Babyspullen

Handige babyspullen: Swaddleclipp

8 september 2016
handige-babyspullen-swaddleclipp_goodgirlscompany_hydrofielluier-over-kinderwagen-gevaarlijk

Met een hydrofiel over je kinderwagen voorkom je dat de zon naar binnen schijnt. En met de Swaddleclipp maak je zo’n doek ook nog eens een keer makkelijk vast. Zo voorkom je dat hij wegwaait mocht er toch een verkoelend briesje opsteken. 

In de rubriek handige babyspullen zet ik producten voor baby’s en kinderen in de spotlight. Spullen die het leven van een jonge moeder een beetje aangenamer maken.

Met je kleintje wandelen is leuk. Maar je kan nogal eens last hebben van zonlicht, pottenkijkers of gewoon andere herrie. Veel ouders gebruiken dan een hydrofiel om de reisweig ee beetje af te schermen. Deze speciale swaddles zijn licht en ademend. Maar ze zijn ook heel makkelijk weggeblazen door een zuchtje wind.

swaddleclipp_hydrofiel-vastmaken-aan-kinderwagen_goodgirlscompany

Swaddleclipp

Weg waaiende hydrofielluiers zijn vanaf nu verleden tijd. Maak kennis met de Swaddleclipp, een clip die eenvoudig aan de wandelwagen kap bevestigd kan worden. Hij zorgt er voor dat de doek voortaan op zijn plaats blijft zitten. De Swaddleclipp is verkrihgbaar bij Nybble.De clip is een uitvinding van een jonge Amsterdamse moeder die zich ergerde aan het wegwaaien van de swaddle bij gebruik over de wagen. Alternatieven waren er wel, maar dit vond ze niet passen bij de moderne uitstraling van de kinderwagens en zijn voor hydrofiele doeken vaak te grof.

swaddleclipp_hydrofielluier-vastmaken-aan-kinderwagen_goodgirlscompany

Hoe werkt de SwaddleClipp?

Daarom ontwikkelde zij de Swaddleclipp, een clip die je eenvoudig aan de kinderwagen kunt bevestigen zodat het wegwaaien van doeken verleden tijd is. De Swaddleclipp is een clip die je gemakkelijk bevestigt aan de kap van de kinderwagen. In de nylon stof van de clip zitten 3 kleine magneetjes verwerkt. Zij zorgen ervoor dat de doek goed op zijn plaats blijft. De hydrofiel beschadigt niet en blijft kreukvrij tussen de clip. Daarnaast kan de hydrofiele doek zelfs nog tot 2-3 keer worden dubbelgeslagen.

De Swaddleclipp zal heel wat ergernis bij jonge ouders wegnemen. En daarbij ziet hij er ook nog eens een keer leuk uit. Een subtiel design met kleine accenten in fluor, rood of geel. Omdat niet iedereen dezelfde kinderwagen heeft, is de Swaddleclipp zo ontworpen dat deze vrijwel op iedere kinderwagen past (onder meer Bugaboo, Joolz, Maxi-Cosi, Stokke, Mima en Cybex). De adviesverkoopprijs is € 15,95 per set van twee en ze zijn verpakt in een mooie tube. Dus ook geschikt om ouders mee te verrassen als kraamcadeau. De clips zijn verkrijgbaar in zwart met fluor rood, geel of antraciet logo. Helemaal hip dus! De Swaddleclipp is te koop bij vele verkooppunten van Nybble.

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]