Babyspullen Moeder & Kind

Handige baby gadgets

5 januari 2015
Handige baby gadgets

De onderstaande handige baby gadgets maken het leven van elke jonge ouder makkelijker. Laten we eerlijk zijn: de verzorging van je kleintje kost veel tijd. Deze tijd wil je zo optimaal mogelijk benutten. Met de juiste babyspullen binnen handbereik wordt het in elk geval al een stuk makkelijker.

Mama’s houden van mooie, handige gadgets en gelukkig zijn er steeds meer leuke spullen op de markt die de verzorging van je kindje makkelijker maken. GoodGirlsCompany zocht het internet voor je af en zette 10 handige baby gadgets voor je op een rijtje.

Handige baby gadgets

Kidlid

Ons lijstje met handige baby gadgets trappen we af met Kidlid. Samen gebruik maken van verschillende apparaten is leuk en leerzaam. Maar als je er niet bij bent en je kind krijgt zelf een apparaat in handen, is het altijd maar afwachten of dat goed gaat. Nieuwsgierige kindervingers en knopjes gaan niet altijd goed samen. Veel ouders hebben hun devices nodig voor eigen gebruik, bovendien zijn ze ook duur om te vervangen. Mathew Mogolo de bedenker van Kidlid ontwierp een soort van beschermende ‘deksel’ die je over het toetsenbord van je laptop heen kan leggen.

Lees hier onze review van de Kidlid voor iPhone.

Carkoon autoseat-autostoeltje voor baby met airbag-autostoeltje beschermt tegen brand

Carkoon

Een autostoeltje dat je kind beschermt tijdens een botsing en zelfs verandert in een beschermende capsule tegen brand? Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Toch is dit precies wat de Carkoon autoseat doet.De stoel maakt gebruik van de nieuwste airbag technologie. Detecteert schade en vormt een beschermende cocoon rondom je baby.

Shnuggle mozeswiegjes-ideale wieg voor babies-modern babywiegje-handige baby gadgets

Shnuggle mozeswieg

De Shnuggle mozeswieg is een modernere versie van het rieten mozeswiegje. Deze nieuwe wieg is 10% groter dan de klassieke variant Hypo-allergeen en gemaakt van stevig materiaal maar toch licht-gewicht. Door de extra ventilatiegaten ontstaat er bovendien geen schimmelvorming wat vaak bij de rieten mozeswiegjes wel gebeurt. Verkrijgbaar bij Babydump en Mamaloes.

Intelligent Potty

Je kind zindelijk maken kan een hele uitdaging zijn. Stickervellen, kleine cadeautjes en andere motiverende technieken kunnen je daarbij helpen. Intelligent Potty is een interactief potje. Ouders nemen een (motiverende) boodschap op en deze wordt als beloning afgespeeld zodra je kindje klaar is met plassen. Zindelijkheidstraining was nog nooit zo leuk, want je kindje zal nieuwsgierig blijven naar wat jij te vertellen hebt.

Duukies beachsocks-moderne waterschoenen-bescherming op het strand-handige baby gadgets

Duukies Beachsocks

Ga je deze zomer een dagje naar het strand? Dan mogen de Duukies beachsocks zeker niet in je tas ontbreken. Ze beschermen (kleine) kindervoeten tegen heet zand, scherpe schelpen, stenen en glas. Net zoiets als de ouderwetse plastic waterschoen, alleen blijft deze betere zitten.

Rockaroo-4 moms-handige baby gadgets-babystoeltje-schommelstoeltje

 

Rockaroo

De Rockaroo van 4 moms tilt het begrip schommelstoel naar een hoger niveau. Geavanceerde techniek geven je kindje een ongekende schommelsensatie. Met aansluiting voor een Mp-3 speler wiegt je kindje heerlijk op de muziek heen en weer.

Jippies wallsaver-traphekje bevestigen zonder boren-traphekje bevestigen zonder schroeven-handige baby gadgets

Jippie’s Wall Saver

Klemhekjes voor de trap bieden een hoop veiligheid voor flexibele dreumessen en kleuters. Maar het bevestigen er van is wel een klusje. Meestal moet je een aantal gaten boren. Dat maakt je muur er niet altijd mooier op. Bovendien is het soms ook op een hele lastige plek. Met Jippies wall savers is boren verleden tijd. Hij kan zelfs gebruikt worden bij een glazen wand!

Mimo baby monitor-- baby monitor

Mimo smart baby monitor

Veel ouders vinden het een prettige gedachte om hun baby in de gaten te kunnen houden als ze slaapt. Met de mimo smart baby monitor is dit mogelijk. Je kan de hartslag van je kindje checken en de ademhaling. Mocht je kindje zich toch op haar buik draaien? Dan krijg je hier als ouders automatisch een melding van op je smartphone via de Mimo app. Last but not least: de Mimo romper is wasbaar in de wasmachine.

Babydam-handige babygagets-baby dam-babyspullen

Babydam

De Babydam is een handig hulpmiddel om van je ligbad een kleiner bad voor je baby te maken. Hij past op ieder plaats in het bad. Doordat je je bad verkleint is hij bovendien water- en energiebesparend.

Cosi sleep Mykko-co slapen met je baby-handige baby gadgets-handige babywieg-natuurlijk ouderschap

Cosi-sleep

De Cosi-sleep van Mykko is een multifunctioneel 3-in-1 bedje. Hij is ideaal wanneer je met je kleintje wilt co-slapen. Zet hem aan het hoofdeinde op je bed en je pasgeboren baby heeft een eigen plekje waar hij veilig ligt en jij niet bang hoeft te zijn dat je op je kleintje gaat liggen. Met de handige standaard zet je de Cosi-sleep naast je bed en is het een comfortabele co-slaper. En ben je onderweg? Dan functioneert hij als reiswiegje waar je baby heerlijk in kan uitrusten. Doordat je de wieg helemaal plat kunt leggen worden bekken en rug van je baby ontlast. Met de apart verkrijgbare beschermhoes tover je hem in een handomdraai om in een muggenvrij nestje die ook nog eens bescherming biedt tegen de zon.

Nog meer handige baby gadgets:

Welke handige baby gadgets heb jij en kan je iedereen aanraden?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock

 • Reply
  sunny mama
  6 januari 2015 at 11:08

  Ik wou dat ik dit geweten had toen mijn dochter nog een baby was!

  • Reply
   Josan
   6 januari 2015 at 11:14

   Zucht ik ook 🙂

 • Reply
  Simple Thoughts
  5 januari 2015 at 12:17

  Haha wat ze allemaal al niet bedenken!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]