Meisjeskleding

H&M Exclusive Kids collection Michelle Morin

9 februari 2018
HM-Exclusive-Kids-collection-Michelle-Morin-GoodGirlsCompany

De H&M Exclusive Kids collection Michelle Morin is vanaf maart verkrijgbaar. Deze leuke samenwerking levert tropisch voorjaarsoutfits op met prints van bladeren, flamingo’s, toekans, fruit, vlinders en zebra’s. Kortom summer vibes!

Ik ben er achter: ik ben niet gemaakt voor grauw winterweer. Ik heb niks tegen de kou. Maar ik wordt, stapelgek van dat weer wat volgens het nieuws elk warmterecord verbreekt maar zich vooral vertaalt in grijs nat weer. Ik ben toe aan de zomer. In mijn hoofd, in mijn huis en in mijn kleding. In gedachten kan ik de zon al voelen. Zie ik mij samen met mijn dochters ijsjes eten en genieten van de natuur. Blote benen, zomerse jurkjes en vrolijke kleuren.

H&M Exclusive Kids collection Michelle Morin

H&M Exclusive Kids collection Michelle Morin

 Van dit alles heeft de H&M Exclusive Kids collection met Michelle Morin genoeg. Deze leuke samenwerking heeft zich vertaald in stijlvolle outfits. Zoals geweldige bomberjacks met tropische plantenblad print en een felrood streepje als accent aan de zijkant. Heerlijk die contrasterende kleuren. Super stoer voor je eigenwijze (tiener) dochter. Sowieso heeft deze kledingcollectie outfits waar je zelf als moeder helemaal jaloers op wordt. Volgende keer een moeder dochter collectie H&M?

H&M Exclusive-Kids-collection-Michelle Morin-GoodGirlsCompany

Deze zomer kan je niet om denim heen en dat zie je ook terug in deze collectie. hij bevat een aantal leuke denim items zoals en spijkerstof jack, blouse, kort broekje en salopette. Voorzien van romantische borduursels zoals bloemen en andere karakteristieke prints van Michelle Morin. Haar stijl laat zich omschrijven als romantisch, weelderig en een tikkeltje nostalgisch. Ik houd er van!

H&M-Exclusive-Kids-collection-Michelle Morin-GoodGirlsCompany

Mijn favorieten

Omdat de H&M Exclusive Kids collection met Michelle Morin zo uitgebreid is, heeft hij eigenlijk voor elk type meisje wel wat. De pastel tinten met mooie bloemenprints zijn ideaal voor als je dochter wat romantischer is aangelegd. En houdt ze van stoer? Dan ga je voor de frisse tropische bladeren die op verschillende items bedrukt zijn. Waarbij deze print afgezet met rood roze bied wel het meest in het oog springt. Wil je wel deze look maar iets subtieler? Dan kies voor voor de kledingstukken afgezet met zwarte rand en goud biesje.

HM-Exclusive-Kids-collection-Michelle Morin-GoodGirlsCompany

Mijn favoriete item is bovenstaande jumpsuit. Ik vind deze print in combinatie met de donkerblauwe achtergrond echt zo tof! Hier word je toch vrolijk van? Bovendien staat hij fantastisch op verschillende huidskleuren.

HM Exclusive Kids Collection-Michelle Morin-GoodGirlsCompanyMaar ook bovenstaande jurk met blote schouders en  off shoulder rand met ruches zie ik graag terug in de kledingkast van een van mijn dochters. Of misschien koop ik wel voor alledrie de meiden dezelfde. Kunnen ze lekker twinnen. De H&M Exclusive Kids collection Michelle Morin items zijn verkrijgbaar vanaf € 3,99 tot € 29,99. Online en in verschillende geselecteerde winkels. Ik heb nog geen informatie kunnen vinden over de kledingmaten maar hopelijk vanaf maat 92 t/m 170. Dat zou ik zelf namelijk het meest ideaal vinden.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’TwitterInstagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]