Kinderkamer Lifestyle

Gwennieslab presenteert puddinglampjes

11 december 2014

Zacht als pudding zijn ze echter allerminst. Gwennieslab is het label van ontwerper Gwendolyn Hardam. Gwendolyn is altijd gefascineerd geweest door het zacht maken van harde materialen en hard maken van zachte stoffen. Dit thema loopt dan ook als een rode draad door al haar werk. De LEF-collectie is ontstaan uit upcycling en elk lampje heeft een eigen design.


Het lijken net puddinkjes, de gekleurde lampjes uit de LEF-collectie van Gwennieslab. Maar zacht zijn ze allerminst. Gwennieslab is het label van ontwerper Gwendolyn Hardam. Gwendolyn is altijd gefascineerd geweest door het zacht maken van harde materialen en hard maken van zachte stoffen. Dit thema loopt dan ook als een rode draad door al haar werk. De LEF-collectie is ontstaan uit upcycling en elk lampje heeft een eigen design.

Gwennieslab presenteert de LEF-collectie_Mollie hanglamp_lifestyle_kinderkamerstylist_vt wonen

Handgemaakt

De menging van gips met gekleurde latex leidt tot de onnavolgbare patronen die de ontwerpster vervolgens met de hand bewerkt. Vrolijke designlampjes zijn het resultaat, alleen op aanvraag verkrijgbaar in de kleuren roze, groen, geel, paars, oranje en blauw. Het lampenkapje heeft een doorsnede van 10 centimer en is 7 centimeter hoog. Voor de LEF-collectie maakte Gwendolyn ook het zoete beeldje van een meisje: Mollie, tevens verkrijgbaar als lampje.

Gwennieslab presenteert de LEF-collectie_hanglamp Comet_VT wonen_kinderkamer interieur_kinderkamer styliste_style by

De ontwerpster

Gwendolyn Hardam studeerde zowel modevormgeving als beeldende kunst hetgeen duidelijk te zien is aan haar ontwerpen, die balanceren tussen fashion en design. Naast de LEF-collectie maakte ze ook een Leather-collectie met leren lampen en de lamp Comet, gemaakt van koffiefilters.

Kijk voor alle collecties op www.gwennieslab.com

  • Reply
    Esmeralda
    13 december 2014 at 19:43

    Oh deze zijn leuk zeg, erg cute! En super bedankt voor het plaatsen van de link!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!