Food Lifestyle

Healthbox

12 juli 2015
Healthbox-Health freaks Liselotte Wannijn en Willemijn Kornelis

Healthbox is een box met elke maand opnieuw een verrassende supergezonde inhoud. Het biedt producten zoals vitaminen, sportgadgets, food en huidverzorging. Geen onzin of samples maar full size eerlijke producten voor een lekkere en voedzame kick-off van de dag, gezonde natuurlijke huidverzorging en sportgadgets om je levensstijl en prestaties te verbeteren. Welke producten het precies zijn, is steeds een verrassing. In ieder geval zit er altijd een pot multivitaminen van Orthica in t.w.v. € 15,- waardoor de overige verrassingen altijd vrijwel gratis zijn.

Health freaks Liselotte Wannijn en Willemijn Kornelis van gezondheidsplatform BeBio.nl weten alles van beter, bio, gezond, leuk en lekker. Hun conscious levensstijl en de producten waar zij achterstaan komen vanaf nu maandelijks voor €24,95 bij je thuis in de vorm van Healthbox.

Healthbox is een box met elke maand opnieuw een verrassende supergezonde inhoud

Healthbox is een box met elke maand opnieuw een verrassende supergezonde inhoud

Een initiatief om kennis te maken met nieuwe en eerlijke (full size) producten voor een lekkere en gezonde kick-off van de dag.

De allereerste Healthbox bevat Body & Fit Kokosolie (€4,90), Dr.Hauschka Gekleurde Dagcrème (€23,95), Blackroll Mini (€9,50), Grød Havermout (€2,99), Big Food Chiazaad (€3,95), Orthica Soft Multi (€15,20) en Bites We Love (€4,95) en heeft een waarde van €65,44. Maandelijks verschijnt op de website www.healthbox.nl de inhoud van de nieuwe box. Het blog op de website en de informatie in de box bieden daarbij ‘how to use’ inspiratie en tips.

Health freaks Liselotte Wannijn en Willemijn Kornelis

Health freaks Liselotte Wannijn en Willemijn Kornelis

Healthbox is tot stand gekomen dankzij een crowdfunding campagne op One Planet Crowd. Achter het merk zitten Willemijn Kornelis en Liselotte Wannijn die met Healthbox.nl willen informeren en inspireren over leuk, makkelijk, gezond en bewust leven. Iets wat volgens hen voor iedereen bereikbaar moet zijn. Willemijn: “Iedereen kan zijn of haar gezonde hart ophalen bij ons; van de grootmoeder die haar studerende kleinzoon een extra vitamineshot ‘onder de riem wil steken’, tot de doorgetrainde hardloper die marathon na marathon rent en wel in is voor wat nieuwe healthy input.”

Liselotte: “Wat wij bieden is eigenlijk net zo simpel als de box zelf, een gezonde en verrassende combinatie van producten die je per stuk of in een abonnement-vorm van 3 of 6 maanden kunt kopen.” De prijs voor één keer is € 24,95. Het voordeel loopt op naarmate je een langdurig abonnement neemt. De verkoopwaarde van de inhoud overschrijdt altijd ruim de prijs van de box.

De allereerste Healthbox-Body Fit Kokosolie- Dr Hauschka Gekleurde Dagcrème-GoodGirlsCompany

De allereerste Healthbox

 

 • Reply
  Malou
  12 juli 2015 at 09:44

  Wat leuk zeg! Dit kende ik nog niet 🙂

  • Reply
   Josan
   12 juli 2015 at 15:55

   Ik wil hem ook wel een keer proberen. Vind het initiatief goed

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]