Persoonlijk

Help Vroni genezen van Bartonella

1 maart 2018
Help Vroni genezen

Een tijdje terug ontving ik een verzoek van een trouwe lezer. Of ik een oproepje wilde doen voor haar zieke vriendin Vroni. Zij heeft Bartonella waardoor haar leven ondragelijk is geworden. Haar vrienden sparen voor een behandeling in het buitenland zodat ze weer kans heeft op een gezond leven.

Je kan alles hebben, maar als je niet gezond bent, valt al dat andere in het niets. Vaak sta je er niet eens echt bij stil dat gezondheid niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Pas als ik ziek ben en maar een klein beetje ervaar van het ongemak en de struggle zie ik het in perspectief. En voel ik me maar wat gezegend.

Help Vroni genezen van Bartonella

Vroni is al jaren moe en ziek. In de zomer van 2017 is bij haar een Bartonella besmetting gevonden. Deze bacterie komt vaak voor samen met de ziekte van Lyme. En ook Bartonella is zeer moeilijk te bestrijden. Momenteel is er nog maar weinig antibiotica beschikbaar. Bovendien hebben deze heftige en gevaarlijke bijwerkingen. Vroni is de wanhoop nabij. Dagelijks ervaart ze hoe het ziek zijn, haar leven letterlijk verziekt. Ze kan voornamelijk met veel pijn en koorsig in bed liggen. Haar sociale- en werkleven liggen stil omdat ze dat niet meer aankan. Ook de zorg voor haar dochtertje valt haar zwaar en het is de vraag hoe lang ze dit nog kan blijven doen. Vroni is de wanhoop nabij en wil naar het buitenland zodat ze daar een behandeling kan ondergaan en kans op leven heeft in plaat svan overleven.

In Nederland krijgt ze alleen maar antibiotica. Daar wordt de bacterie op den duur resistent van. Op den duur zal het niet meer werken en wacht haar een leven vol pijn en onzekerheid. Daarom wil ze in het buitenland een behandeling volgen die zich richt op het versterken van het imuunsysteem. Zo kan haar lichaam de bacterie op den duur zelf de baas worden zonder dat ze van antibiotica afhankelijk raakt. Vroni heeft zelf al de helft van het bedrag gespaard. Maar omdat ze momenteel niet (meer) kan werken en het gezin al moeite heeft zichzelf financieel staande te houden, hoopt ze de rest via crowd funding bij elkaar te sparen.

Help jij Vroni?

Vroni is heel dankbaar voor elke donatie! Haar dochtertje zal ook heel blij zijn als haar mama weer gewoon gezond is en leuke dingen met haar kan doen. Ook super lief als je deze doneeractie wilt delen in je netwerk!

Of maak je gift rechtstreeks over naar NL92 INGB 0663 553 733 op naam van A.V. Mulder (BIC INGBNL2A). Zodra Vroni weer gezond is en kan werken, is zij van plan om het gedoneerde bedrag weer bij elkaar te sparen en terug te geven aan de “gemeenschap”. Kijk voor meer informatie op Help Vroni genezen en op Facebook.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’TwitterInstagram, Facebook of YouTube?

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.