Kinderkamer Lifestyle

Het Vogelhuisbed van Saartje Prum

18 april 2015

Nieuw in de collectie van Saartje Prum: het witte Vogelhuisbed. Eerder was dit bijzondere stapelbed, in de vorm van een vogelhuis, al verkrijgbaar in stoer steigerhout. Met standaard twee slaapplaatsen, ideaal als kinderen het gezellig vinden om samen te slapen én een perfecte oplossing bij ruimtegebrek in huis.

Saartje Prum-Vogelhuisbed-slaapoplossingen voor kinderen

Een warm nest is het, het nieuwste bed in de meubelcollectie van Saartje Prum. Het stapelbed heeft standaard twee slaapplaatsen: achter de mooie gevel en in het huisje zelf. En met de bedlade op wieltjes is het Vogelhuis eenvoudig uit te breiden naar drie bedden. Genoeg ruimte voor logeetjes dus; gezellig met zijn drieën slapen én spelen. Want behalve een fijne slaapplek is het Vogelhuis ook een speelobject dat de fantasie van ieder kind prikkelt. Verder kan de bedlade dienen als extra opbergruimte.

Het vogelhuisbed

 

Naast het Vogelhuis heeft Saartje Prum nog tal van andere oplossingen voor kinderen die bij elkaar op de kamer slapen. Bijvoorbeeld het Droomhuis; een stapelbed voor twee kids in de vorm van een huis, compleet met dakkapel, gepotdekseld dak, luikjes en een trappetje. Of bedbank Lieve, een houten bedbank met een uitrolbare bedlade, en een kamer met twee dezelfde bedden naast elkaar. Kortom: met de oplossingen van Saartje Prum wordt elke ruimte optimaal benut.

Saartje Prum-Vogelhuisbed-Stapelbed voor kinderen

Wat begon als een winkeltje in de schuur is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde merknaam. Met een eigen collectie kinderbedden, beddengoed, behang, muurverf, lampen en accessoires creëren zussen Mariëlle en Judith en hun team kinderkamers waar je blij van wordt. Liever persoonlijk stylingadvies? De stylisten van Saartje Prum helpen graag.

Twee kinderen op een kamer-Saartje Prum-Vogelhuisbed-GoodGirlsCompany

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]