Babyspullen

Handige babyspullen: Swaddleclipp

8 september 2016
handige-babyspullen-swaddleclipp_goodgirlscompany_hydrofielluier-over-kinderwagen-gevaarlijk

Met een hydrofiel over je kinderwagen voorkom je dat de zon naar binnen schijnt. En met de Swaddleclipp maak je zo’n doek ook nog eens een keer makkelijk vast. Zo voorkom je dat hij wegwaait mocht er toch een verkoelend briesje opsteken. 

In de rubriek handige babyspullen zet ik producten voor baby’s en kinderen in de spotlight. Spullen die het leven van een jonge moeder een beetje aangenamer maken.

Met je kleintje wandelen is leuk. Maar je kan nogal eens last hebben van zonlicht, pottenkijkers of gewoon andere herrie. Veel ouders gebruiken dan een hydrofiel om de reisweig ee beetje af te schermen. Deze speciale swaddles zijn licht en ademend. Maar ze zijn ook heel makkelijk weggeblazen door een zuchtje wind.

swaddleclipp_hydrofiel-vastmaken-aan-kinderwagen_goodgirlscompany

Swaddleclipp

Weg waaiende hydrofielluiers zijn vanaf nu verleden tijd. Maak kennis met de Swaddleclipp, een clip die eenvoudig aan de wandelwagen kap bevestigd kan worden. Hij zorgt er voor dat de doek voortaan op zijn plaats blijft zitten. De Swaddleclipp is verkrihgbaar bij Nybble.De clip is een uitvinding van een jonge Amsterdamse moeder die zich ergerde aan het wegwaaien van de swaddle bij gebruik over de wagen. Alternatieven waren er wel, maar dit vond ze niet passen bij de moderne uitstraling van de kinderwagens en zijn voor hydrofiele doeken vaak te grof.

swaddleclipp_hydrofielluier-vastmaken-aan-kinderwagen_goodgirlscompany

Hoe werkt de SwaddleClipp?

Daarom ontwikkelde zij de Swaddleclipp, een clip die je eenvoudig aan de kinderwagen kunt bevestigen zodat het wegwaaien van doeken verleden tijd is. De Swaddleclipp is een clip die je gemakkelijk bevestigt aan de kap van de kinderwagen. In de nylon stof van de clip zitten 3 kleine magneetjes verwerkt. Zij zorgen ervoor dat de doek goed op zijn plaats blijft. De hydrofiel beschadigt niet en blijft kreukvrij tussen de clip. Daarnaast kan de hydrofiele doek zelfs nog tot 2-3 keer worden dubbelgeslagen.

De Swaddleclipp zal heel wat ergernis bij jonge ouders wegnemen. En daarbij ziet hij er ook nog eens een keer leuk uit. Een subtiel design met kleine accenten in fluor, rood of geel. Omdat niet iedereen dezelfde kinderwagen heeft, is de Swaddleclipp zo ontworpen dat deze vrijwel op iedere kinderwagen past (onder meer Bugaboo, Joolz, Maxi-Cosi, Stokke, Mima en Cybex). De adviesverkoopprijs is € 15,95 per set van twee en ze zijn verpakt in een mooie tube. Dus ook geschikt om ouders mee te verrassen als kraamcadeau. De clips zijn verkrijgbaar in zwart met fluor rood, geel of antraciet logo. Helemaal hip dus! De Swaddleclipp is te koop bij vele verkooppunten van Nybble.

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!