Spelen

Hatchimals CollEGGtibles uitbroeden

24 september 2017
Sinterklaastip_Hatchimals-CollEGGtibles-uitbroeden-GoodGirlsCompany

De grote Hatchimals waren vorig jaar rond Sinterklaas een hype. Deze zomer werden ze opgevolgd door een mini-versie: Hatchimals CollEGGtibles.

Video Hatchimals CollEggtibles uitbroeden

Klik hier als je de video niet kan zien

Hatchimals-Colleggtibles-GoodGirlsCompany

Wat zijn de Hatchimals Colleggtibles?

De Hatchimals Colleggtibles zijn geen robotjes zoals de grote varianten, maar het zijn kleine surprise eieren met daarin verschillende figuurtjes. Deze mini hatchimals wonen in Hatchitopia. Elk wezentje behoort tot een eigen familie zoals Forest, River, Meadow, garden, farm of Jungle. Ook zijn er de special edition series zoals Lilac Lake en Giggle Grove en Polar Paradise. Als je geluk hebt, dan zit er in jouw verrassingsei een limited edition. Het leuke is dat je ze allemaal kan sparen en natuurlijk kan ruilen. In de verpakking zit een handige verzamelkaart waarop je jouw hatchimals kan bijhouden.

Ook bij de Colleggtibles gaat het erom dat je de eieren uitbroedt. Dit doe je door met je handen over het paarse hartje op de ei te wrijven. De surprise-eieren reageren op de warmte. Het hartje kleurt dan fuchsia roze en de schil wordt zacht zodat je ze uiteindelijk kan breken.

meisjesspeelgoed-voor-Sinterklaas-GoodGirlsCompany

Tips & Tricks Hatchimals CollEGGtibles

  • Als je koude handen hebt of lui bent (wat jij wil) kan je de hartjes ook tegen een warm object houden. Miss B laat je in bovenstaande video zien dat dit ook werkt.
  • Alle eieren hebben een lila kleur, maar de spikkels op de eieren komen overeen met de kleuren op de verzamelkaart. Een paars ei met donker groene spikkels bevat bijvoorbeeld een Giggle Grove figuurtje. Zo kan je in de winkel bij het uitkiezen van packs al kijken welke eieren spikkels hebben die jij nog niet zoveel hebt. Je weet dus van tevoren waar je aan toe bent.

wat-zijn-Hatchimals-Colleggtibles-GoodGirlsCompany

review-Hatchimals-Colleggtibles-GoodGirlsCompany

Review Hatchimals CollEGGtibles

Mijn 8 jarige dochter, Miss B, mocht de Hatchimals Colleggtibles uitpakken. Dit vond zij erg leuk. Het is een klusje waar je kinderen ook wel even zoet mee zijn. Zeker als ze van zichzelf niet al te warme handen hebben. Toch mocht dit de pret niet drukken. De figuurtjes zijn van plastic gemaakt. In onze Hatchimal 4 pack + bonus zat het volgende: 3 gewone hatchimals, 1 special edition en 1 limited edition. De normale hatchimals zijn gemaakt van plastic. Gelukkig hadden wij ook een limited edition. Deze hebben namelijk een zacht stoffen velletje.

Het leuke aan de Collegtibles is dat er zoveel van zijn. Zoals ik al schreef is een van de Speelgoedtrends van Sinterklaas ‘spaar ze allemaal’. En daar voldoen ze zeker aan. Bij de grote Hatchimal is het minpunt toch de prijs. Je koopt niet zo snel weer eentje omdat je kind een ander wil en het proces van uitbroeden opnieuw wil meemaken. Deze prijs is een stuk prettiger.

Waar koop je het?

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]