Babyspullen Lifestyle

Hairclippy, het haarknipje dat niet uitzakt

22 augustus 2016
Hairclippy, het haarknipje dat niet uitzakt_GoodGirlsCompany_ervaringen hairclippy

Mijn dreumes is geboren met een mooie bos weelderige krullen. Om het een beetje te temmen was ik op zoek naar een haarknipje dat niet uitzakt. Vanaf het begin af aan heeft ze haarbandjes gedragen. In het begin had ze daar geen weet van en al had ze dat dan nog kon ze die er net uittrekken. Maar tijden veranderen. Vandaar dat ik blij was om de no slippy hair clippy te mogen proberen.

Hairclippy, het haarknipje dat niet uitzakt_GoodGirlsCompany_haarknipje dat niet uitglijdt

Als ik eerlijk ben waren, haarknipjes gewoon niet zo mijn ding. In mijn gedachte zag ik al voor me hoe ze er eentje wist te bemachtigen en het in haar mond stak. Met alle gevolgen van dien. Als ik aan de haarspeldjes moest voor mijn baby dan moest het wel een haarknipje dat niet uitzakt zijn.

Ervaringen hairclippy_GoodGirlsCompany_haarspeldje dat niet uitzakt

Hairclippy, het haarknipje dat niet uitzakt

Tijdens de kleine fabriek liepen we tegen de stand tegen waar ze Hairclippy verkopen. Deze gepatenteerde haarclip zakt niet uit. Dit unieke haarspeldje blijft door zijn bijzondere design zelfs in dun en fijn babyhaar zitten zonder dat het afbreekt. Vooral dat laatste vind ik belangrijk. De meeste haarknipjes zijn een drama voor het haar van mijn dochters omdat ze hun mooie afro’s beschadigen. Ik vind het niet fijn dat ik op de bekende klik klak knipjes moet drukken om ze te sluiten. Daar vind ik een babyhoofdje te kwetsbaar voor. Maar de fijne krullen van mijn dochters blijven ook vaak tussen schuifjes, scharniertjes of andere onderdelen zitten. Waardoor het haar afbreekt.

haarknipjes voor babys_GoodGirlsCompany

Maar Hairclippy is anders. De knipjes zijn bekleed met een speciaal fluweel. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom de Hairclippy niet zomaar naar beneden glijdt. Het maakt het knipje een beetje ‘stroef’. Maar door het zachte fluweel voelt je kleintje het knipje niet eens zitten. In de babymaatjes zijn er zelfs haaknipjes die een kleine bolling hebben zodat ze mooi aansluiten op een klein babyhoofdje.

Maar wat maakt Hairclippy zo bijzonder?

 • super comfortabel: ze zakken niet uit en het haar breekt niet af
 • de haarspeldjes zijn volledig bekleed met fluweel; zacht en toch stevig
 • door de stijl van de clip zijn de haarspeldjes makkelijk in te brengen
 • patent op het ontwerp
 • handgemaakte haaraccessoires om kwaliteit te garanderen

Ervaringen Hairclippy het haarknipje dat niet uitzakt_goodGirlsCompany

Een haarknipje dat niet uitzakt?

Ik kreeg 3 Hairclippy’s opgestuurd. Een witte met schattige pareltjes geschikt voor feestelijke aangelegenheden. Een fuchsia roze met bolle strikken . En -hoe kan het ook anders- een (mint)groene variant. Knipjes die geschikt zijn voor verschillende momenten en gelegenheden. Het fluweel geeft de knipje een mooie luxe uitstraling en maakt dat ze zacht aan voelen.

Maar ik was vooral nieuwsgierig naar is dit nu een haarknipje dat niet uitzakt? Miss C heeft ze op verschillende momenten gedragen. Ik heb hairclippy nooit onderaan een lok aangetroffen. Meestal liet ze de knipjes ongemoeid en haalde ik hem er alleen uit wanneer ze naar bed ging. Better safe than sorry.

No slippy hairclippy_GoodGirlsCompany

In een bokkige bui dat het haar lukte om het haarknipje te pakken, lukt het haar dus niet om hem er helemaal uit te trekken. Dus voor ons heeft hij de test doorstaan.

De haarknipjes kosten zo rond de € 4,95.

Zijn uitglijdende haarknipje jou ook altijd een doorn in het oog? Wat doe je om dit te voorkomen?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Kirsten
  31 augustus 2016 at 11:41

  Die site ga ik zo even bekijken, want Lenne haar babyhaar is nog zo dun dat elk speldje er binnen het kwartier weer uitzakt!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]