een auto erop spelen kan. En ja het past binnen een minimalistisch Scandinavisch interieur. Nog een blikvanger is deze uil. Aan de ene kant een knuffeldier, aan de ander kant gebruik je hem weer als kussen. Dat is aan jou.

En op welk product heb jij je oog laten vallen?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]