Baby's en kinderen Kinderkamer Lifestyle

Het Hooihuys van Saartje Prum

26 februari 2015

Nieuw in het assortiment van Saartje Prum is een bijzonder ‘hooiberg-bed’ voor op de kinderkamer. Het Hooihuys is een stapelbed dat meteen doet denken aan een hooiberg. Saartje Prum baseerde het ontwerp op het bed dat zij bedacht voor FarmCamps. Haal nu ook het boerenleven in huis met het Hooihuys.

_MG_9671

Tussen de strobalen

Wie zou er nu niet willen wegdromen in een geurende hooiberg, met zacht loeiende koeien op de achtergrond? Kinderen hoeven hun ogen maar dicht te doen en wanen zich in een heuse hooiberg dankzij het nieuwste huisjesbed van Saartje Prum. De palen die boven het dak uitsteken zijn typerend voor een hooiberg. Er is een hooi¬ladder en natuurlijk boerenhekjes die het bovenste bed veilig maken. Het daglicht schijnt zachtjes naar binnen door het dak.

saartjeprum_nl-Het hooihuis

Logeerpartijtjes

Nodig vrienden en vriendinnen maar uit op de ‘boerderij’. Standaard heeft het Hooihuys twee slaapplaatsen maar met de bedlade op wieltjes is dit eenvoudig uit te breiden naar drie slaapplaatsen. Plek genoeg dus voor logeetjes! De lade kan echter ook als extra opbergruimte dienen. Het is bovendien niet alleen een fijne slaapplek maar ook een ruim speelobject.

kussen Piep, 50 x 50 cm, 34,95

Oorspronkelijk ontwerp

Saartje Prum ontwierp het Hooihuys oorspronkelijk voor FarmCamps. Geïnspireerd door het boerenleven ontstond het idee van een hooiberg om in te slapen. Inmiddels is het bed te vinden in ruim veertig lodgetenten op verschillende logeerboerderijen. De reacties op het Hooihuys waren zo enthousiast dat Saartje Prum besloot het bed aan te passen voor de kinderkamer.

Saartjeprum_nl_dekbedovertrek-kukel_lifestyle voor kinderen

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!