Nederland Noord Holland Uitstapjes met kinderen video en vlogs

Video naar het concert van Hanson in Paradiso

4 juni 2017
Hanson_Paradiso_2017_Middle_of_Everywhere_tour_GoodGirlsCompany.jpg

Als tiener was ik fan van Hanson. Al jaren wilde ik ze ooit een keer in het echt zien, maar het kwam er nooit van. Dankzij Janske, kreeg ik afgelopen vrijdag eindelijk de kans om ze live in actie te zien.


Toen Hanson in 1997 hun wereldhit Mmmbop scoorden waren Isaac, Taylor en Zac zelf ook nog maar tieners van 11, 14 en 16 jaar oud. In een tijdperk waarin boy bands de boventoon voerden was het een welkome afwisseling. Drie opdondertjes die hun eigen liedjes schreven, verschillende instrumenten konden bespelen en er met hun lange haren niet standaard uit zagen. Het debuutalbum Middle of Nowhere werd een begrip en ik was fan. Tot op de dag van vandaag heb ik de posterverzameling bewaard.

Zoals ik hierboven beschreef, onderscheidde het drietal zich door hun uiterlijk en muzikale kwaliteiten. Taylor had voor een jochie van die leeftijd al een onwijs sterke stem. Daarnaast schreven de jongens ook liedjes met inhoud. Terwijl de meeste boyband liedjes niet meer om het lijf hadden dan ‘ik houd van jou, ik blijf je trouw’, hadden hun liedjes inhoud. Misschien is dat ook wel hetgeen geweest wat ze minder toegankelijk maakten voor het mainstream publiek. Het was niet oppervlakkig genoeg.

Hanson_GoodGirlsCompany_Hanson_Paradiso 2017

Hanson, bestaan zij nog dan?

Voor Hanson zelf was het ook een doorn in het oog dat ze bij een platenmaatschappij zaten die hun artistieke vrijheid inbond. Tijdens het schrijven van een album werden 80 liedjes afgekeurd omdat het marketingtechnisch niet zo goed viel te verkopen. Niet verwonderlijk want dit label had veel boy bands onder zich. Dus besloten de broers met het label te breken en hun eigen platenmaatschappij op te zetten. Daarmee verdwenen ze wat meer uit de spotlight, maar het gaf hen wel de ruimte om te doen wat ze het liefste doen; muziek maken. Dat is ook wat ze in de afgelopen jaren gedaan hebben. Ze bleven doorgaan met muziek maken. Namen verschillende albums op werden ondernemers en brachten hun eigen bier uit. Daarnaast organiseren ze tegenwoordig en jaarlijks een festival in hun thuisstad Tulsa: The Hop Jam Beer and Music Festival. Een festival dat bier en goede muziek samenbrengt.

Hanson_Middle_of_Everywhere_tour_GoodGirlsCompany

Kleine meisjes en jongens worden groot

Naarmate ik ouder werd, werd de fangekte minder of in elk geval anders. De cd’s en mijn postermap heb ik bewaard, maar plaatjes uitknippen doe ik allang niet meer. Wel bleef ik ze een beetje volgen. Zo vond ik het grappig om ze te zien opduiken in Last Friday night (T.G.I.F.) van Katy Perry. Zag ik optredens op YouTube, luisterde ik muziek op Spotify en volgde ik ze natuurlijk via social media. Ik werd ouder, zij ook. Trouwde, zij ook. Ik kreeg kinderen, zij ook. Isaac heeft 3 kinderen, Taylor 5 en Zac 4.

Hanson_Paradiso_Middle_of_Everywhere_tour_GoodGirlsCompany

“For the sake of nostalgia”

Hun lange haar is inmiddels een stuk korter. Maar het is ontzettend leuk om soort van op te groeien met je band uit je tienertijd. Door dezelfde fase te gaan. Terwijl ik in de rij stond te wachten en om mij heen keek, viel me op dat de hele fanbase ouder is geworden. Eind 20, midden 30. Sommigen zijn net zoals ik moeder en brachten hun kinderen mee. Hanson heeft iets nostalgisch. Ik raakte aan de praat met 2 meisjes achter mij die uit Mexico kwamen en toevallig in Amsterdam waren dus het niet wilden missen. “For the sake of nostalgia”. Voor mij stonden 2 meisjes uit Duitsland en verderop hoorde ik ook een Vlaams accent. De sfeer was laid back, want we zij niet meer die gillende tienermeisjes die in katzwijm vallen.

Taylor_Hanson_Paradiso_Middle_of_Everywhere_tour_GoodGirlsCompany

Hoogtepunten van 25 jaar

Om hun 25 jarig jubileum te vieren, trakteren ze de fans op een de wereldtournee Middle of Everywhere. Lewis Watson (Een getalenteerde Engelse singer songwriter) mag met zijn gitaar de avond openen. Mooie gevoelige liedjes schrijft hij, maar we wachten natuurlijk op de hoofdact. Tijdens het concert kwamen de hoogtepunten van 25 jaar Hanson hits voorbij. Natuurlijk mocht het bekende Mmmbop, niet ontbreken. Dit was waar hun bekendheid wereldwijd mee begon. Maar ook een van mijn favorieten Penny & Me, die Taylor voor zijn dochter Penelope Anne schreef. Laat mijn dochter, miss C nu ook als een van haar namen Penelope hebben en gek zijn op autorijden. Gone when you wake up, die ik mocht voordragen op de begrafenis van mijn oma.

Het hele concert was een trip down memory lane

Isaac_Hanson_Paradiso_Middle_of_Everywhere_tour_GoodGirlsCompany

Hanson in Paradiso

Het hele concert was een trip down memory lane. Zac die drumt, Taylor achter de piano en Isaac die basgitaar speelt. Geen ingewikkelde dansroutines en slecht geplayback, maar gewoon echt muziek maken. Met instrumenten en zonder opsmuk.

De energieke live-show vol vrolijke, harmonieuze liedjes staat als een huis. Wij, het publiek dansen en zingen mee. Eigenlijk is de eenvoud van het optreden heerlijk verfrissend. Meer heeft het ook niet nodig. Het enthousiasme en zichtbare plezier om na al die jaren nog steeds samen op te treden. De jongens zelf hebben ook geen sterallures, maar zijn heel attent en benaderbaar. Taylor probeert een foto te maken van ons als publiek. Zac voelt zich niet te goed om handen van fans aan te raken. Ze vertellen kleine anekdotes en nodigen ons uit om naar hun thuisstad te komen. Als ze het podium aflopen, komen ze zelfs nog terug om als toegift 3 nummers te spelen.

Aan al het mooie komt een einde. Na een buiging en de belofte dat ze terugkomen als wij ook terugkomen verdwijnen ze achter het gordijn. Definitief. Het was mijn eerste concert ooit. Wat heb ik genoten! Als ze terugkomen en het is mogelijk neem ik zeker mijn oudste dochters mee.

En wat was jouw favoriete band uit je tienerjaren?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  De jaar in Vogelvlucht tag 2017 - GoodGirlsCompany
  31 december 2017 at 12:35

  […] een van de hoogtepunten was het concert van Hanson in Paradiso. EIN-DE-LIJK had ik de mogelijkheid om mijn tieneridolen in het echt te zien. Het was echt onwijs […]

 • Reply
  Janske
  4 juni 2017 at 14:36

  Fijn dat je zo’n topavond hebt gehad ? ze zijn zo tof live. Nog veel leuker dan vroeger ?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
 • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
 • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
 • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
 • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
 • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
 • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
 • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
 • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless
 • Jaren geleden was ik ook in de herfst zwanger. Destijds was een stuk verder dan nu. Normaal is de herfst dus helemaal niet mijn seizoen. Maar voor het eerst in al die jaren (well hello Frozen) heb ik er dit jaar dus helemaal niks op tegen. Sterker nog: ik word er behoorlijk huiselijk van.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschap #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #zwanger #melaninpoppin #melaninonfleek #melaninpower #melaninmagic #blackwomen #autumncolours #autumntime
 • Sinds het oktober is vraagt @goodgirl_miss_b wanneer we de kerstboom🎅🎄 gaan opzetten. Ze weet dat het ding niet eerder van zolder wordt afgehaald dan 1 november. Maar dat weerhoudt haar er niet van om stiekem al over wat kerstversiering rond te strooien.❄☃ Nog even genieten van mijn herfststukje. Volgende week is het klaar.🍂🍁⁣
⁣
⭐Ben jij team herfst of team kerst?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#diy_guro #doityourself #diyproject #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #herfstknutsels #acorn #tinkerbell #leaffall #fallleaves #falltime #tutorials

Dit zijn wij!