Lifestyle

De handige waterflessen van Zing Anything

5 mei 2016
waterflessen van Zing Anything-GoodGirlsCompany-water met een smaakje maken

De waterflessen van Zing Anything zijn vrolijk en superhandig om in een handomdraai je favoriete water met smaakje te maken. Ze zijn een ideale uitkomst voor ouders die hun kinderen graag een alternatief bieden tussen alle drankjes boordevol suikers. Op een warme zomerse dag maak je makkelijk en gezond de heerlijkste verfrissende drankjes voor thuis maar ook onderweg.

handige waterkannen-GoodGirlsCompany-water met smaakje

Hoe de waterflessen Zing Anything werken is simpel. Draai de onderste beker eraf, draai de waterfles om (op de dop) en druk de helft van een citroen, kiwi, limoen of ander stuk fruit uit op de pers. Voeg naar smaak bijvoorbeeld verse munt, ijsblokjes of een stukje gember toe. Draai vervolgens de onderkant weer terug aan de fles en voeg het water toe. Even schudden, laten staan, et voilà! Je verfrissende fruitcocktail of water met een smaakje is klaar.

Zodra de ingrediënten verpulveren, blijven ze op de bodem om een sterkere, intensere smaak te creëren. Met dezelfde ingrediënten onderin, kan de fles nog een aantal keer opnieuw met water gevuld worden.

waterflessen van Zing Anything-water met een smaakje-GoodGirlsCompany

Een Zing Anything voor iedereen

De jongste telg binnen de waterflessen van Zing Anything familie is de Zingo. Compact, lichtgewicht en verkrijgbaar in verschillende kleurtjes. Naast de Zingo, biedt Zing Anything nog meer soorten flessen. Het begon allemaal met de Citrus Zinger Original, ook met een citruspers onderin. Ook aan de actievelingen is gedacht voor hen bestaat de Citrus Zinger Sport. Een praktische, lekvrije fles met inklapbaar rietje. Handig om mee te nemen naar het sporten, en ook heel fijn in de auto. Verder zijn er miniflessen, extra grote ‘Biggies’ en zelfs flessen met onderin een speciaal bakje om aardbeien, watermeloen en ander zomers fruit in fijn te malen. Een feestje of barbecue op een warme zomerdag? Maak dan snel een grote hoeveelheid fruitwater met de karaf Zing54.

waterfles om te sporten-GoodGirlsCompany-Zing Anything-waterflessen van Zing Anything

Het idee achter de waterflessen van Zing Anything

Joshua Lefkovitz wilde dat zijn zoontje ongezonde suikerdranken zou laten staan. Daarom ontwikkelde hij zes jaar geleden een waterfles waar natuurlijke ingrediënten, zoals fruit en groenten, in geperst en gemaald kunnen worden. Wereldwijd was Joshua de eerste die zo’n fles op de markt bracht. Inmiddels timmert Zing Anything flink aan de weg en wordt de collectie continue uitgebreid met nieuwe, revolutionaire flessen. Maar natuurlijk blijven kwaliteit, een mooi ontwerp en gemak voorop staan.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  marjoleinschrijftcom
  5 mei 2016 at 15:29

  Wat een mooie site heb je, zeg! Kom hier voor het eerst, ga gelijk even verder kijken.

  • Reply
   Josan
   8 mei 2016 at 19:16

   Dank je wel Marjolein

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]