Fashion Lifestyle Zomer

Haartrends | deze 5 haaraccessoires mogen deze zomer niet ontbreken

9 april 2019
haartrends zomer 2019

De lente is begonnen. En de afgelopen zonnige dagen kondigen een veelbelovende zomer aan. Of je in deze periode nu thuisblijft of alvast de eerste lentefestivals bezoekt, dit jaar maak je elke outfit compleet met de leukste haarbanden, klik klaks en scrunchies.

De nonchalante knot, gemaakt met een simpel elastiekje is uit. Overdadige haaraccessoires mogen weer.  Als je goed rondkijkt zie je vrolijke scrunchies, elegante haarspeldjes en trendy haarbanden. In 2018 waren haartrends uit de Ninetees al in. Maar ook de 2019 spring/summer haartrends laten zien dat deze trend nog lang niet is overgewaaid.

Deze 5 haaraccessoires mogen deze zomer niet ontbreken

Haarbandjes

Toen ik jong was, waren haarbandjes de haaraccessoire voor meisjes wiens haar niet lang genoeg was voor een paardenstaart. Het liefst ook nog zo’n dik exemplaar die pijn deed achter je oren. Gelukkig zijn die tijden voorbij. De huidige haarbandjes zijn gemaakt van trendy stoffen. Of je nu natuurlijke waves hebt, of aan halve knot. De haarband kan overal bij.

deze 5 haaraccessoires mogen deze zomer niet ontbreken

Het is lekker functioneel. Zo houdt het het haar uit je gezicht waardoor je een open uitstraling krijgt. Of beter, je haar niet aan je lippenstift of gloss plakt. Het update je out of bed of bad hair day mee. En niet onbelangrijk: het staat lekker girly. Kies voor een luxe velvet haarband of ga voor eentje in een slangen-, tijger- of zebraprint.

De scrunchie

De scrunchies was toch wel de haaraccessoires van de jaren 90. Dit haarelastiek met roezels droeg je om je super strakke knot. Een leuk accent want de rest van je kapsel had je zo strak mogelijk naar achteren gekamt met gel. Of als je een pony had, droeg je die in een kuif. In elk geval heeft de golden oldie destijds al bewezen super handig te zijn. Vandaar dat hij weer helemaal terug van weggeweest is. Tegenwoordig draag je hem in je (half) knot, in een staart of maak je er een dele van je haar mee vast terwijl je de rest los laat hangen.

Klik klaks

De klik klak haarspeldjes ken je misschien wel uit de sieradenkist van je dochtertje. Maar en beetje moeder rockt ze tegenwoordig ook zelf. Aan beide van je hoofd eentje. Lekker symmetrisch ten opzichte van je middenscheiding.

Haarspeldjes

Er was een tijd dat je haarspelden gebruikte om losse plukken haar op zijn plek te houden. Die tijden zijn over. De welbekende haarspeld gebruik je tegenwoordig als een fashion statement. En je draagt hem achter je oor. Hoe opvallender hoe beter. Bij My Jewellery hebben ze deze prachtige met parels. Past perfect bij de roze kledingstukken die je deze zomer ook nog veel gaat zien.

Welke musthave haaraccessoire van 2019 is jouw favoriet?

Haartrends

 

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]