Babyspullen Mama

Hip & Mama Box, de zwangerschapsdoos die wel leuk is

1 augustus 2017
so-in-love-box-zwanger-GoodGirlsCompany

Aan het rijtje van babydozen is een nieuwe toegevoegd: Hip & Mama Box. Deze zwangerschapsdoos is perfect voor aanstaande moeders die er van houden persoonlijke cadeautjes uit te pakken.

Als ik eerlijk ben, vind ik de inhoud van de meeste zwangerschapsdozen niks aan. Samples die ik niet gebruik. Drankjes die ik niet drink. Ik vind het zonde. De laatste zwangerschap heb ik er dan ook geen een aangevraagd. Na 2 zwangerschappen met gratis zwangerschapsdozen is mijn ervaring dat het vooral voor bedrijven een makkelijke manier is om je daarna nog jarenlang commercieel allerlei prullaria aan te smeren. Vandaar dat ik ze meestal niet de moeite waard vind. Maar de Hip & Mama Box is uniek. Waarom? Elk cadeaupakket is afgestemd op de fase van de zwangerschap waarin jij je bevindt of een mijlpaal van je pasgeboren kindje.

Hip & Mama Box, de zwangerschapsdoos die wel leuk is_GoodGirlsCompany

De Hip & Mama Box

De Hip & Mama Box heeft zwangerschapsboxen, babyboxen en Special Edition boxen in het assortiment. In mooie pasteltinten in combinatie met zwart en wit, houten decoratie, leuke prints op de kleding en fijne verzorgingsproducten. De cadeautjes in de Box zijn eigentijds en van zeer goede kwaliteit. Ze worden zorgvuldig en met veel liefde ingekocht bij mooie merken en shops, zoals Petit Monkey, Oli & Carol, Naïf Babycare, Deem Design en Yourwishes. De binnenkant van de dozen is leuk, maar de buitenkant is ook de moeite waard. Met zorg én oog voor het milieu is er nagedacht over de verpakking. Een écht feestje om uit te pakken dus! De Hip & Mama Box is een perfect cadeau voor jezelf, heel geschikt om je zus of beste vriendin mee te verrassen of om mee te brengen als kraamcadeau.

Hip-Mama-Box-zwangerschapsdoos-babybox-GoodGirlsCompany

Over Hip & Mama Box

Hip & Mama Box is een initiatief van Carola Mosch, moeder van Tess en een enthousiaste ondernemer. Tijdens haar zwangerschap genoot ze met volle teugen van soortgelijke beautyboxen en kreeg ze het idee om zoiets voor aanstaande moeders en ‘pasgeboren’ moeders te creëren. Carola heeft een eigen smaak en koopt alleen in waar ze echt achter staat. Alleen de allerleukste cadeautjes komen in de Hip & Mama Box die Carola met veel plezier klaarmaakt en naar je toestuurt. Shop een Hip & Mama Box zodat het feest van het uitpakken binnenkort kan beginnen

little-miracle-zwanger-- GoodGirlsCompany

Waar kan je de Hip & Mama Box kopen?

De zwangerschapsdozen zijn zowel los te koop, maar het is ook mogelijk een abonnement af te sluiten. Wil je eenmalig een box proberen? Dan kun je deze cadeaupakketten in iedere fase van je zwangerschap of leeftijd van je baby weer ‘unboxen’. De eerste box betaal je online en kost € 34,95. De tweede en opvolgende boxen betaal je door een automatische incasso en deze kost € 32,95.

Welke zwangerschapsdoos vond jij het leukste?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]